23.8.11

HAARP siellä, HAARP täällä, HAARP joka säällä

Voi HAARP sentään mitä olet mennyt tällä kertaa tekemään. Ensin aivopeset irakilaisia sotilaita antautumaan liittoutuneille (googlaa jos uskallat). Sitten luot hirmumyrskyjä Atlantilla. Laajennat toimintaasi mannerlaattojen ravisteluun Kiinassa, Haitissa ja jopa Japanissa asti. Ja nyt hienosäädät tihutöitäsi festareiden tuhoamisella.

Aivan, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä ei epäröi liittää ionosfäärin tutkimiseen ja USA:n armeijan kommunikaatiojärjestelmän täydennysmahdollisuuksien kehittämiseen tarkoitettua aparaattia viiden hengen vaatineeseen ja yli sataa ihmistä haavoittaneeseen myrskyyn.

Youtubevideoiden kommentteja selaamalla selviää, että nyt HAARP osaa jopa kuljettaa myrskyn purskauttamia vesimassoja. Mitenkään muuten ei voi selittää sitä, että Pukkelpopin niskaan tuli hetkessä kahden kuukauden sademäärä. Come on, se on ainoa looginen johtopäätös. Siitäkin huolimatta, että Belgian säätiedoista selviää miten vuodesta 2008 lähtien on ollut suuria puhureita ja suuria rynnäkkösateita. Tällä kertaa kaikki yhdistyivät yhden festarin päälle. Muistakaa, ettei sattumia ole olemassa ja kaikki liittyy kaikkeen jollakin tavalla.

Salaliittoteorioiden tyypillisenä tukena on tarkan tiedon puute. Belgian säälaitos antoi varoituksen rankasta sateesta, raekuuroista ja myrskystä, mutta tarkkaa paikkaa ja sateen määrää ei tiedetty kaupungin tarkkuudella.

HAARP on saanut omia kyseenalaisen maineen olla kaikkien vähänkään outojen ilmöiden vakioselityksenkorvike NWO-piirien sisällä. Jotku on nähnyt elämänsä ensimmäisen Altocumulus undulatus pilvirintaman, kuvannut sen ja ladannut Youtubeen, otsikoksi jotakin HAARPista, ja uusin todiste superaseesta on valmis.

Tästähän muistuu mieleeni viime vuoden kauhistelut Helsingissä, kun uskomattoman hieno myrskypilvi vyöryi kaupungin yli. Myrksypilven selvää rintamalinjaa käytetään perusteluna myrskypilven keinotekoisuudelle. Eiväthän myrskyrintamat voi edetä aurinkoisen kirkaalle taivaalle millään muulla tavalla.

Päätän kaiken Against NWO -nimimerkin pohdinnalla.

Voidaan vain miettiä, että mikä motiivi on jollain taholla järjestellä suunnattomia myrskyjä HAARP:lla tietyille rockfestivaaleille.


Ja:

Nämä jutut eivät kyllä nyt selity sillä, että rock musiikki on saatanasta ja saa lavat aina hajoamaan ja myrskyn tulemaan paikan päälle. Sillä kyse on kyllä jostain aivan muusta ja mitä todennäköisimmin HAARP on pelissä melkein aina näissä tapauksissa. Esim. jos Porissa riehui tuhoisa myrsky Sonispheren aikaan niin vastaavasti aivan samassa paikassa pidetyt Pori Jazzit ovat aina säilyneet tuhoisilta myrskyiltä. Jazz-festivaalit eivät näemmä vedä myrskyjä puoleensa.Niin. Miksi juuri tämä festari joutui NWO:n ikeen alle, mutta sadat muut kesätapahtumat saivat luvan jatkua aurinkoisen sään lumoissa? Vain Illuminati tietää.

3 comments:

Anonymous said...

Ja nyt vielä yrittävät jyrätä Washingtonin maan tasalle maanjäristyskoneella.

Sähis said...

^ eli toisella nimellä HAARP

Anonymous said...

Sitä mä vähän ihmettelen, että mistä ne rajuilmat ja salamoinnit syntyivät ennen HAARPin keksimistä? Kuka tietää?