18.3.11

Japanin katastrofin syyt selvitetty

Japanin katastrofin selvittelyssä on otettu mukaan uskonnollisia tulkintoja, kuten asiaan kuuluu, kun ihmisiä kohtaa kärsimys ja kuolema. Tosin seassa on myös sekopäisten ääliöiden puheita, joita jostain käsittämättömästä syystä ei saisi haukkua ja joille ei saisi nauraa. Lähi-idästä maailmalle levinneen kristinuskon seuraajat näkevät maailman tapahtumat tulevan Paremman maailman esiaskeleina. Paremmasta päästä ovat ne mietteet, joissa maanjäristykset ja tsunamit tulkitaan vain osaksi syntiinlankeemuksen seurauksista, jotka myös kertovat tulevan maailman "synnytystuskista".

Meidän on myös hyvä muistaa, että Jeesus lupasi kuohuntaa, levottomuuksia ja maanjäristyksiä paluutaan edeltävinä päivinä. Hän ei ole jättänyt kristittyjä yksin edes tällaisena aikana.


Tuolla asteikolle ei vielä syyllistetä japanilaisia heihin iskeneen katastofin aiheuttajiksi.

Sen version hoitavat esim. Jenkkilän fundamentalistit, joiden mielestä Japanin pakanalliset perinteet ja nykyiset ei-kristilliset elintavat houkuttelivat Jumalan vihan paikalle. Kristinusko ei ole koskaan iskostunut japanilaisiin. N. yksi prosentti kansalaisista on kristittyjä. Kristinuskosta ammennetaan joitakin kohtia, joita käytetään erilaisten lahkojen täytteenä. Jotkut nuoret voivat kantaa ristiä kauloissaan, mutta useammin vain sen takia että risti on eksoottinen muotikoru. Perinteitä kunnioittavat rituaalit ovat tärkeämpiä, kuin rituaalien perustana olevat uskonnolliset periaatteet. Rituaaleilla vahvistetaan yhteisön yhteenkuuluvuutta. Se onnistuu ilman kristinuskoa. Kuten viimeisimmän katastrofin selviytyjät ovat todistaneet käytöksellään. Siinä missä Yhdysvaltojen avoimesti kristinuskon kyllästämässä kulttuurissa kuuluu asiaan ryöstää kaupat tyhjiksi hirmumyrskyjen jälkeen, niin Japanin altruistinen kansa jonottaa kiltisti avustusjonoissa.

Jenkkilän saarnaajat ovat julistaneet, että Japanin spiritismi aiheutti maanjäristyksen ja tsunamin. Chuch Pierce muistuttaa vuonna 2005 tekemästään ennustuksesta, jonka mukaan tulossa on suuri mullistus.

"There will be a shaking coming to Japan that will bring them to their knees. This shaking will change the industry of the nation. Japan has been built upon a fault line linked with a deep wounding from the past. This shaking will occur before the apostolic team that I am sending to Japan arrives. When they arrive, I will begin the healing of the fault line and release a new anointing for industries. I am sending you to the people group of that area and they will be humbled in the midst of their pride. Do not fear. I am causing the mountain to be brought down and the valleys to be brought up. I will create a leveling effect in Japan."


Myös Suomessa vieraillut Pierce on vakuuttunut siitä, että tuhosta selvinneet turvautuvat nyt herkemmin Jeesukseen. Se jos mikä saa saarnaajan onnelliseksi. Vaikka Piercen profetian olisi aluperin pitänyt toteutua neljän vuoden sisällä. Ei tapahtunut, mutta onneksi profetioita saa hieman "täsmentää" vuosienkin päästä.

Myös oudoilla julistuksillaan pätenyt Cindy Jacobs on ottanut kantaa Japanin tilanteeseen. Profeettauutisissaan Jacobs kommentoi Japanin epäjumalien palvontaa.

My interpretation of this is that while God did not want people to perish, He is going to use this to "pierce" the darkness surrounding the Japanese people if we will cry out to God for them in the midst of this crisis ... If we respond correctly, the darkness and the grip of idolatry of all forms that has blinded the eyes of so many in Japan will be broken off of them. The faithful believers in Jesus Christ will be strengthened as they are used for great harvest across Asia and the face of the earth.


Jos japanilaiset olisivat vain luopuneet pakanallisuudestaan tarpeeksi ajoissa...

Japanin katolisen kirkon jäsenet ovat tietoisia siitä, että järistyksen keskus ei ollut sattumanvaraisella paikalla. Se oli lähellä Akitan katolista pyhäkköä. Sisar Agnes Sasagawa näki Neitsyt Marian 70-luvulla, joka kertoi hänelle, että tulossa olisi pahoja mullistuksia elleivät katoliset katuisi pahoja tekojaan. Lisäksi paholainen tulisi soluttautumaan katolisen kirkon sisälle, jotta kardinaalit ja piispat kinastelisivat keskenään.

Ilmiö ei ole rajoittunut Japanin ulkopuolelle, sillä Tokion kuvernööri Shintaro Ishihara totesi tsunamin jälkeen, että on tietenkin pahoillaan uhrien takia, mutta katastrofi johtui politiikan populismista ja egoismista. Japanilaisen buddhalaisuuden käsite rangaistuksesta, Tembatsu, eli taivaallinen rangaistus, lankesi maan päälle.

2 comments:

Anonymous said...

Daa!! ?

MJohan tuota satiroitiin viime postauksen kommenteissa. Tämän oli vain ajan kysymys, koska Jeesus-kärsimys-hurskastelijat tuovat tämän pointin esiin.

Suoraan sanottuna olen pettynyt! Kesti päiviä ennen kuin ensimmäiset Jumalaa pelkäävät ihmisten vihaajat rupesivat saarnaamaan: "Minähän sanoin! Tämä on Jumalan VIHAA"

Jep, Jeesus rakastaa koko maailmaa ja Jumala vihaa syntisiä, koita nyt tässä sitten luotsata!

Anonymous said...

"Yhdysvaltojen avoimesti kristinuskon kyllästämässä kulttuurissa kuuluu asiaan ryöstää kaupat tyhjiksi hirmumyrskyjen jälkeen"

Siis eihän heidän vankiloissaan viru lainkaan kristittyjä. Muotoseikat näyttävät olevan fundamentalistien puheissa pääasia, ei sisältö.