3.3.11

Huijaus horoskoopilla ja Lasten metsästämisestä

Kuutarhassa on huomattu jotakin outoa astrologiaan liittyvässä mainoksessa. Sähköpostin spämmeissä leviää ilmaisia tuotteita mainostava horoskooppijuonittelu. Liikkeellä on vääriä lupauksia ja väärää tietoa! Uhreilta/asiakkailta pyydetään sähköposti ja nimi, jotka kuin sattumalta johtavat roskapostitulvaan. Jopa Facebookissa.

Kiitos vinkistä T. Jousimolle.

Toinen uutinen liittyy oikeistoaktivistiin Yhdysvalloissa. Hän ei ole mikään tunnettu nimi, mutta on sentään aktiivisesti vastustanut kotikaupunkinsa moraalitonta menoa. Pastori Grant Storms on The Reformer Radio Shown juontaja ja protestoinut Southern Decadence tapahtumaa, jossa homoseksuaalit kehtaavat olla avoimesti riettaita. Ehkä riettaus tarttui pastoriin, sillä hänet on pidätetty riettaasta käytöksestä. Kaksi naista havaitsi Stormsin masturboivan pakettiautossaan, kuin sattumalta karusellin ja leikkikentän vierestä.

Talk2Actionin Chris Rodda kertoo siitä miten Yhdysvaltojen puolustusvoimat käyttää rahaa ja aikaa jopa sotilaiden lasten uskonnolliseen kasvatukseen. Armeija ylläpitää kristillisiä projekteja, joilla vuorostaan ylläpidetään sotilaiden henkistä kuntoa. Vaikka sotilas olisi uskonnoton. Vaikka sotilaan lapset eivät kävisi uskonnollisissa kerhoissa. Siinä tapauksessa tietyt työntekijät (Youth For Christ Military Youth Ministryn nuorisopapit) seuraavat lapsia heidän koulumatkoillaan. Näin papit tietävät missä lapset asuvat. Seuraava askel onkin ottaa yhteyttä lapsiin, jos heitä vaikka sattuisi kiinnostamaan uskonnollisen kerhon järjestämän tilaisuudet. Niissä pääsee kokeilemaan sotilastukikohdan sikasiistejä sotasimulaattoreita. Minä teeskentelisin mielelläni kristittyä, jotta pääsisin leikkimään niillä.

Siis simulaattoreilla, ei lapsilla.

No comments: