3.3.13

Koska Hitler: Kroatian seksivalistus

Kroatia on hiljalleen muuttumassa vapaamielisempään suuntaan. Katolisen kirkon vaikutus on huolestuttavalla tavalla jäänyt pienemmälle sukupolvien päivittyessä. Enää 86 % kansasta lasketaan kirkon jäseneksi. Aamulehti kertoi tänään miten valtio on pakottamassa viattomat koululaiset seksuaalivalistuksen alaiseksi. Arkkipiispa Josip Bozanic onkin kerinnyt kuvailemaan uutta opetusohjelmaa tuhoisaksi ja vaaralliseksi. Ja sitähän se on! 9-18-vuotiaille säädetty valistus tekisi karmeaa tuhoa. Hallitus yrittää saada aikeitaan läpi vetoamalla mm. teiniraskauksien määrään. Valistus mukamas toisi lukuja alaspäin.

Viime vuonna aloitetussa pilottiohjelmassa terveystiedon tunneilla koululaisille kerrotaan opettajan ja asiantuntijan avustuksella jopa ehkäisystä. Lisääntymisestä. Sukupuolitaudeista. Sukupuolien tasa-arvosta. Itsetyydytyksestä. Kroatialla ei ole mitään aiheeseen liittyviä oppikirjoja. Mutta pappien ja konservatiivipoliitikkojen vastalauseissa on tehty selväksi miksei lapsia saa altistaa opetukselle kolmen tunnin verran vuodessa.

Katolinen kirkko on painattanut pamfletteja, joita jaellaan mm. suosituissa ostoskeskuksissa ja kaupoissa. Siinä vedotaan vanhempien huolestumiseen:

"Eikö teitä huoleta, että lapsenne oppivat itsetyydytyksen olevan osa ihmisten seksuaalisuutta?"

Jota se ei missään nimessä ole. Ei voi olla. Se on osa ihmisten harrastuksia. Pidetään ne erillään toisistaan.

"Kotimaamme rauha on vaarassa," sanoi piispa Bozanic, ihan vakavalla naamalla. Hän on myös paljastanut, että seksivalistus "tuhoaa joitakin osia miehestä." En tiedä mitä se tarkoittaa, mutta se ei kuulosta hyvältä. Piispa ei toistaiseksi paljastanut mitkä osat ja mikä osa valituksesta tekee sen. Sen voi tulkita vain yhdellä tavalla. Seksivalistuksen vastustajat aloittavat verisen sisällisodan opetuksen takia.

Vaakalaudalla on liian paljon. Valistus aivopesee lapset harrastamaan itsetyydytystä, jota he eivät tekisi ilman opettajien neuvoja. Vähemmistöjen olemassaolosta kertominen käännyttää heidät homoiksi tai lesboiksi, tai ehkä molemmiksi.

Piispa Valentin Posaic vuorostaan kampesi vastalausegeneraattorin ääriasentoon:

"The Nazis came to power through democratic elections, then abused the legitimacy of their mandate and imposed a dictatorship, and you know how it ended. Do we still need to warn about the similarity with today's Communists in Croatia?"

Suomeksi vääntäisin tuosta käännöksen näin:

"Ei seksivalistusta, koska Hitler."

No comments: