31.3.11

Pata, kattila ja poltergeist

Britannian Coventryssä asustava perhe koki kovia kummituksen kanssa. Tuntematon voima sotki keittiön ja penkoi kaappien sisällöt lattialle. Valot sammuivat ja syttyivät itsekseen. Myös perheen koira kuoli salaperäisissä olosuhteissa. Lisa Manning ja hänen kaksi lastaan turvautuivat maan parhaimpaan aaveasiantuntijaan. Eli Most Haunted -sarjasta pihalle potkittu meedio Derek Acorahiin.

Todisteeksi paranormaaleista voimista saatiin videotallenne. Siinäkään ei huomattu asettaa kameraa niin, että kaapinoven ylä- ja alareuna olisivat näkyvissä. Samoin unohtui tarkistaa, että tuoli olisi kokonaan näkyvissä. Nyt voin vain todeta, että kyseisen videon pystyisi tekemään vanha Erkkikin onkisiimalla.

Video sai kuitenkin apua tarjonneen papin neuvomaan krusifiksien kantamista kaulassa. Ne suojelisivat pahimmilta iskuilta. Onneksi Derek suoritti taikarituaalin tytön huoneessa, jossa pahimmat hyökkäykset olivat tapahtuneet. Hän paljasti, että henkiolennon nimi oli Jim. Jim oli kuollut talossa joskus 1900-luvulla, mutta hänen sielunsa ei siirtynyt Toiselle puolelle. Nyt talo on puhdistettu, joten kummittelun pitäisi olla kaput.

2 comments:

Anonymous said...

Philosoraptor kysyy: jos kummitusta kanavoivaa meediota lyö turpaan, lyökö silloin kummitusta, vai meediota?

Anonymous said...

Kiitos tästä.:D Oon vähän herkkä pelkäämään "paranormaaleja" juttuja. Jokainen kerta, kun joku noista paljastuu huijaukseksi, on juhlapäivä.