24.4.11

Prinssi William on antikristus ja NWO-blogin ongelma

Tiedän tämän olevan totta, sillä se on Youtubessa. Vaihtoehtotodellisuuspiireissä tunnettu Truther Allen kommentoi vuoden merkittävintä hääjuhlaa.



Truhther Allen selittää kuinka hääpäivällä, prinssin syntymäpäivällä ja kaikella muulla on symbolinen, numerologinen ja okkulttinen merkitys. Näistä okkultismiin perehtyneet päättelevät melko helposti, että tulossa on uusi kuningas Artturi, joka on seuraava antikristus. Video voi yllättää kaikki ne jotka ovat väittäneet presidentti Barack Hussein Obaman olevan antikristus. Antikristus onkin prinssi William? Kaikki kyllä tietävät, että kuninkaallinen perhe on reptiliaaneja avaruudesta.

Haluaisin saada varmennuksen asiantuntijoilta, eli Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin kirjoittajilta. Valitettavasti kyseinen blogi on kokenut kamalan kolauksen. Viranomaiset ovat leimanneet yhden kirjoittajista mielisairaaksi. Teemu Vehkala toteaa, että taustalla on hänen juomaansa livautettu LSD, tjsp, joka aiheutti sekavan olotilan Viking XPRESS-laivalla. Ei mikään mahdoton skenaario, sillä CIA on ihan oikeasti tehnyt Projekti MKULTRAn. Teemua näyttäisi odottavan pakkohoito. Sea on radikaali toimenpide ja olisi paikallaan vain jos ihminen on uhka itselleen tai toisille. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että se mitä Teemu kirjoittaa nettiin ei välttämättä ole sama kuin se mitä Teemun elämässä oikeasti tapahtuu. En missään tapauksessa halua, että NWO -blogi hiljenee tänä vuonna. Se on tarjonnut niin monta makoisaa purulelua minulle.

Toivon ihan aikuisten oikeasti nopeaa toipumista Teemulle. Vuosi 2012 on aivan kulman takana.

No comments: