20.8.11

Komeetta Elenin tulee ja tappaa

Paranormaaliblogin kautta tuli vastaan video tulevasta maailmanlopusta. 57 minuutin pituisella videolla esitetään perustelut lähestyvän Elenin komeetan vaikutuksista planeetallamme. Alex Retrov esitelmöi tärkeistä asioista. Vuoden 2012 mullistukset ovatkin yllättäen Illuminatin juonia, joilla viedään huomio oikeilta mullistuksilta. Megakatastrofit alkavatkin parin kuukauden sisällä!Perustelut ovat vankat. Sattumia ei ole olemassa. Komeetan lähestyessä Maata on se paikoitellen konjunktiossa tähtitaivaalla. Tai jotain sinnepäin. Kuten kaikki vaihtoehtotiedon sfäärejä tarkkailleet tietävät, ovat linjakkain asettuvat taivaankappeleet aivan erilaisia kuin hiemen ristikkäin asettuvat kappaleet. Siksi ylä- tai alakonjunktiossa olevat kappaleet ovat täynnä "vibrationaalista harmoniikkaa". Komeetta Elenin aiheuttaa kosmisen shokkiaallon. Todisteet ovat selvät.

Elenin oli linjassa Aurinkoon ja Maahan nähden 27.2.2010.

Samana päivänä oli Chilen suuri maanjäristys.

Elenin oli lähempänä Maata ja taas linjassa 4.9.2010.

Samana päivänä oli Christchurchin maanjäristys.

Elenin oli taas lähempänä ja taas linjassa 11.3.2011.

Japanin suuri maanjäristys.

Kolme kertaa peräkkäin! Aivan kuin minä sängyssä. Ei voi olla sattumaa. Alex jatkaa perusteluja. Vuorossa on videon kuvaamisen aikana tulevan päiväyksen vuoro.

Elenin olisi taas linjassa - jopa useamman planeetan kanssa - 17.8.2011.

Silloin oli
kaksi huomaamisen arvoista järistystä. Toinen Afganistanissa ja toinen Japanin Honshussa, mutta ne eivät aiheuttaneet merkittävää tuhoa. Honshun järistys oli samanlainen kuin parisen viikkoa sitten samalla paikalla tapahtunut järistys. Oikeastaan järistyksiä tapahtuu päivittäin (pelkästään Japanissa tuhat maanjäristystä per vuosi) ja tuhoja tapahtuu jopa silloin kun komeetta Elenin ei ole ylä- tai alakonjunktiossa. Hämmästyttävää. Aivan kuin Alex poimisi rusinoita kaikista leipomon pullista. Pelkästään tämän vuoden tammikuussa tapahtui 17 yli 6 richterin järistystä ympäri maailmaa.

Eli ensimmäinen Alexin ennustama päiväys ei tuottanut toivottua katastrofia, vaikka vaikuttavien värähtelyvoimien olisi pitänyt olla entisiä kertoja suurempi.

Vuorossa on toinen ennustus. Elenin tulee olemaan merkittävimmässä linjauksessa ja lähimpänä Maata 26-27.9.2011. Komeetta on järkyttävän lähellä Maata kuukauden kuluttua.

Silloin Japani, Uusi-Seelanti ja monet rannikko-alueet ympäri maailmaa katoavat tuhojen seurauksena. Maata suojaava magneettikenttä katoaa. Taivas pimenee kolmeksi päiväksi. Elektromagneettiset myrskyt tuhoavat elektroniikkaa. Metsäpalot riehuvat kaikkialla. Televisiosta tulee vain Big Brotherin uusintoja.

Merkitkää tuleva tuho kalentereihinne!

Videossa Alex myös selittää miten NASA on Illuminatin omistama. GoogleSky -ohjelmaa sensuroidaan, jotta väki ei näe minkälaisia asioita on tulossa planeettamme kohti parhaillaan. Ja niin edelleen. En jaksanut kuunnella loppuja ihan ajatuksen kanssa. Alex väittää, että komeetta Elenin ei olekaan komeetta, vaan neutroni- tai kääpiötähti. Voit seurata Elenin matkaa vaikkapa täällä.

5 comments:

Veikko said...

Mainio juttu.

Sähis said...

Osuisiko tuo 26-27.9.2011 uuden BB-kauden alkuun? Sehä on aika hirveä tapahtuma.

MrrKAT said...

Minor Planet Ephemeri Service:n ja URSAn Tähdet vuosikirjain kanssa katsoin tuon 11.3. väitetyn "konjunktion"(?).

Maasta katsoen aurinko 12.3.2011 oli about suunnassa Ra 23h27m-03o30' ja extrapoloiden 11.3. about Ra23h23m-03o55' ja maan kautta taas konjuktiosuora oli 11.3.2011 about suunnasssa Ra11h23m+03o55' kun taas komeetta Elenin oli tuolloin 11.3.2011 suunnassa Ra11h38m+00o54' joka on 4-5 asteen päässä konjunktiosuorasta(taivaalla pisteestä). Saan paperilla extrapoloiden, että konjunktio olisi ollut vasta about 14.3.2011.

(Työlästä kun ei ole itsellä sellaista kaupallista planetaario-ohjelmaa johon voisi laittaa komeettain elementit).

MrrKAT said...

Edelleen määrittelin, että oli tietyssä linjassa (päältä katsoen) 26.2.2010 klo 2-3 Suomen aikaa eikä 27.2.2010:aan mahdu millään aikavyöhykkeellä.

Ja auringon suunnalla 5.9.2010 noin klo 2-3 Suomen aikaa. 4.9. vain lännessä, ..jenkeissä.
Christchurchin järistys tapahtui 4.9. klo 16:35 UTC joka on klo 18 tai 19 Suomen aikaa.

Muttei siis Elenin ikinä ollut tarkkaan viivasuoralla linjalla maan ja auringon kanssa vaan näissä vajaan asteen tai asteen osia ylä- tai alapuolelta "ohi" kuten planeetatkin yleensä jne.

(Käytin nyt saksalaista calsky nettiplanetaariota auringon suunnan tarkkaan määritykseen.)

Paholaisen Asianajaja said...

Alex Retrov on poistanut alkuperäisen luentovideonsa Youtubesta. Onneksi hänelle kertyi uskollisia faneja:

http://www.youtube.com/watch?v=YTXZyxo8UYc