1.12.11

Projekti Puolimatka

Sain lisää luettavaa. Luettavana on vielä monta opusta, mutta pino pienenee tasaisesti. Tänään sain postissa paksun opuksen, sillä Tapio Puolimatka lähetti minulle Usko, Tiede ja Evoluutio kirjan. Aion käydä sitä läpi vähintään samalla innolla kuin Uskontokeskustelun avoimuuskoe kirjaa. Tuotokseni päätyivät Puolimatkan virallisille kotisivuille. Pääsen Usko, Tiede ja Evoluutio kirjan kimppuun vasta tammikuussa. Työkiireet näin vuoden suurimman kulutusjuhlan alla estävät tiheän paneutumisen aiheeseen. Lukematta on vielä ainakin Esko Valtaojan uusin Kosmoksen siruja.

Lukuhetkien lomassa voi ihmetellä sitä miten helposti ihmiset löytävät inspiraatiota. San Diegossa hakattiin puuta. Sen kannosta paljastui uskottava näky. Ristinmuotoinen ruskea alue tulkitiin pyhäksi asiaksi. Pastori Phil Corr totesi, että vain uskovat ihmiset näkevät kannossa ihmeen. Skeptikot eivät näe sitä. Olen Corrin kanssa aivan samaa mieltä asiasta.

3 comments:

Tomi said...

PA on näköjään syyllistynyt lahjuksen vastaan ottoon. Nyt tietenkin arvostelu on maailmoja syleilevä.

Arttu said...

Tiedekeskustelun avoimuuskoe oli ainakin aivan säkki. Se ei tarjonnut mitään uutta ja puolet kirjasta oli jotain henk.koht. järmäämistä Enqvistin mielipiteille. Mutta tämähän on vain oma mielipiteeni.

tyy said...

Puolimatkan kirja on niin täynnä epäfaktoja, että sen lukeminen tulee vastenmieliseksi jo alkusivuilla.

Onnea urakkaan.