28.3.11

Kuinka lopetin murehtimisen ja opin rakastamaan huuhaata

Turvaudun pakon edessä nopeaan ja monipuoliseen bloggauspläjäykseen. Näitä vinkkejä on tulvinut kommenteissa, sähköposteissa ja facebookissa. Huuhaata ja siihen liittyvää materiaalia tuntuu olevan kaikkialla. Esim. firman sähköpostiin tuli tänään kutsu Create Your Own Success -seminaariin. Kyseinen seminaari tarjoaa ratkaisuja kaikkiin ongelmiin.

"Menestyminen elämässä perustuu universaaleihin lakeihin ja tästä syystä se on kenen tahansa saavutettavissa. "Create your own success" -seminaarissa saamasi tiedot ja taidot auttavat sinua saavuttamaan huikeaa menestystä riippumatta siitä mitä elämässäsi teet tai millä alalla työskentelet."


Vaikuttaa lupaavalta. Kuka tuota seminaaria pyörittää?

"The Secret -elokuvan Bob Proctor, Your Life´s Echo -kirjan kirjoittaja Oddmund Berger ja Sandy Gallagher, LifeSuccess Productions, näyttävät sinulle kuinka voit vetää puoleesi menestystä millä tahansa elämäsi alueella. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa hyöty irti heidän kokemuksestaan oppimalla noudattamaan menestysstrategioita, jotka selvitetään Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä seminaarissa 27.-28.5.2011."


Sama porukka on tienannut miljoonia Salaisuudella! Sillä salaisuudella, joka on poimittu ikivanhasta tiedosta, jota esoteeriset piirit ovat pyöritelleet eestaas. Bob Proctor ja kumppanit vain hoksasivat pakata wanhan wiisauden uusiin multimediapaketteihin, joita myydään vieläkin kirjakaupoissa. Mikä tuo salaisuus on?

Kaivan esiin tänään ostamani Teosofisen Seuran tuotoksen vuodelta 1905, jossa selitetään tämän Salaisuuden periaate. W. W. Atkinson on kirjoittanut Ajatusten Laki tekstin, jossa lukee näin:

"Kun ihminen kerran käsittää ajastuten lain ihmeellistä merkitystä, niin hän oppii siten hallitsemaan ajatuksiaan, että hän vetää puoleensa ainoastaan paraita, hyödyllisimpiä ajatuksia maailmasta eikä masentavia, vahingollisia, negatiivisia ajatuksia, joita niin monen henkilön ajatteesta alituiseen leviää. Ihminen, joka viettää toivehikasta luottavaa pelotonta ajatuksellista elämää, vetää puoleensa samallaisia ajatuksia toisista. Hän saa näistä ulkoa tulevista ajatuksista voimaa ja apua ja tulee menemään myötäkäymisestä myötäkäymiseen niitten ajatusten yhteisvoiman avustamana, jotka hän vetää puoleensa. Hän tulee silloin magneetiksi, joka vetää luoksensa sellaista, mikä häntä vahvistaa ja auttaa."


Lyhyempi versio: "Ajattele positiivisesti, sinulla käy hyvä mäihä"

Noin. Sinun ei tarvitse maksaa seminaarimaksua, joka olisi 249 euroa. Ole hyvä.


Aamulehti ja kadonneen rukouksen arvoitus


19.3.2011 Aamulehden verkkouutiseksi ilmestyi outo juttu. Siinä esiteltiin vain yhtä pitkää rukousta, jossa selitettiin miten rukouksella suojellaan rakkaiden ihmisten sieluja vapaamuurareiden taikarituaaleilta. Tässä linkki juttuun.

Juttu on poistettu


Kerkisin lukemaan rukousta sen ilmestymispäivänä. Se oli kovin outo ja sekava teksti. Kommentit ovat sentään tallella. Niissäkin ihmetellään mikä rukouksen uutisarvo on. Tietenkin pohditaan myös sitä, suojeleeko rukous ihmisiä turkulaisuudelta. Ja miksi rukous poistettiin Aamulehden sivulta? Ehtivätkö vapaamuurarit kiristämään toimittajia?

Kiitos vinkistä H. Kinnuselle.

Avoimen yliopiston avoin taivas

Avoin yliopisto tarjoaa mielenkiintoisia kursseja. Jos minulla vain olisi ylimääräistä aikaa ja rahaa (matkustamiseen), niin menisin ehdottomasti lukemaan Ufotradition historiaa.

Kurssin sisältö:

1) Ufokokemusten ja ufologian uskontoperinteellinen tausta ja esimoderni ufotraditio
2) Yhdysvaltain ilmavoimien ufotutkimukset 1947–1967 ja salailusyytökset
3) Condonin komitea 1966–1969, muut viralliset ufotutkimukset Yhdysvalloissa, karjan-silpomisilmiö ja astronauttien havainnot
4) Muu keskeinen virallinen tutkimus, yksityisten ufojärjestöjen toiminta ja humanoidi-kertomukset
5) Ufokontaktiliikkeen synty ja varhainen kehitys
6) Ufojen maahansyöksykertomukset ja salaliittoteoriat
7) Ufosieppausliike


Säteilysuojaa luontaistuotekaupasta

Turkulaisen luontaistuotekaupan ikkunassa oli ajankohtainen mainos.
Immunoglucanin (linkki ei liity tapaukseen) terveysvaikutukset tuntuvat paranevan vuosi vuodelta.

Huomio myös alalaidassa olevat AntiWIR-pillerit. Niiden alkuperäinen nimi oli AntiVIR, josta sai vaikutelman siitä, että uute liittyi jotenkin virustautien ehkäisyyn. Mainospuheissa ei enää mainita sitä, että nuo pillerit olisivat nimenomaan viruksia vastaan popsittavissa.

Kiitos vinkistä K. Luukolle.

Edelliset elämät

Sattuiko kukaan katsomaan eilen illalla TV Viideltä dokumenttia Cameron Macaulayn entisestä elämästä? Cameronin hämmästyttävät tiedot entisestä elämästään tulivat päivänvaloon The Sun-iltapäivälehden sivuilla, kun dokumentti oli valmistumassa. Tämän tyyppisissä dokumenttielokuvissa on aina se ongelma, ettei katsoja tiedä mitä pojan sanomisista on jäänyt leikkaushuoneen lattialle. Onneksi The Boy Who Lived Before on tiirailtavissa Youtubessa. Kommentoin lisää kunhan saan katsottua tuon loppuun.

8 comments:

paivi said...

Punkinfinland-foorumilla Aamulehden vapaamuurarijuttu on vielä luetttavissa: http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=37923

MrrKAT said...

Vai että verkkoapteekki myy Immunoglucania säteilysuojaksi..?

Samainen apteekki myy sattumoisin muuten Vitatabs Kalium 120-tabletteja, joiden päiväannos 600 mg paitsi ylittää FDAn raja-arvon (100mg), niin näyttää tuo suola (trikaliumsitraatti) olevan hyvinkin gammasäteilevän radioaktiivista, jopa 11'873 Becquerellia per kilo. (Koska kalium aina säteilee 31 Bq/g sen K-40:n takia).

Paholaisen Asianajaja said...

Vai että verkkoapteekki myy Immunoglucania säteilysuojaksi..?

En tiedä mikä sen turkulaisen luontaistuotefirman nimi on. Linkki ei liity tapaukseen.

MrrKAT said...

Joo niinpä olikin, sorry.

Kuitenkin jäljelle jää ihmetys FDA-rajan ylityksestä..

Anonymous said...

Käväisin tänään Puistolan Tapuliapteekissa, ja sielläpä komeili tiskillä näköalapaikalla myynnissä, käsinkirjoitetun mainoslappusen kera, mitäpä muuta kuin -joditabletteja. Kummastelin kyllä sattuvaan ajankohtaan osuvaa joditablettityrkytystä, mutten sitten tullut sanoneeksi aiheesta mitään omia ostoksia maksaessa. Ehkä olisi pitänyt.

Anu

Tomi said...

Anu, ja ostoksisi kuului myös joditabletit?

Anonymous said...

Tomi, ei kuulunut.

Anu

spöktrumpet said...

Ufotradition historia on mainio kurssi, vähän samoilla linjoilla kuin jotkut URSA:n kirjat aiheesta: luennoitsija ei oikein diggaa tiukimpien skeptikoiden asenteesta mutta on itse jotakuinkin yhtä kriittinen. Toisella luentokerralla käytiin mm. läpi aika ankarasti avaruusvierailija-hypoteesin ongelmia.