17.12.11

Valoja taivaalla, Meedion blogipurkaus & Läskit ateistit

Floridalainen joukkio havaitsi outoja valoja taivaalla. Valot eivät liikkuneet kuten lentokoneet. Niistä ei lähtenyt ääntä. Kameraa kannatteleva mies toteaa, etteivät ne voi olla kiinalaisia lyhtyjä.En väitä olevani mikään asiantuntija, mutta valot liikkuvat siististi rivissä vasemmalta oikealle. Liikeradan perusteella ne näyttäisivät kohoavan hiljalleen korkeammalle. Aivan kuin taivaalle päästetyt lyhdyt. Tuuli humisee kameran mikrofonissa, joten ilma ei ollut tyyni.Kiitos vinkistä herra Nokelaiselle.

---------------------------------------


Sitten meedioiden jännittävään maailmaan. Dallasissa päivystävä Stephanie Almaguer myy palvelujaan modernilla tavalla netin välityksellä. Hän tarjoaa meedioistuntoja, jos joku vaikka haluaisi saada tietoa henkimaailman tietotoimistosta. Joskus Almaguer viljelee vinkkejä blogissaan. Ne keskittyvät meedioiden perinteisiin temppuihin, eli väitteisiin poliisien auttamisesta kadonneiden henkilöiden tapauksissa. Almaguer käyttää Google Mapsia, jotta tunnetiloista saadut tiedot ruumiiden sijainnesta saataisiin selkeästi esille.

Näin hän kaavaili kadonneen Lisa Irwinin etsintää. Kansan Cityssä kadonnut 10-kk ikäinen lapsi päätyi meedion luennan kohteeksi. Almaguer sai päähänsä näkyjä, jotka liittyisivät jollakin tapaa Lisaan. Useampi avulias ihminen otti meedion ohjeet vakavasti. He kävivät kiertelemässä nuolien osoittamissa paikoissa. Kuinkas ollakkaan, sieltä ei löytynyt pienen vauvan ruumista. Kaupungin toimittajat kirjoittivat meediota syytteleviä kolumneja. Almagauer puolustautui blogissaan. Hän väittää, että media on tulkinnut meediota väärin. Löysihän 25 hengen etsintäpartio kaivon juuri sieltä mistä meedio oli ilmoittanut kaivon löytyvän. Kaikkein loukkaavinta olivat väitteet siitä, että Almaguer olisi ottanut yhteyttä Kansan Cityn uutiskanavaan vain mediahakoisuutensa takia. Hyi, miten törkeä väite.

Meedio Almaguer onkin suostunut - vastahakoisesti - JREF:n miljoonan dollarin haasteeseen.

Kun ottaa huomioon miten moni meedio tyrkyttää vinkkejään, ja lasketaan yhteen kuinka monta kadonnutta tapausta on pelkästään Yhdysvalloissa, niin luulisi menestystarinoiden olevan melko yleisiä.

---------------------------------------

Loppukevennykseksi Conservapedian asiallinen artikkeli siitä miten ateismi johtaa ylipainoon. Varoitus: Sisältää Chuck Norrisia!

3 comments:

henwli said...

Conservapedian artikkeli sisältää myös kuvan hartaasta naamapalmusta.

Repesin.

Morze said...

"Ateistit ovat läskejä. Katso nyt tätä ja tätä ja tätä..."
"Naiset eivät tykkää ateisteista."

Ryhdy kristityksi! Saat hyvän terveyden ja naisia! Ai niin, oli meillä joku teesi ikuisesta elämästä ja armosta, saat ne kaupan päälle!

Anonymous said...

Morze, Jumalahan rakastaa iloista antajaa...

Olen muuten ihmetellyt että mistä nämä netin mainokset ja roskapostittajat tietävät että juuri minä olen voittanut arvonnassa? Pakko olla meedio jutun takana.