31.3.11

Rakastatko vettäsi?

Vesimolekyylien mielialoja tutkinut japanilainen Masaru Emoto on on melko usein esillä vaihtoehtoisen fysiikanmallien maailmassa. Ihmisten ajatukset heijastuvat veteen, joka reagoi tietyillä tavoilla, joka johtaa erinäköisiin veden kidekuviin. Kiteet kuvastavat ihmisten tunteita, Emoto argumentoi. Tunteita voidaan välittää myös vesiastioihin kiinnitettävien lappujen avulla, kunhan lappuihin on kirjoitettu tunnetilojen nimiä. True story.

Japanin katastrofit herättivät Emoton säteilyn vaarallisuudelle. Hän laati tunnelatauskampanjan, jonka avulla Fukushiman ydinvoimalan saastuneet säteilyvedet saadaan hallintaan. Merivedestä on mitattu korkeita säteilyarvoja. Säteilyä on havaittu jopa Tokion kraanavedestä. Asialle täytyy tehdä jotakin! Emotolla oli ratkaisu.

Ihmisten piti lähettää 31.3.2011, samalla kellonlyömällä, tietty rukous Japanin suuntaan:

“The water of Fukushima Nuclear Plant,
we are sorry to make you suffer.
Please forgive us. We thank you, and we love you.”


Kampanjan nimi oli ironisesti Take Action for Japan. Rukousta vahvistettiin universumin värähtelyjä yhdistävällä 528Hz värähtelyllä. Tietenkin.

Toivotaan, että vesi leppyy ja luopuu säteilystään. En ole ydinfyysikko, mutta epäilen ettei rukouksella onnistuta vaikuttamaan meriveteen päätyneen radioaktiivisen jodin puoliintumisaikoihin. Minä olenkin umpimielinen ja materialismia palvova jääräpää.

4 comments:

Tomi said...
This comment has been removed by the author.
Tomi said...

Aijai, PA, et ole oppinut käymistäsi keskusteluista kreationistien kanssa mitään.
He ovat varmaan osoittaneet useaan kertaan, että radioaktiiviseen hajoamiseen voi jumala vaikuttaa.
Siis miksei rukouskin.

Anonymous said...

Millähän kielellä ne tunnetilojen nimet pitää kirjoittaa lappuihin, vai osaako vesi kaikkia kieliä? Ja onko vesi osannut esperantoa ennen kuin se keksittiin? Niin paljon kysymyksiä...

Gmon

tyy said...

Kyllä tällä on vaikutusta, ehdottomasti.

Universumin värähtelyt kertovat minullekin, että radioaktiivisen Jodin määrä Fukushiman merivedessä alkaa lähiaikoina laskemaan esponentiaalista vauhtia.