13.3.11

Petivaateneutraali avioliittolaki Suomeen!

Avioliiton pyhyys pysyy onneksi pyhänä, sillä korealainen Lee Jin-gyu meni naimisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tosin Jin-gyun kaunis morsian ei ole aivan elävien kirjoissa. Paikallinen pappi oli mukana seremoniassa, jossa 28-vuotias otaku sai puolisokseen Fate Testarossa nimisen animehahmon. Halityynyn romanttisessa muodossa. Tyyny oli puettu hääpukuun.
Fate Testarossa

11 comments:

Anonymous said...

Onnea hääparille!

Anonymous said...

Vinosilmien perimässä täytyy olla jotain vikaa.

Mennä nyt naimisiin kuvitteellisen hahmon tai kuolleen miehensä kanssa,(jota edustaa tukin palanen) joka on leskeksi jääneelle pakollinen rituaali. Muistaakseni vanhassa Japanilaisessa perinteessä.

Ollaanko me virallisesti edes samaa lajia, onko parempaa tietoa? Joskus oli puhe että Japanilaisilla olisi yksi kromosomi enemmän, onko totta?

Paholaisen Asianajaja said...

Suorasilmäiset nunnat Euroopassa menevät naimisiin Jeesuksen kanssa.

Miettikää sitä!

Anonymous said...

Niin ja sitten kristinusko on muka yksiavioinen uskonto!

Yhdellä uskonnon merkkihenkilöllä on vaimoina tuhansia nunnia, kuin pahimmallakin sulttaanilla!

Mitä tekopyhyyttä, mitä tekopyhyyttä!

Hreathemus, jota laiskottaa said...

Ihan mielenkiinnosta: oletko, PA, pystynyt avaamaan Pharyngulan tai muiden Scienceblogs-sivustojen blogeja? Greg Ladenin blogissa on ilmeisesti juttua muutaman päivän takaa, että SB olisi virtuaalisen hyökkäyksen kohteena (hermostuivatkohan WBC:n tyypit Anonyymien pikku hakkeritempusta eräässä radio-ohjelmassa...), mutta näen sen vain Google-haun suurennuslasilla. Mistä mahtaa olla kysymys?

Paholaisen Asianajaja said...

ScienceBlogsin palvelin on haxoroitu, eli se estää siellä aikaisemmin vierailleiden tietokoneiden IP-osoitteita. Kokeile mennä sinne www.hidemyass.com sivun kautta. Sitä kautta näen SB:n. Laitoin sähköpostissa webmasterille kotikoneeni IP-osoitteen, joten pian pitäisi päästä lukemaan sitä normaalisti.

Anonymous said...

Minä nään scinceblogit Opera selaimella.

Operassa on "turbo" toiminto, jossa se ei lataile hitaasti lataantuvia objekteja, kuten isoja kuvia. Kuvatkin näkyvät mutta eivät oikealla tarkkuudellaan

Tomi said...

Ano on pahasti harhoilla, mutta käyppä kiksauttamassa japanilais-, korelais- tai kiinalaisneitoa, niin kyllä on lapsi mahdollinen (tässä oletuksena, että ole mies). Ja vieläpä lisääntymiskykyinen. Niimpä samaa lajia ollaan.

Anonymous said...

Blogisi on näköjään pelkkiä naurettavuuksia täynnä. Nimestä lähtien taiteelliset keinot ja argumentointitavat ovat syvältä "helvetistä". Toivottavasti kehityt paremmaksi kirjoittajaksi tulevaisuudessa ja rupeat ajattelemaan omilla aivoillasi, etkä kapinoi inhimillisyyteen perustuvaa ajattelua vastaan.

Anonymous said...

Aikaisemmalle anonyymille:

A)No mitäs inhimillistä on mennä tyynyn kanssa naimisiin?

B 1)Entä ovatko homoavioliitot mielestäsi inhimillisiä?

B 2)Onko tasa-arvo ihmisarvoisen elämän perusta?

C 1)Entä onko humpuuki lääketiede mielestäsi inhimillistä?

C 2)Onko oikein huijata kärsiviä?

Paholaisen Asianajaja said...

Blogisi on näköjään pelkkiä naurettavuuksia täynnä.

Kiitos! Minä pyrinkin viihdyttävän blogin tekemiseen. Hyvä tietää, että olen onnistunut.

Nimestä lähtien taiteelliset keinot ja argumentointitavat ovat syvältä "helvetistä".


Eli siitä paikasta jonne taiteilijat, filosofit ja vapaa-ajattelijat päätyvät. Not bad.


Toivottavasti kehityt paremmaksi kirjoittajaksi tulevaisuudessa ja rupeat ajattelemaan omilla aivoillasi, etkä kapinoi inhimillisyyteen perustuvaa ajattelua vastaan.


Tuo onkin hyvä neuvo. Olen kokeillut toisten avoilla ajattelua, mutta se on pahuksen vaikeaa. Aivan kuin en vielä osaisi telepatian saloja.