11.3.11

Superkuu tulee, oletko valmis?

Luonnonmullistukset mullistuvat kertaheitolla viikon päästä. Maaliskuun 19. päivä Kuu kiertää läheltä planeettaamme (356 577 km) ja samalla on täydenkuun aika. Kuun painovoima vaikuttaa tavallista suuremmalla voimalla, joten loogisesti ihmiskuntaa odottaa massiiviset tuhot. Voiko tulevilta suurtuhoilta säästyä?

Onneksi meitä varoitti asiantuntija. Sertifikoitu ja taatusti ammattimainen astrologi (HUOM: ASTROLOGI) Richard Nolle ylläpitää Astropro.com sivua. En linkkaa siihen suoraan, sillä se on niin ruma sivu. Nolle ilmoitti, että tulossa on hirmumyrskyjä, maanjäristyksiä ja muita vähemmän kivoja luonnonmullistuksia.

Superkuuhun kannattaa varautua samanlaisella innolla kuin 18 vuotta sitten. Silloin Kuu kiersi yhtä läheltä meitä. Yahoon haastattelemat tiedemiehet eivät ole huolestuneet astrologin varoituksesta. Superkuu ei aiheuta uhkakuvissa mainostettuja suurtuhoja. Kuun painovoima voi kuitenkin vaikuttaa esim. maanjäristysten yleisyyteen hieman alle prosentin verran ja tulivuorten aktiivisuus voi lisääntyä ripauksen verran enemmän, joten Nollen varoitus ei ole täysin turha.

7 comments:

Anonymous said...

"tulossa on hirmumyrskyjä, maanjäristyksiä ja muita vähemmän kivoja luonnonmullistuksia"

Ennustus meni pieleen kun Japanissa tapahtui jo. Nauran amatööreille, HAH!

Dom de Lidom said...

OT mutta Ähäkutti ateistit, nyt pätkähtää uskovaiselta sellainen kysymys, että allekirjoittanut meni ainakin aivan sanattomaksi:

http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=42682

Joko tajusitte erheenne? :)

tyy said...

Huuhaata. Oikeasti mullistukset aiheuttaa Nibiru.

Paholaisen Asianajaja said...

Varmasti useampi henkilö on nyt Japanin katastrofin jälkeen ylistämässä astrologia. Ei kuitenkaan pitäisi olla kovin vaikeaa keksiä millä periaatteella saamme selville vaikuttaako Superkuu katastrofeihin vai ei. Vastauksen saamiseksi pitänee odottaa kuukauden loppuun asti, jotta voidaan laskea oliko tässä kuussa tilastollisesti enemmän luonnonmullistuksia vai ei.

Paholaisen Asianajaja said...

Edellä mainitun lisäksi myös vertailu 18 - 19 vuoden taakse olisi paikallaan. Silloin selviää onko lähentelevä Superkuu katastrofipiikkien arvoinen ilmiö.

MrrKAT said...

Suomalaisiakin tappaneen Intian valtameren 26.12.2004 hirmujäristyksen + tsunamin aikaan oli täyskuu:

http://almanakka.helsinki.fi/2004/joulukuu.html

Paholaisen Asianajaja said...

Kuinka monen täydenkuun aikana ei tule hirmujäristystä + tsunamia?