20.8.11

Salaperäinen tapaaminen Tampereella

Tänään klo 18:00 ilmestyi outoa porukkaa Tamperen Plevnan olutpanimoravintolaan. Perällä syrjäisen pöydän äärellä punottiin katalia juonia, sillä Paholaisen Asianajajaja -blogin ensimmäinen koemielessä järjestetty tapaaminen pyörähti käyntiin. Paikalle ilmestyi yllättävän paljon väkeä, joten tilanahtaus ja yksi piiiiitkä pöytä tekivät kommunikaation hankalaksi. Juttua riitti peltokuvion luomisesta, Hengen & Tiedon -messuille soluttautumisesta ja yleisestä höpinää. En ole tottunut sosiaalisiin tapaamisiin, mutta toivottavasti osasin olla tarpeeksi puhelias. Kyllä tällaista menoa kestää kerran vuodessa. Kyseessä oli myös Skepsis ry:n epävirallinen tapaaminen Tampereella. Epäilyksen evankeliumi on leviämässä, kunhan saamme kehiteltyä holistisen skepsismin. Tai jotain sinnepäin.

Seurueessa kauhisteltiin myös uusinta Minä Olen -lehteä jonka ostin juuri ennen paikalle ilmestymistä. Siinä on mainos tv-meedio Lisa Williamsin saapumisesta Suomeen. 24.9.2011 Finlandia Talon tiloissa otetaan yhteys tuonpuoleiseen, jos on valmis maksamaan 65/75 euroa. En ole valmis sellaiseen, mutta pitänee nostaa Williams tapetille blogissani hieman ennen tapahtumaa.

Kokoontumiseen vaivautuneille annettiin mahdollisuus valita yksi kirja tuomastani kokoelmasta. Ehtona ei ollut sielun luovuttaminen haltuuni, vaan kirjoittaa valitsemastaan kirjasta jotakin, joka sitten julkaistaan täällä. Jotkut eivät uskaltaneet napata mukaansa kirjaa. *murr*

Jos haluat tietoa seuraavasta tapaamisesta - sitten joskus - liity PA -blogin viralliseen ja aitoon Facebookryhmään. Vilkkaasta kommentoinnista johtuva sähköpostispämmi on estettävissä, kun klikkaa "Muokkaa asetuksia" napista ruksin pois siitä sähköpostiosoitteesi vierestä.

8 comments:

Unknown said...

OMG osallistuinko tietämättäni jonkun pakanallisen KULTIN tapaamiseen?! ;)

Paholaisen Asianajaja said...

On liian myöhäistä katua! Tehtyä ei saa tekemättömäksi.

Anonymous said...

Onpas hinnat kohonneet. Aino Kassiselle riitti äidin antama yksi markka (vai oliko se 5 markkaa) silloin wanhaan aikaan.

Rami said...

Netti petti.
Eli toistamiseen kiitos PA:lle tapaamisesta. toivon pian uusintaa.

Sähis said...

perkele. Ne norjan tragediasta salaliittoteororisoivat oli oikeassa. Minä en ole olemassa, kun en ole facessa, tai ainakaan en ollut tapahtumasta tietoinen. Toivottavasti PA vaivaudut mainitsemaan seuraavasta kokoontumisesta myös blogissasi tai spostilla, kun ei sähköinen naamailu ole vielä ainakaan lähiaikojen suunnitelmissa.

Tuo Lisa Williamsin keikasta oli jotain juttua myös viimeisessä Aamulehden Valossa. Siinä taidettiin kertoa jotain, että tapahtuma olisi loppuun myyty. Huoh.

Ofelia said...

En minäkään ole facebookissa (enkä suostu liittymään), mutta tämmöiset salaperäiset tapaamiset kyllä kiinnostavat! Enpä tiedä, pääsenkö ikinä paikalle (kun on se lapsi), mutta voisin edes yrittää. :D Jos edes kerran vuodessa pääsisi johonkin...

Mulle tuli joskus Minä Olen -lehti. Haha! Siinä oli aika paksua juttua.

Timo said...

Hitsi, tuonnehan olisi voinut vaikka koittaa tulla kun satuin olemaan kaupungillakin oikeaan aikaan. Vaan enpä tiennyt koko tapahtumasta... pitänee ruveta fanittamaan fb:ssä, jotta saa jatkossa tietoa tämmöisistä tilaisuuksista.

Paholaisen Asianajaja said...

Toinen tapaaminen on tulossa, kunhan toivun henkisesti edellisestä kerrasta. Tietoa tulevista tapahtumista tupsahtaa ehkä täälläkin koodattuina viesteinä. Olkaa tarkkoina.