22.4.11

Profeetta Piho paljastaa Zeitgeist-kultin

Aikaisemmin Jouko Piho paljasti homoseksuaalien katalat metkut. Nyt Pihon alasimelle mäjäytetään nuorisoa villitsevä Zeitgeist-kultti.

Maailmanhistorian suurin kusetus on tulossa

Profeetta Piho kuvailee miten maailman kansat saadaan ansaan. Kaikille vakuutellaan, että kapitalismin korvaava tasa-arvoinen hallintotapa on paras keino valoisaan tulevaisuuteen. Mutta!

Mutta surullista kylläkin, nämä ihmiset ovat täysin petettyjä. Tämän globaalin järjestelmän taustapirut saavat nimittäin tämän koko maailmaa koskevan talousuudistuksen kautta itselleen sitä, mikä merkitsee heille, joilla on jo kaikkea, enemmän kuin raha: he saavat täyden hallintavallan maapallon ihmisten sieluihin ja elämään. Ihmisistä tulee hallitsevalle eliitille vain orjaluokka, joka tekee tarvittavat työt, mutta joka tottelee hallitsevaa eliittiä kaikessa mitä eliitti tahtoo. Uljas uusi maailma tulee olemaan muutakin kuin kirja. Se toteutuu oikeasti.

Maailman rahavalta tulee vihdoinkin saamaan sen, mitä se on himoinnut vuosisatojen ajan: koko maailman hallintavallan.


Oi miten väärässä Piho onkaan. Rahavalta hallitsee jo maailmaa, mutta keskitytään siihen miten Piho jatkaa juttuaan. Kuvioihin astuvat Zeitgeistiläiset.

Ja homma tulee käymään hyvin yksinkertaisesti. Eliitti ajaa ensin maailman yltiökapitalismin kautta (jota Zeitgeist nyt arvostelee) tahallaan talousvaikeuksiin (olemme nyt siinä vaiheessa) ja sen jälkeen talousromahdukseen (tulossa). Sen jälkeen samainen vapaamuurarieliitti esittää ratkaisuksi täysin uutta maailmanjärjestystä (jota Zeitgeist kannattaa), jossa ei ole enää rahaa eikä kilpailua, vaan kaikkien kansojen harmonista veljeyttä, yhteyttä ja rauhaa. Kaikille turvataan ruokaa ja missään ei enää sodita. Näin luvataan (sehän ei tule pitämään paikkaansa)
Suurin osa maailman ihmisistä hurahtaa tähän hyvältä kuulostavaan uuteen systeemiin ja alkaa kunnioittaa ja palvoa uutta nerokasta johtajaa pelastajana ja messiaana.

Vain harvat ihmiset tiedostavat, että kyseessä on maailmanhistorian suurin petos ja kusetus
Myös Zeitgeist-liikkeen kannattajat ovat menneet halpaan. Kun eliitti haluaa luoda uuden maailmanjärjestyksen Hegelin teesi-antiteesi-synteesi -systeemin kautta, niin Zeitgeistin kannattajat ovat innostuneet pitämään eliitin houkuttelevaa antiteesivaihetta (eli rahavallan vastustamista) muka hyvänä asiana, vaikka kyse on vain maailman valtaapitävien petkutuksesta ja syötistä, millä maailman ihmiset saataisiin kannattamaan heidän valtapyrkimyksiään, mikä on koko jutun juju eli synteesi. Zeitgeistilaiset ovat valitettavasti hyväuskoisia idealisteja, joita maailman valtaeliitti käyttää hyväkseen. Eli toistuu täsmälleen sama kuin Neuvostoliiton kommunismin aikana. Kommunistit itse kutsuivat lännen kommunismiin sokeasti ja sinisilmäisesti uskovia maailmanparantajia "hyödyllisiksi idiooteiksi".


Itsenäisyyspuolueeseen kuuluva Piho toivoo pääsevänsä seuraavissa vaaleissa eduskuntaan. Siellä hän pääsisi vastustamaan rahavaltaa. Kommenteissa Piho vielä täsmentää, että Z-liike on vain yksi työkalu Uuden maailmanjärjestyksen pakissa.

Näen joka tapauksessa Zeitgeist-liikkeen Uuden maailmanjärjestyksen käsikassarana. Se on näennäisesti rahaeliittiä vastaan, mutta kyseessä on NWO:n masinoima antiteesivaihe, jotta päästäisiin yhä suurempaan ihmisten kontrolliin. Ja siihen päästään, kun raha poistuu ja kaikki ihmiset sirutetaan. NWO haluaa rahaakin enemmän valtaa.
Miten Munamies vastaa Pihon panetteluun? Zeitgeistiläiset ovat kirjoitelleet NWO:sta vastaan, mutta he eivät ymmärrä olevansa NWO:n taskussa. Mahtaa harmittaa.

Mahdollisesti osa tätä NWO:n juonittelua on myös vihreitä arvoja ajava Earth Day -tapahtuma. Sillä halutaan valistaa kansaa ekologisten valintojen tärkeydestä. Earth Day pakottaa ihmisiä suosimaan uusiutuvia energiamuotoja ja lisäämään vihreitä työpaikkoja. Onneksi valppaat konservatiivikristityt ovat varpaillaan. Aivan selvästi viherpipertäjien kampanjointi on vain uusin pakanauskonto! Vihreiden arvojen advokaatit ovat unohtaneet, että heidän arvonsa eivät ole yhtä tärkeitä kuin Jumalan arvot.

In the 18th century, many began to worship the mind. The religion of that day was rationalism. In the 19th century, this god morphed into scientism. But science failed to provide the answers to ultimate questions. The men of the 20th century looked for a more immediate solution to the problems of humanity — they chose to worship the State. This failed. Statism proved to be a harsh taskmaster. In the absence of any real solutions from rationalism, scientism, and statism, men fixed their attention on a new god — or rather, an ancient God that just needed a new facelift.

That god is the earth.

21st-century men are earth worshippers. They are sanitized pantheists. Of course, they don’t call themselves pantheists or earth worshippers, but religious devotion to the material world is the essence of this modern faith.


Heti perään konservatiivikristitty toteaa, että tietenkin luonnonsuojelu ja puhtaat meret ovat tärkeitä myös kristityille. Ero on siinä, että modernit panteistit palvovat maapalloa, vaikka kunnon ihmisten pitäisi palvoa Jeesusta JA puhdistaa luonto.

Earth Day, and the radical environmental movement that spawned this high holy day of pantheism, are at war with the Gospel because they perpetuate false worship. The Christian response to the idolatry of Earth Day might be reduced to this simple thought: Jesus Christ is the Creator, and He alone is to be worshipped. He created man as the pinnacle of creation and determined that humans would be the only part of creation to be made in the very image of God, and that man as the image-bearer of God would rule over the earth.


Ei hätiä eikä mitiä. Jeesus pelastaa ihmisten lisäksi myös ympäristön. Ei toki tätä nykyistä ympäristöä. Siinä olisi liikaa työtä jopa Herralle. Sen sijaan Jumala luo kaiken uudelleen, sitten joskus. Ekosysteemi on tavallaan kertakäyttökamaa.

Finally, man’s problems will never be solved through the elevation of human reason, the power of science, or the interventions of the state. Nor will rescuing the biosphere of planet earth save man or ensure him a future on this planet. You cannot save the earth. But human beings can be saved. And the only hope of salvation is found in Jesus Christ — the Creator! It is this Creator through whom we live and breathe and who by the very power of His word holds the worlds together. He will someday establish a new heaven and a new earth and will bring all of His people into Glory.


Heitä roskat kaikessa rauhassa metsään. Älä mieti millä teknologialla puhdistetaan joet. Tuomiopäivän jälkeen kaikkialla on taas puhdasta.

3 comments:

MrrKAT said...

IPU-laisten oma vallankumous jäi kyllä tekemättä. Piho sai 56 ääntä Suomen suurimmassa vaalipiirissä ja Magneettimedian toimittaja Riikka Söyring sai E-Savossa 80 ääntä. (HS ti 19.4.)

Anki said...

56 ääntä?! Mikä ihmisiä vaivaa?? :O Olisin kuvitellut, että alle kymmenen...

Lassi§ said...

On aina hauskaa, kun hörhöt arvostelevat toisia hörhöjä.