15.3.11

Japanin tuhot ja Huuhaan uhot

Japani on kokenut kovia lyhyessä ajassa. Katastrofi on vienyt tuhansia henkiä. Vielä suuremmat määrät ihmisiä ovat nyt ilman kotia ja omaisuutta. Ruoka- ja vesipula uhkaa. Sen lisäksi ydinvoimaloiden ongelmat aiheuttavat radioaktiivisia päästöjä ympäristöön. Ihmiset kärsivät ja kurjuus vallitsee. Tämä tarkoittaa sitä, että minun täytyy tarkkailla miten tuhoon on reagoitu huuhaa-maailmassa.

Takaraivossani kipinöi paha epäilys siitä, että joku ennustaja oli onnistunut ennustamaan 11.3.2011 tsunamin ja Fukushiman ydinmateriaaliin liittyvän jännitysnäytelmän. Kaivoin heti esiin Sylvia Brownen Prophecy: What the Future Holds for You -kirjan vuodelta 2005. Kuten kaikki muistavat, on Browne aito ennustaja. Hän on todennut, että 100 % tarkkuudella kerskailevat ennustajat ovat huijareita. Brownen tarkkuus on vaatimattomasti 87 - 90 %. 2012 maailmanloppukauhistelulle tämä ennustaja vain nauraa. Ihmiskunnan taival kuulemma jatkuu pitkälle tuon vuoden jälkeen, joten rauhassa vaan Mayakalenteria pelkäävät ihmiset. Noniin, mitä Browne on kirjoittanut Japanin tsunameista? [Ylimielinen skeptikko] Ei varmasti yhtään mitään! [/ylimielinen skeptikko]

*plärää kirjaa*


Hmm. Otsikkona "Topographical Consequences".

*lukee lisää*

*Nielaus*

"I also see powerful tsunamis hitting large proportions of Japan..."


Hyvänen aika sentään! Browne tiesi- eiku mites tuo jatkuu.

"...in around 2026. It's interesting - as a result of these tsunamis, we may see a large new land mass emerging among the Hawaiian islands."


Huh, hän ennustikin tulevia tsunameja. Mullistusten seurauksena myös Atlantis ja Lemuria palaavat opettamaan ihmiskuntaa. Kuinka moni ihminen jaksaisi tarkistaa 21 vuotta vanhan kirjan ennustuksia vuonna 2026? Kirjassa ei ole mitään esim. Haitin maanjäristyksestä eikä tämän vuoden Chilen tai Japanin järistyksistä. Ehkä ne olivat liian pieniä järistyksiä vuonna 2005. Sen sijaan Browne on kyllä ennustanut, että vuonna 2009 Euroopan koulutetuissa psykologeissa alkaa olla sellaisia hypnoosin taitajia, jotka osaavat käydä läpi ihmisten entisiä elämiä. Tekniikan menestyksen takia se otetaan yleiseen käyttöön vuonna 2011. Tietääkö joku onko näin päässyt käymään?

Että näin. Joku muu on ehkä sanonut paremman ennustuksen. Ukrainalainen Baba Vanga aka Vangelia Gushterova oli luotettu ja rakastettu noita/ennustaja. Nuorena sokeutunut mutta yliluonnollisen näkökyvyn saanut Vanga laati monia ennustuksia, jotka on tulkittu toteutuneen tarkasti. Fukushiman ydinvoimalan useiden vaurioiden ja säteilevien pihausten varjossa on Vanga-fanit ovat muistuttaneet tästä; Vanga ennusti, että vuonna 2011 Pohjoisella pallonpuoliskolla koetaan radioaktiivisia sateita. Nämä sateet tulevat tuhoamaan elämää laajoilta alueilta.

Ennustus ei ole ihan toteutunut, eikä varmasti käykään toteen, sillä se perustuu viime vuonna alkaneeseen kolmanteen maailmansotaan. Ennustuksessa nuo radioaktiiviset sateet johtuvat ydinaseiden tuhoista.

Radioaktiivisuus on pelottanut suomalaisia hamstraamaan jodipillerit pois apteekeista, vaikka mitään syytä niiden popsimiselle ei vielä ole tiedossa. Onneksi jodipulaan on ratkaisu, jota tarjoavat avuliaat homeopaatit. Homeopathy Plus lähetti uutiskirjeen katastrofiuutisten jälkeen. Kirjeessä muistutetaan säteilysairauden vaarallisuudesta. Säteilymyrkytyksen oireisiin tepsivät homeopaattisin periaattein valmistetut hoidot. Niiden raaka-aineina on käytetty mm. kadmiumsulfidia, fosforia tai röntgensäteitä. Noille altistettua vettä laimennetaan, kunnes jäljelle ei jää alkuperäistä ainetta. Vesi muistaa molekyylien rakenteen. Jopa röntgensäteiden informaation. Sitten vesi ripotellaan sokeripillereiden päälle, joten informaatio siirtyy vedestä sokeriin. Sitten asiakkaat popsivat näitä pillereitä. Ei tietenkään enempää kuin homeopaatti määrää. Yliannostus on vaarallista.

Homeopathy Plus -sivuilla neuvotaan kemoterapian ja ydinvoimaloista lähtevien säteilypäästöjen olevan verrattavissa olevia asioita. Onneksi homeopaatit sentään mainitsevat, että tutkimuksissa on selvitetty homeopatian käytön olevan turvallista säteilysairauksien hoidon täydentävänä hoitomuotona. Vedellä kastellut sokeripillerit eivät häiritse lääketieteellisiä hoitoja tai aiheuta sivuoireita. Mikä yllätys.

A recent Cochrane review found there were no serious side effects or interactions when homeopathy was used as a treatment for the adverse effects of radiotherapy and chemotherapy.[12] While this is to be expected (absence of side-effects and interactions being a hallmark of homeopathic treatment) a word of caution should be made about using homeopathy to prevent, rather than treat these side-effects.

Not only can homeopathy treat many problems, it can also prevent them – as some of the research listed above indicates. For this reason homoeopathic remedies for chemotherapy and radiotherapy side-effects should not be used AHEAD of treatment as they may also block the cell destroying effects of these approaches. Until more research is available in this area, it would be wise to use homeopathy only as side-effects occur AFTER treatment. It may be one of the few times when homeopathic prevention is not better than cure.


Eli säteilyyn liittyvät vaivat ovat niitä harvoja asioita, joissa homeopatiaa pitäisi säästää. Homeopatiaa ei suositella säteilytautien ehkäiseväksi hoitomuodoksi. Sokeripillerit kaivetaan esiin vasta oireiden ilmestyessä.

Jos altistaa aivosi asiallisemmalle tiedolle, niin lukaise läpi J. M. Korhosen Mitä Fukushimassa on tapahtunut? kirjoitus.

Suosittelen myös lukemaan Ilta-Lööpistön lööppejä pienellä varauksella. Esim. Fukushiman MOX-polttoaineena oleva uraani aiheutti - tietenkin - skandaalikäryisen otsikon: Totuus Fukushimasta paljastui STUKille: Plutoniumia käytetty kolmosreaktorissa

Japanin turmavoimalan kolmosreaktorissa on käytetty kiisteltyä polttoainetta, joka sisältää ydinaseissa käytettävää voimakkaasti säteilevää plutoniumia.
STUK sai tietää asiasta vasta päiviä ongelmien alkamisen jälkeen.

- Kolmosreaktorissa on tiettävästi käytetty tällaista MOX-polttoainetta, vahvistaa STUK:n toimistopäällikkö Risto Sairanen.

Plutoniumpolttoaineesta ei ole liiemmin uutisoitu kansainväliselläkään tasolla. IS kysyi asiaa lukijavinkin perusteella.


TOTUUS ON TULLUT JULKI! Siis Säteilyturvakeskus tuli tietoiseksi faktasta, joka oli uutisissa viime vuonna.

7 comments:

Anonymous said...

Brownen kirjasta: 2026 - 2005 = 21, ei 11. Ai ai ai ai.

Sähis said...

Kävin tänään pitkästä aikaa iltalehden sivuilla. Voi voi..
Lehden mukaan Fukushiman suojarakennuksen seinäaukko on ilmeisesti sama asia kuin reikä reaktorissa. huoh. Japanissa eletään vakavia aikoja ja lehtiä pumpataan Suomessakin hirveetä kyytiä paniikkiotsikoilla.

Linkkaamasi Korhosen kirjoitus tapahtumista oli lukemisen arvoinen.

Samalla tietenkin Iltalehti mainosti uutta Zeitgeist-elokuvaa. Ilmeisesti siinä esiintyy suomalaisia koomikoita, Suomen kovin lääketieteellisten jätepäästöjen pössäyttelijä Antti Heikkilä ja valitettavasti ilmeisesti myös Esko Valtaoja. Ainakin iltalehden verkkosivut kirjoittavat:
http://www.iltalehti.fi/viihde/2011031613372884_vi.shtml

Onneksi sieltä sivuilta löytyi myös vähäpukeisten karnevaalityttöjen kuvia.

Paholaisen Asianajaja said...

2026-2005=21

Oi joi joi joi. Äärettömän nolo moka. Kiitos korjauksesta.

Täytyy jättää pepsin litkiminen vähemmälle, kun bloggailen.

Anonymous said...

"Samalla tietenkin Iltalehti mainosti uutta Zeitgeist-elokuvaa. Ilmeisesti siinä esiintyy suomalaisia koomikoita, Suomen kovin lääketieteellisten jätepäästöjen pössäyttelijä Antti Heikkilä ja valitettavasti ilmeisesti myös Esko Valtaoja."

Tuskin Valtaoja kuitenkaan esiintyy supportaamassa Zeitgeistia, ainakin jos parin vuoden takaisesta Turun Sanomien kirjoituksestaan jotain voi päätellä: http://tinyurl.com/6yu4ygz

Tomi said...

Jälleen kerran näyttää toteutuvan määre, tyhmä, tyhmempi, toimittaja.

Toimittajat tuntuvat kilpailevan kuka saisi kirjoitettua eniten kauhua lietsovan otsikon.

Anon huomion on oikea, alkaa usko skeptikkojen älyyn mennä, kun kuningasskeptikkokin tekee tuollaisia virheitä.

tyy said...

Lehdistöllä ei vissiin ole enää mitään vastuuta, kunhan saa lööppejä ja myyntiä.

Sylettää tää tämmönen. Pthyi!

Anonymous said...

Että röntgensäteillä...

Voiko homeopaattisella valmisteella joka on tehty keitetystä vedestä hoitaa kuumetta tai palovammoja?