11.4.11

Paljastunut FBI:n Ufo-kierrätyspaperi

Aamulehdessä oli juttua FBI:n kohua herättäneestä raportista. Siinä paljastuu poliisin ja armeijan työntekijöiden kokemuksia räjähtävästä ufosta. Agentti Hottel kirjoitti talteen hänelle lueteltuja asioita. Muistiinpano on luettavissa FBI:n virallisesta nettiarkistosta, Vaultista.

Hottelin paperi ei ole paljastunut äskettäin. Ufo-papereita ole pidetty piilossa. Hottelin muistiinpanoa ei julistettu salaiseksi. Se on vain nyt lisätty nettiin kaiken nettikansan luettavaksi. Hottel-paperia on kommentoitu ufo-kirjallisuudessa. Esim. 1984 julkaistu Clear Intent: The Government Coverup of the Ufo Experience -kirja käyttää sitä yhtenä esimerkkinä Hallituksen vehkeilystä.

Mistä sitten oikein oli kyse?

Agentti Guy Hottel kirjoitti muistiin nimettömän tiedonantajan kertomia asioita. Tuo anonyymi ilmavoimien tutkija kuvaili lentäviä lautasia ja sitä miten ilmavoimien tutkat riittivät avaruusalusten lamauttamiseen. Herkkiä laitteita noilla Harmailla, jos ihmisten rakentamat lentokoneet ja laitteet ovat kestävämpiä. Raportti on kuulopuheen taltiointia.

FBI "Hottel Memo" Reveals UFO Hoax kertoo tarinan taustat.

Uutistoimistojen reagointi tähän paljastukseen on sama ilmiö kuin "ensimmäisen kellon" jatkuva uudelleen löytäminen.

No comments: