11.4.11

Kun pelkkä vesi ei riitä, Vedenenergisointia!

Juuri kun luulin saavani rentouttavan illan scifipokkarin (The Quantum Thief) parissa, niin eteeni työnnetään Suomessa myytävää huuhaarahastusta. Vesiriikonen myy Grander-teknologiaan perustuvia veden dopingjärjestelmiä.

Haluat varmasti tietää mitä vedenenergisointi on ja miten se toimii.

Kun vesi saatetaan kosketukseen Grander-energisoijan kanssa, se pystyy palauttamaan voimansa takaisin, elävöitymään ja vahvistamaan itsepuhdistuskykyään.

Erikoista tässä on, että tällä tavalla elävöitetty vesi saa ominaisuuksia, jollaisia varsinaisissa luonnonvesissä on enää harvoin. Veteen muodostuu erityisen korkea vastustuskyky ulkoisia vaikutuksia vastaan.

Vedenenergisointi on informaation siirtoteknologiaa (korkeimman asteen luonnon oman informaation siirtoa). Veteen ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään.

Menetelmän kehittäjän, Johann Granderin mukaan energisoidun veden positiiviset ominaisuudet voidaan siirtää mihin tahansa veteen, ja sitä kautta ihmisiin, kasveihin ja koko ympäristöön.

Energisointi tapahtuu laitteilla, jotka on täytetty informaatiovedellä ja asennetaan joko vesijohtoon tai upotetaan veteen. Informaatiovesi muodostaa myös perustan kaikille Grander-teknologian muille tuotesovelluksille.


Salaisuus piilee siis informaatiovedessä. Tiedemiehet väittävät vesimolekyylin olevan pelkkää hookaksoota. Johann Grander tietää, että vedessä on informaatiota. Vesi on älykkäämpää kuin ilma. Vesi on kosmista. Yksityiskohtaisempi selostus Grander-vedestä löytyy CuttingEdge-kataloogista:

Many of our customers know that water can be imprinted with energy, as has been established in homeopathy. Grander Living Water systems, developed by Austrian scientist Johann Grander (who followed in the footsteps of Viktor Schauberger, the pioneer of energizing water), use a proprietary system to do this to the water. Revitalization is done through implosion, in which natural forms of energy are collected and then used to pass on positive, life-supporting information to the water. As water passes through the Grander unit, it receives high-resonance vibrations from two unique concentrates inside the housing (see diagram above). These vibrations change the water’s structure so that water molecules repel one another, creating a turbulence similar to that found in natural spring water. In addition to the energizing effects on the body, benefits include greater cleaning power for laundry and dishes, healthier plants, younger-looking skin and softening of hard water.


Menetelmä soveltaa "korkea resonanssista värähtelyä" ja homeopatian periaatteita. Värähtely muuttaa veden rakennetta. Molekyylit hylkivät toisiaan. Seuraa turbulenssi, jollaista on havaittavissa mm. lähdevedessä. Energisoitu vesi ei ole ainoastaan piristävämpää. Se pesee pyykit ja astiat puhtaammaksi.

Grander on fiksu mies. Hän pitää energisointiprosessin yksityiskohdat salaisina. Halvin sylinteri informaatiovettä maksaa vain 299 euroa. Kaksisylinterinen versio on edullinen, vain 1240 euroa. Hinta voi tuntua joillekin hurjalta, mutta ottakaa huomioon, ettei Grander-energisoija vaadi huoltoa. Informaatiovesi on eristetty tämän mötikän sisällä sillä tavalla ettei se joudu suoraan kosketukseen kraanaveden kanssa.
Kiitos vinkistä S. Leinolle.

No comments: