28.4.11

Derren Brown - Ihmeitä myytävänä

Derren Brown jatkaa ihmeellisten asioiden ja puoskareiden viileän tyylikästä kritisoimista. Ihmeparantajien temput tuodaan julki, kun Derren kouluttaa ohjelmaa varten oman vale-ihmeparantajan. Sitten tuotantoryhmä ryntää Teksasiin paljastamaan alan metkuja. Seuraa draamaa ja jännittäviä käänteitä. Sekä moraalisia ongelmia siitä saavatko he käyttää hyväksi ihmisiä, esim. teksasilaista pr-firmaa, etsiessään kirkkoja ja yleisöjä teko-pastorilleen. Derren opastuksella hän osaa parantaa kuurot, sokeat ja liian varakkaat rahoistaan. Yleisöä huijataan kaikissa käänteissä. Aivan kuten "aidot" ihmeparantajat tekevät. Projekti kesti kuusi kuukautta. Ohjelman nimi on Derren Brown - Miracles for Sale.

4 comments:

Maria said...

Kiitos tästä! Vaikka fanitankin Derreniä, jotenkin tää on onnistunut livahtaan mun tutkani ohi kokonaan. Pitääpä siis katsoakin tuo dokkari ensi tilassa, ja ehkä itsekin blogata siitä. ^^

Zepa said...

Leffa oli hieno :-) Derren on jäänyt multa pimentoon, ehkä koska en ole omistanut teeveetä since digiboxien tulon.

Paholaisen Asianajaja said...

Ylistäkää Derreniä, amen.

MrrKAT said...

Ennen pääsiäistä kirjastosta sattui eteeni Derren Brownin Kuinka mieltä hallitaan. Täytyy sanoa että se oli sekä kirjallisesti että sisällöllisesti magneettisen imevää luettavaa. Myös käsitykseni Derrenistä muuttui myönteisemmäksi. (Mutta sekin on tietysti vain Derrenin taitavan manipuloinnin ansiota..)