15.3.13

Päivölän opistossa tapahtuu

Päivölän opisto on täällä Toijalan lähellä sijaitseva entinen kansanopisto. Sillä on kunnianarvoisa maine. Halukkaille järjestetään luonnontieteiden, matematiikan, kielien ja mm. oikeustieteen kursseja. Ne ovatkin näkyvästi esillä opiston kotisivuilla. Ei ihme että Päivölän opisto on fiksujen ihmisten kehuma paikka.

Ja sitten siellä on myös tällaisia kursseja: Kosmisia Kohtaamisia. Viikonlopun ohjelmassa olisi monipuolinen katsaus sielun ja henkisyyden valistamiseen. Velhojohtajuus, persoonan energiatasapainottaminen, sekä tuore tietoisku Galaktisen Valon Liitosta olisivat erittäin mielenkiintoista kuunneltavaa. Olisin mielelläni paikalla muistikirjani kanssa. Esteenä on vain yksi asia. Hinta:

Kurssihinta (sis. ohjelma, majoitus 2hh ja ruokailut):
Kaksi päivää täysihoidolla 175 €
Yhden päivän täyspaketti 110 €, ilman majoitusta.

Ymmärrän, ettei kurssien järjestäminen ole ilmaista. Tyydyn lukemaan jälkeenpäin kotimaisista Ultra- tai Minä Olen -lehdistä ketä kaikkia kohdattiin kosmisesti
Päivölässä.

2011 Päivölässä järjestettiin isompi homeopaattien kurssitus. Sekin meni ohitse minulta, sillä luin siitä ensimmäise kerran vasta paikallisesta lehdestä. Tänä kesänä luvassa olisi Luonnonmukaisen itsehoidon intensiivikurssi I, mukana kukkaterapiaa.  Syksyllä toinen osa, homeopatialla varustettuna. Näissäkin hinta nousee osallistumisen esteeksi. Sijoitan lahjusrahani mieluummin johonkin kunnolla turmelevaan materiaan.

No comments: