3.8.11

Norjan turmat ja salaliittoteorisointi

Oslossa räjähti pommi perjantain 22. päivä heinäkuuta noin klo 15:30.

Tästä faktasta on pyöräytetty pihalle uskomattomia skenaarioita, joissa kansainväliset salaliittolaiset ovat vehkeilleet Norjan sisäpolitiikan varjolla viattomien lasten joukkomurhan ja luoneet tyhjästä "syyllisen" Huom. lainausmerkit. Salaliitot, nuo nykyihmisten uskonnot, lähtivät liikkeelle heti uutisten kommenteissa. Tarkkojen teorioiden sijaan ensin ilmestyi viattomia ihmettelyjä uutisten ristiriitaisuuksista. Savupilven vielä leijaillessa Oslon päällä toimittajat olivat vaatimassa vastauksia kameran edessä seisovilta ihmisiltä tai puhelinhaastattelujen kautta. Kukaan ei vielä tiennyt mitään.

Nettikansa ei ole vieläkään tottunut siihen todellisuuteen, että toimittajat eivät saa luotettavaa ja yhteneväistä tietoa vielä saman päivän aikana ihmisten luettavaksi. Jopa telkun asiantuntijat olivat tietotyhjiön täytäntöpaineen takia puhumassa jatkuvasti siitä, että pommi-iskun takana oli al-Qaida tai vastaava islamistinen terroristijärjestö. Se on mediaseksikkäämpää kuin todeta viiden minuutin välein: "En tiedä"

Kun tieto Breivikin osuudesta pääsi uutisiin asti, niin teorisointi pääsi kunnolla vauhtiin. Pommi oli False flag -operaatio jolla syyllistetään jotakin jonkin takia. Ketä mistä ja miksi? Ei se ole vielä niin tarkkaa. Silminnäkijöiden kommentit olivat jälleen ristiriitaisia. Oliko saarella yksi vai kaksi asemiestä? Jotkut nuorista olivat kuulleet ampumisen ääniä kahdelta suunnalta. Silminnäkijöiden havainnot vain tahtovat olla erittäin epäluotettavia paniikinomaisissa tilanteissa. Tuskin kukaan nuorista oli aikaisemmin ollut ampuvälikohtauksessa. Kukaan ei ole kertonut tunnistaneensa toista asemiestä. Aseen paukkeen kaiku saarella riittää luomaan epätietoisuutta. Poliisi on kerännyt hylsyjä saarelta ja ne sopivat Breivikin kantamiin aseisiin. Suoria todisteita toisesta asemiehestä ei ole ilmestynyt.

Päivä pommi-iskun jälkeen esim. UusiSuomi -keskusteluissa liikkuva Tuomas Hako oli varmana poikana kirjoittamassa iskujen taustoista. 23.7.2011 12:57 Hako kirjoitti:

Homma vaikuttaa CIA:n perustamalta. Siellä ei saa arvostella Israelia eikä sionismia. Tabuaiheita kuulemma. Se edustaa kaiken populistisen ajattelun ja liikehdinnän ja vastaavan kaappaamista ja kanavoimista tietyn suuntaiseksi.

Sikäli tuo ampuja vaikuttaa hommalaiselta, että uhreina ovatkin ilmeisesti olleet jotkin kansainväliset leiriläiset, joista osa on ollut Gazasta ym. En ihmettelisi, vaikka pohjoismaiden historian pahin terroriteko olisi CIA:n ja Israelin järjestämä, jos kerran uhreistakin suuri osa palestiinalaisia.

Juutalaiskytkentä oli ilmestynyt alle vuorokaudessa.

26. päivä Markus Jansson ihmetteli miten kaikki sujui kuin suoraan USA:n tiedustelutoimiston ohjeiden mukaan. Iskettiinkö Norjaan sen takia, että se on öljyvaltio, mutta ei kovin halukas pysymään NATO:ssa? Kysymme vain. Oliko nuorten joukkomurha tekosyy EU-kriitikoiden vaientamiseen? Kysymme vain kysymyksiä.

Samoin Jansson ihmettelee miksi Breivikistä ei ole merkintöjä internetissä ennen iskuja? Keksittiinkö mies tyhjästä näitä murhia varten?

Hän se vasta on hassu tyyppi. Hänestä ei löydy internetistä juuri mitään tietoa ennen iskuja. Kuin häntä ei olisi ollut olemassakaan.


Isälä
Noh, Camilla Ragfors oli Breivikin facebook-tuttava parin vuoden ajan. Breivik on ihan oikea ihminen joka kirjoitti tarkkaan suunnitelmistaan. Hän ei vain laittanut niitä suunnitelmia nettiin luettavaksi. Firmojen perustaminen, aseiden hankinta ja lannoiteostokset eivät tapahtuneet parilla klikkauksella facebookissa.

Osaako muuten joku kertoa, miksi poliisi tiesi Anders Breivikin nimen jo ennen hänen kiinniottoaan (poliisi kutsui häntä nimeltä ja käski antautumaan, jolloin Breivik laski aseensa ja antautui poliisin erikoisryhmälle)?


Noh, koska Breivik oli vuokrannut pommiauton ja toisen auton, jolla hän ajoi saarelle, omalla nimellään. Breivik myös kertoi soittaneensa poliisille saarelta.

Sanomalehti Aftenpostenin mukaan epäillyn henkilöllisyys selvisi perjantai-iltapäivällä pari tuntia pommin räjähtämisen jälkeen hallintokorttelin turvakamerakuvista. Niistä kävi ilmi, mikä oli pommin kätköpaikkana toimineen auton rekisterinumero.

Numeron pohjalta saatiin selville, että autot ovat vuokrafirma Avisin. Yritys puolestaan kertoi, että auto oli vuokrattu Breivikille.


Tai sitten se paras selitys tähän ihmettelyyn, joka lähti liikkeelle brittiläisen Chanel 4 News:in toimittaja Jon Snowin viattomasta kysymyksestä. Poliisi tiesi murhamiehen nimen ennen pidättämistä, joten tieto oli syötetty poliiseille Niiden toimesta. Ratkaisu on kuitenkin yksinkertainen. Snow oli tulkinnut väärin kuulemaansa. Snow kirjoitti Twitteriinsä:

"OK folks I have clarified: It was a mistranslation. Police did NOT call the terrorist's name before his arrest: He just came when they called"


Autopommi ei muka jättänytkään kraateria, joten se ei ollut autopommi. Paitsi silloin kun autopommi jättikin kraaterin katuun Oslossa, mutta alla olevan parkkihallin takia tiessä on oikea reikä.

Pommi-iskuun liittyi vastaamattomia kysymyksiä, tai jos ei liittynyt, niin ainahan niitä voi esittää. Miksi pommi räjähti näin eikä jollakin muulla tavalla? Jotkut vihjailivat, että pommeja täytyi olla useampi. Yksi autopommi ei voinut tehdä niin laajaa tuhoa. Samoin talojen tuhot näyttivät kuulemma siltä, että pommi oli räjähtänyt niiden sisällä eikä ulkona kadulla. Tuoreimmassa Seura-lehdessä (28.7.2011) on kuitenkin kuvia (s. 6 -7) joissa Öljy- ja energiaministeriön rakennusten julkisivun koristeet, ikkunoiden raamit ja paneelit ovat painuneet sisäänpäin. Ei sitä mitä voisi odottaa, jos pommi on räjähtänyt rakennusten sisällä.

30. päivä Riikka Söyring kirjoitti Magneettimedian sivuilla palestiinalaisten ja Israelin välisestä kytkennästä.

Ja niin edelleen aina maailman loppuun asti. Salaliittoteoriat ovat jo kiertämässä, vaikka selviytyjien kertomusten kerääminen, ballistiikka- ja pommitutkinta on vielä kesken, eikä valvontanauhoja ole vielä edes julkaistu. Vastaamattomia kysymyksiä on runsaasti jäljellä. Ennustan yliluonnollisilla voimillani, että Norjan Inside jobista tullaan vääntämään kättä vielä kymmenen vuoden kuluttua.

Toki minun täytyy tunnustaa, että olen Skepsis ry:n jäsen. Kuten Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi huomauttaa, ei minuun ole luottamista näissä asioissa.

Erkki Tuomioja peräänkuulutti äskettäin, että internetin keskustelupalstoille pitäisi saada rekisteröitymispakko ja omalla nimellä. Niin tämä voisi hyödyntää esim. Suomen skepsis ry, jonka palsta on täynnä mm. salaliittoteoreetikkoja haukkuvia ketjuja, jossa anonyymit kirjoittelijat suoltavat hevonpaskaa kilometreittäin nettiin. Siellä mm. tätäkin blogia ollaan haukuttu muiden samankaltaisten blogien kanssa vainoharhaisten sekopäiden ylläpitämiksi.

Skepsis ry on kaiken lisäksi yhdistys joka saa edelleen tuntuvaa rahoitusta suoraan suomen valtiolta ja on näin maksettujen NWO-lobbarien alaisuudessa toimiva paskanjauhantalaitos.


Miten te oikein luulitte, että minä jaksan blogata vuodesta toiseen? Liity Skepsikseen, meillä on jaossa ilmaista rahaa!

12 comments:

Anonymous said...

Taas kerran yksi syy lisää pysytellä Guardian Weeklyn paperiversion tilaajana. Tuoreimat uutiset ovat n. viikon vanhoja joten kaikenlainen ennenaikainen ja turha hötkyily on ehditty karsia pois.

Ajallisen etäisyyden ottaminen tapahtumiin selkeyttää paljon mutta eihän se käy, millä Riikan kaltaiset salaliittoteoreetikot sitten pysyisivät pinnalla.

Anonymous said...

Voi ei. Minunkaan nimelläni ei löydy netistä juuri mitään, ei edes facebooksivua, olenko minäkin keksitty henkilö? :(

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Jos sitä ei näy Googlessa, sitä ei ole olemassa.

Lauri said...

Hommafoorumilla pari hörhöä meinaavat, jotta isku olisi Gaddafin järjestämä.

Nerokas ajatuskulku menee jotenkin näin:

Gaddafin lapsia kuoli Naton iskuissa, Norja kuuluu Natoon, saarella oli poliitikkojen lapsia...silmä silmästä.

Miten tällainen jäätävän monimutkainen false flag -operaatio on mahdollinen? No Gaddafilla on vitusti rahaa.

tyy said...

Katin viikset!

Liityin Skepsikseen alkuvuodesta, missä shekkini viipyy?

Petosta.

Against NWO said...

Teet kyllä vain itsestäsi pellen haukkumalla tutkivien journalistien työtä perustelematta tuota kuitenkaan, joka kuuluu skepsis ry:n toimintaan.

Paholaisen Asianajaja said...

A wild Truther appears! Truther uses Taunt. It is not very effective.

tyy said...

Tutkivia journalisteja? Missä? Kuka?

(*Shocked*)

Sähis said...

En ole facessa...I shall not exist.

oh crap truthers.

Sähis said...

hmm. käyttääkö truther avatarinaan NEOn kuvaa... Eikö NEO taistele Matrixissa Zionin pelastamisen puolesta? Taitaa olla juutalaisten tuplakäänteinen salaliitto kyseessä.

Anonymous said...

Nyt on Neo ottanut väärän pillerin...

Anonymous said...

"Teet kyllä vain itsestäsi pellen haukkumalla tutkivien journalistien työtä perustelematta tuota kuitenkaan, joka kuuluu skepsis ry:n toimintaan."

Kyllä siinä tekstissä oli perustelut. Et vain lukenut sitä. Ota siitä joku huonosti perusteltu kohta ja keskustellaan siitä, mutta itkeminen johonkon blogin kommentti riville ei anna "ammattimaista kuvaa" arvostetusta kriittisestä journalististamme.