30.8.11

Ja taas, osa 38

Useita bloggaus-palkintoja voittamatta jäänyt Ja taas -sarja saa kotimaista jatkoa. Tänään vinkkilooraan on tupsahtanut monta vinkkiä tuoreesta uutisesta:

Nokia Missio Churchin hengellinen ja markkinavisioinen johtaja Markku Koivisto erotettiin.

Potkujen perusteluksi tarjotaan puskaradion välittämää tietoa siitä, että Koivisto on harrastanut seksuaalisten rajojen rikkomista. Ainakin allekirjoittaneen mielestä se on erittäin hauska harrastus, mutta uskonnollisissa piireissä virallisesti tuomittavaa touhua. Nokia Missio vakuuttaa, ettei Koiviston toimintaan liity rikosta. Ainakin lapset ovat siis tällä kertaa olleet turvassa. Koivisto ilmoittaa tarkkemmin mitä rajoja on ehkä mahdollisesti rikottu. Emme tiedä onko rajoja ylitetty heteronormatiivisesti vai sukupuolineutraalisti. Toistaiseksi joudumme tyytymään siihen tietoon, että Koivisto on elänyt oppiensa vastaisesti, kute Nokia Missio asian ilmaisi.

Jäämme suurella mielenkiinnolla seuraamaan mitä tapahtuu.

4 comments:

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Kuulemma tämä rajojen ylittäminen on valitettavasti ollut pääasiassa toisten rajojen ylittämistä, seksiin pakottamista ja painostamista tuossa Nokia-liikkeessä.

Sitä ei kannata suositella.

Anonymous said...

"Nokian entinen kirkkoherra, pastori Markku Koivisto erosi pappisvirasta ja luterilaisen kirkon jäsenyydestä vuonna 2008. Silloin herätysliike Nokia Mission rinnalle perustetiin uusi kirkkokunta.


- Uusi kirkkokunta tulee olemaan dynaaminen ja tavoittava. Se keskittyy nuoriin ja lapsiin ...

...kuvaili Koivisto vuonna 2008. "


Kuulostaapa hyvältä!

Eikö pappis-viran ottamisen ehdoksi voitaisi jo saada pakollista puolueetonta psykiatrista lausuntoa ja soveltuvuus (tutkimusta) koetta?

Miksi kuka tahansa nolla saa perustaa oman uskonto-kuntansa tai kirkkonsa? Papit ja uskontojen johtohahmot ovat täysin keinotekoisia auktoriteetti asemia muiden ihmisten elämässä ja kun ihminen rupeaa tällaisia asemia itselleen rakentamaan pitäisi herätyskelojen soida jossain järjestelmässä.

Uskonnot SUPOn seurantalistalle - Laki!

Anonymous said...

Ja taas sitä sitten ollaan kristillisten perhearvojen ytimessä:"Tiedot vahvistanut ammattiauttaja kertoo ahdistelua kokeneiden uhrien olevan miespuolisia".

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/1701/radio_dei_markku_koiviston_syrjayttamisen_syy_selvisi

Anonymous said...

Eihän sitä voi kunnolla saarnata suu vaahdossa perinteisten perhearvojen puolesta ellei välillä käy rentoutumassa aidan toisella puolella kenttätutkimuksen parissa. Eihän sen nyt käy.

Tuo avoin kanta nuoriin ja lapsiin keskittymisestä on kyllä huolestuttavaa, ottaen huomioon uskonnollisten yhdistysten yleisen, sanoisimmeko seksuaalissävytteisen suuntauksen.