12.3.11

Superkuu aiheutti Japanin tuhot, O RLY?

Pitihän se arvata. Juuri kun pääsin naureskelemasta skeptikoille tyypillisellä ylimielisellä asenteella Superkuun kauhistelulle, niin Japanin lähellä rytisi, paukkui, jyrisi ja tulvi ennätysmäisesti. Aivan selvästi Kuun painovoima laukaisi mannerlaattojen välisen hankauksen Japanin rannikolla. Jopa Britannian laatulehti Daily Mail kysyi, liittyikö Japanin katastrofi lähestyvään Kuuhun.

Jos kysymme asiasta tähtitieteilijöiltä, niin vastaus on selkeä "ei". Bad Astronomy käy läpi selkeästi perustellen miksi Kuun painovoiman syyttäminen ei onnistu.

Vuodessa on pyöristäen 12 täysikuun yötä, mutta jokaisena sellaisena yönä ei tapahdu katastrofeja. Mullistuksia tapahtuu, jopa silloin kun Kuu ei loista täysillä yötaivaalla. Kuun kiertorata Maan ympäri on ellipsin muotoinen. Kierron aikana käydään siis lähellä planeettaamme. Sitten Kuu kiepsahtaa kauemmaksi. Tämän vaihtelun tiheys on n. kaksi viikkoa. Pisin etäisyys Kuuhun on n. 410 000 kilometriä, lähin etäisyys 354 000 kilometriä. Mitä lähempänä Kuu on sitä suurempi vaikutus sen painovoimalla on planeettaamme. Tulevan superkuun hetkellä vuorovesi on tavallista korkeammalla. Se on superkuun näkyvin vaikutus. Kierron tiheys tarkoittaa myös sitä, että jokaista suurkatastrofia kohti on useita hiljaisempia hetkiä, jolloin Kuu on lähellä, mutta tuhoja ei ilmesty.

Perjantaina tapahtunut maanjäristys sattui silloin, kun Kuu oli 400 000 kilometrin päässä. Eli Superlähellä ollut Superkuu ei vielä ollut edes paikallaan. Se oli vasta kääntynyt takaisin kohti läheisempää kaartoa Maan ohi.

Mikä sitten aiheutti Japanin tuhon? Oliko se taas Illuminatin puolijulkinen tuhoase nimeltä HAARP? Tai ehkä se oli Godzilla? Ehkä Jumala oli vihainen Japanin tuottamasta moraalittomasta lonkeropornosta? Ken tietää.

Kuuta parempi vaihtoehtoinen yhdistelytehtävä Japanin maanjäristyksen selittämiseksi on Auringon sähkömagneettiset myrskyt. SolarWatcher on ladannut Youtubeen videoita, joissa hän päättelee Auringon tilasta tulevia maanjäristyksiä. 9. maaliskuuta tapahtunut maanjäristys sai miehen päättelemään, että Auringon koronassa näkyvät kuviot tarkoittavat vielä suuremman järistyksen olevan edessä parin päivän sisällä. Ennustus osoittautui oikeaksi.Tai ehkä parempi ennustustapa on tarkastella komeetta Eleninin matkaa? Viikonlopun aikana pitäisi tapahtua entistä enemmän ja entistä suurempia järistyksiä.Jos sinulla on vapaata aikaa, niin lue läpi miten Eurooppaa kohtaa suuri tsunami aivan lähiaikoina. Miksi niin tapahtuu? Salaperäinen planeetta Nibiru tulee!

15 comments:

Anonymous said...

Daa?

Se oli Jumalan kosto Japanin pakanille. Liikaa okkultistista animea esim. Pokemoneja! Ei Hyvänkän Jumalan mitta mitä tahansa kestä! Sitä paitsi pitäis sen kaikkien tietää. Viime kerralla Herra hukutti koko maailman veden alle.

Ottakaa opiksi Jumalattomat!

Ofelia said...

Rouva Polonius jo eilen viestitti että se on se Kuu nyt kun Japanissa järisee. =)

Mikä hemmetti se Nibiru sitten on?! Etsin äsken vähän tietoa ja tietysti ahdistuin. Suomeksi ei löydy paljon asiatietoa. Kauhu iskee jos tutkin vain hörhösivustoja.

Anonymous said...

Kyllä minä kuule olen HAARPin kannalla. Kokeilin piruuttani kaksi tuntia järistyksen jälkeen google-hakua haarp japan earthquake, ja siinä vaiheessa oli jo blogosfäärissä selvitetty asialla olleen HAARP.

dsle said...

Vaikka mulla on hullun paperit, noita Nibiruita sun muita pieruja lukiessa tunnen ajoittain itseni terveeksi ja järkeväksi..

Jim van Beam said...

Jos kysymme asiasta Dr Goldacrelta, vastaus on vieläkin selkeämpi "ei".

Paholaisen Asianajaja said...

"It's also, frankly, extremely fucking tasteless."

That is why I have a bromance towards Goldacre.

Anonymous said...

Voihan HAARP olla olemassa. Jumalakin voi olla olemassa!

Anonymous said...

Kun 365 hörhöä veikkaa jokainen eri päivää, niin pakostihan joku osuu oikeaan.

tyy said...

Olen ehdottamasti ja absoluutisesti varma, että katastrofien syynä on Internet.

Netin hörhökirjoitukset ovat ylittääneet krittisen massan, joka aiheuttaa todellisuuden rakoilemista.

Se on loppu ny.

Kaisa said...

http://apina.biz/39128.jpg

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.atlanteanconspiracy.com/2011/03/japan-tsunami-caused-by-haarp.html


HNGGGGGG!

Anonymous said...

The truth is haarp to swallow!

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Superkuu+ei+aiheuttanut+Japanin+maanj%C3%A4ristyst%C3%A4/1135264495908

Anonymous said...

En haluasi olla ilkea mutta vuorovesi on vajaa silloin kun kuu ja aurinko ovat 90 asteen kulmassa toisiinsa eli puolenkuun aikaan. Englantilainen wikipedia sanoo aiheesta: "Approximately twice a month, around new moon and full moon when the Sun, Moon and Earth form a line (a condition known as syzygy[8]) the tidal force due to the Sun reinforces that due to the Moon... When the Moon is at first quarter or third quarter, the Sun and Moon are separated by 90° when viewed from the Earth, and the solar gravitational force partially cancels the Moon's. At these points in the lunar cycle, the tide's range is at its minimum.. Ei muuta, Lathari

Paholaisen Asianajaja said...

En haluasi olla ilkea mutta

Ei ei. Täytyy olla ilkeä ja heti huomauttaa virheistä. Kiitos korjauksesta. Suomenkielisellä wikisivulla ei kerrottu tuota, mutta olisihan se pitänyt pystyä päättelemään. Eikä luottaa muistiin.