20.3.11

Charlie Sheenin negatiiviset henkivoimatNäyttelijä Charlie Sheen on ottamassa taukoa työstään. Elämästään nauttimiseen keskittyvä Charlie potkittiin pois Miehen puolikkaat-sarjasta, jota jotkut ovat kuvailleet paikoitellen hauskaksi ohjelmaksi. Nyt Charlie uhoaa studiopomoille. Hän vaatii 100 miljoonan dollarin korvauksia. Ja kaikkea muuta jännää. Rankkaa elämää viettävä Charlie kuihtuu silmissä, eikä puheestakaan saa aina selvää. Onneksi jotkut ovat valmiita auttamaan miestä alamäessä.

Violent Torpedo of Truth -kiertueella rahaa tienaava Sheen vierailee mm. Bostonissa. Silloin hän saa yliluonnollista apua velholta, joka haluaa häätää näyttelijän "negatiiviset henkivoimat" takaisin helvettiin. Christian Day on Salemissa asustava velho, joka apua ystävälliseltä noitajoukolta. Yhdessä he ovatkin taikoneet Charlien elämää parempaan suuntaan. Maaliskuun kuudentena päivänä loitsittu aputaika on toiminut.

"Hän on ulkona talostaan, hän on kiertueella, ja hän on vähintään nauttimassa tekemisistään, mikä osoittaa hänen jättäneen hullun puolen sivuun ja kääntäneen tämän mahdollisuudeksi," Day sanoi FoxNewsille.

Kun Charlie on Bostonissa, niin kiertueen yleisössä istuvat noidat taikovat vielä väkevämmän karkotusloitsun demonien suuntaan. Jos Charlie Sheen palaa Hollywoodiin tekemään edes B-sarjan komediasarjoja, niin hän on onnistunut jättämään taakseen pahimmat ongelmat. Silloin saamme kiittää noitia.

No comments: