13.8.11

Obamagaten uusin kohupaljastus

Profeetta Jouko Piho ei sitten millään saa taivuteltua nokkaansa pois birthereiden oudosta maailmasta. Ja hyvä niin, sillä muuten en olisi päässyt naureskelemaan makoisasti. Uusin kohupaljastus siitä miten presidentti Obama ei voi olla presidentti liittyy jälleen kerran syntymätodistuksen epäilyyn. Piho on lukenut WorldNetDailyn artikkelia, jossa kerrotaan miten Ron Polland on väärentänyt Obaman lyhyen kaavan syntymätodistuksen (Certificate of Live Birth, COLB). Teksti on uponnut täysillä Pihoon, sillä sen pääsanoma on kuin onkin totta. En voi edes väittää vastaan.

"Ron Polland: "Minä väärensin Obaman syntymätodistuksen."


Luettuani WND:n artikkelin olen täysin samaa mieltä. Polland todellakin väärensi itse Obaman syntymätodistuksen. Näinkö tässä pääsi käymään? Obama syntyi Valkeakoskella ja Illuminatin suurimpiin juoniin kuuluva temppu paljastui!

Mutta hetkinen. Polland väittää tehneensä väärennöksen. Se on eri syntymätodistus kuin Obaman alkuperäinen syntymätodistus. Juju on siinä, että minä väittäisin Mona Lisan olevan väärennös, jos onnistun maalaamaan siitä väärennöksen kotonani. Eihän se noin mene.

Snopes.com erehtyi kuitenkin linkkaamaan Pollandin tekemään väärennökseen, kun tarkoituksena oli käyttää aitoa, joten netin keskusteluissa käytettiin aidon kuvan sijaan väärennettyä kuvaa. Tästä Polland, Piho ja kumppanit päättelevät, että alkuperäinen kuva Obaman COLB:ista on myös väärennetty. Heidän suureksi harmikseen alkuperäinen COLB -kuva ilmestyi ensimmäisen kerran internettiin Fight the Smears -sivulla vuoden 2008 kesällä. Jotta tässä kohupaljastuksessa olisi herättämisen arvoista sisältöä, pitäisi Pollandin väittää väärentäneensä alkuperäisen COLB -kuvan. Hän ei väitä niin, mutta myy kyllä Obaman syntyperää kritisoivaa kirjaa.

1 comment:

Anonymous said...

Linkataanpas tännekin, kun törmäsin tällaiseen testiin, jossa on ruotsalaisen koekaniinin avulla testattu magneettiranneketta: http://svensken.ratata.fi/post/175395/