5.3.13

Sekalaista kamaa

Keski-Uusimaa laittoi melko kiinnostavan jutun esille: Homous tuo lastensuojeluun perheiden hylkäämiä lapsia

 Siinä on katsaus kotimaiseen arkeen joissakin perheissä:

Homojen syrjintä näkyy hurjimmillaan lastensuojelussa, jonne tulee perheiden hylkäämiä lapsia ja nuoria.
–  Meno on joskus hurjaa, kun vanhemmille selviää, että lapsi on homoseksuaali. Pahimmillaan lapsia hakataan, Vantaalla lastensuojelussa työskentelevä järvenpääläinen Piritta Huttunen sanoo.
Monen lapsen pelastaa koulu, joka ilmoittaa tuuliajolla olevasta oppilaastaan lastensuojeluun. Kouluihin tarvitaan paukkuja nuorten auttamiseksi vielä enemmän, katsovat Järvenpäähän juuri perustetun sateenkaariyhdistyksen aktiivit. He haluavat Järvenpään kouluihin Setan oppitunteja.

Täytyy metsästää se paperinen versio käsiini, jotta voin nauttia itse artikkelista. Se onkin tuottanut epäilyjä journalistin tasapuolisuudesta, sillä verkkouutisessa ei haastateltu tai selvitetty mitä oikeasti olisi noiden ongelmatapauksien taustalla. Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -Facebookryhmässä oltiin valppaina:


Kun samassa lauseessa puhutaan lapsista ja nuorista silloin tarkoitetaan kehitysvaihetta. Nuorella on seksuaalikehitys alkanut, lapsella ei. Missään vaiheessa tätä ei tuotu esiin, joten lukijalle jää käsitys, että seksuaalisesti kehittymätön lapsi voisi olla homo. Se on totuuden vastaista, mielipidevaikuttamista.


Eikä ilmiöstä voi syyttää pelkästään ahdasmielistä uskontoa, sillä ihan maallistuneetkin perheet voivat potkia ei-heteroita lapsia pihalle. Tiedän kaksi tapausta, joissa nuori mies on kokenut ongelmia vanhempiensa suunnalta. Syynä lasten epätavallinen tapa elää elämäänsä. Poikaa kutsutaan pieleen kasvatetuksi (ja ovathan vanhemmat siinä asiassa asiantuntijoita) jonka pitäisi eheytyä. Onneksi molemmissa tapauksissa vanhemmat sentään vielä puhuvat lapselleen.

--------------------

Pääsiäisen lähestyessä on aika syventyä pääsiäisen sanomaan. Miksi sitä vietetään? Tietenkin tarkoituksena on muistaa miten pääsiäispupu kuoli syntiemme tähden. Suklaamunia muniva pääsiäispupu on saanut liikaa tilaa pääsiäisenä. Siksi suklaamunien tarjontaan on lisätty puhtaasti kristillinen suklaamuna. Aito pääsiäismuna. Uudesta testamentista ei selviä kuka niitä hautoi. Uskonnolliset munat on saatu kauppojen hyllyihin ahkeralla kampanjoinnilla. Näin saatiin kaupallistuvaan tapahtumaan hieman lisää hengellisyyttä.

--------------------

Oletko joskus ateistina syyllistynyt Hämähäkkimies-argumentiaatioon

--------------------

Loppuun BBC:n ohjelma sähköyliherkkyydestä. Ei ehkä paras mahdollinen ohjelma aiheesta.2 comments:

huolestunut kansalainen said...

moi, yahoo-sähköpostistasi diabolieh(at)yahoo.com on tullut tänään roskapostia. ilmeisesti osoitteesi on kaapattu ja se on alkanut spämmätä kaikkia yhteyshenkilöitä.

Paholaisen Asianajaja said...

Tuhma sana. Huomasin saman juuri äsken. Näköjään kaikki saivat spämmiä.