30.12.11

Vuosi 2011 sijoittunut takapuolen puolelle

Eli vuosi on melkein kulunut loppuun. Sitten vain odottelemaan sitä miten vuonna 2012 lööpistö antaa jälleen tilaa Maya-kalenterin aikakauden vaihtumisesta panikoiville, kuluttajia harhautetaan ostamaan jotakin lumevaikutuksella tepsivää tuotetta, poliitikot ovat epärehellisiä, kreationistit kiertävät saarnaamassa, vesi on märkää, jne. Tulevaa odotellessa katsastan kuitenkin pikaisesti mitä tapahtui blogissani vuonna 2011.

Tammikuussa Suomen kansa altistui salaperäisen Zeitgeist -kultin suunnitelmille. Kävin myös tapaamassa professori Tapio Puolimatkaa paikan päällä seurakunnan nuorisotiloissa. Se oli ihan kiva kokemus.

Helmikuussa Ugandan homolakialoite sai rumimman muotonsa, kun ihmisoikeusaktivisti David Kato vasaroitiin kuoliaaksi. Kato murhattiin jo tammikuussa, mutta viranomaiset puheet nousivat tapelle kuukautta myöhemmin. Silloinkin maan poliitikkoen puheissa suurin uhka Ugandalle oli länsimaiden pinkki kulttuurirynnänkkö, jossa homot esitetään muka ihan hyvinä ihmisinä.

Myös ex-tohtori Andrew Wakefieldin taustoja pengottiin lisää. Iso Pharma -argumentti leikkaa molempiin suuntiin.

Maaliskuussa suosittelin lukemaan huonoa lääketiedettä. Huuhaan jatkuva kierrätys kiinnitti myös huomioni, kun löysin tismalleen samaa tekstiä sadan vuoden ja miljoonien eurojen välistä.

Japanin suuri tuho tuotti myös spekulaatioita siitä mikä laukaisi maanjäristyksen.

Huhtikuussa minua yritettiin kusettaa. Toisaalla panikoitiin yrttitarhauksen maailmanlopulla. Tutustuimme myös kalteviin pintoihin. Myös tuttuun tyyliin aikaansa jäljessä kommentoiva profeetta Piho kirjoitti jotakin Zeitgeistista.

Toukokuussa blogisfääri kuihtui, kun Anne Ukkosen Iskuryhmä lopetti toimintansa. Se oli valitettava käänne, sillä Ukkosen tuotoksia oli kiva lukea. Vaikka en saanutkaan lupaa kirjoittaa sinne edes asiallisia kommentteja. Huomastin myös, että uskonnottomat ovat toisen luokan kansalaisia Suomessa. Älkäämme unohtako legendaarista Antti Heikkilä VS mikroaaltouuni episodia.

Kesäkuussa virnuilin ötökkäkarkotin ShooTAG!in kenttäkokeille, joita maahantuoja mainosti. Tapio Puolimatka osoitti olevansa hyvä mies.

Heinäkuussa puolustin moniavioisuutta. NWO-blogissa varoitettiin turhaan HAARPista. Käväisin pikaisesti Japanissa.

Elokuussa kohistiin tulevasta komeetta Eleninin aiheuttamasta tuhosta. Obamagatea yritettiin pitää hengissä, faktoista huolimatta. Lontoon raju mellakointi aiheutti pohdintoja siitä mikä oli riehumisen perimmäinen syy. Plus hieman naisten masturboimisesta.

Syyskuussa pidettiin pH-tasapainoa yllä. Homeopaattien kadonnut tutkimus löytyi.

Lokakuussa evankelisoiva Mahdollisuus muutokseen -kampanja herätti tunteita. Tuolloin uutisoitiin hiv-potilailla tienaavista puoskaripapeista.

Marraskuussa Aamulehti järisytti kotimaista uskontokeskustelua teologia-debaatillaan. Tuorein nettipanikointi liittyi komeetta 2005 YU 55'n lähestymiseen.

Niin paljon huuhaata, niin vähän aikaa. Kokeilin myös nauttia elämästäni kuluneen vuoden aikana. Pelasin reippaasti Killzone 3 moninpeliä. Sen jälkeen sorminäppäryyteni on kehittynyt Battlefield 3'sen parissa. Se on hyvä tapa saada aivot nollillle, kun päivän uutiset ovat olleet ylimasentavia.

Blogini Facebook-ryhmä on ollut aktiivinen. Sieltä löydän usein hyviä vinkkejä niistä huuhaa uutisista, jotka muuten livahtaisivat verkkokalvojeni ohi. Aloitan vuoden 2012 lukaisemalla läpi Tapio Puolimatkan Usko, tiede ja evoluutio -kirjan. Täysin vapaaehtoisesti.

No comments: