30.10.14

Iltalööppi: Demoninukke riivaa yleisöä!

Iltalööpistön viihdepalstalla oli jälleen erikoinen tulkinta tositapahtumista. Annetaan Ilta-sanomien otsikoinnin kertoa mistä on kyse:


Kauhuleffa Annabelle aiheuttanut kaaoksen Ranskassa ja Ruotsissa

 Ja pohjustus:

Elokuvateattereissa parhaillaan pyörivä Annabelle on saanut aikaan outoja tapahtumia elokuvateattereissa Ranskassa ja Ruotsissa.

Karmeaa! Joku kauhuleffa on niin hirmuista katseltavaa, että ihmiset menevät sekaisin! Elokuvan demoninen nukke on jollakin tapaa todella erikoinen. Jopa kolmessa ranskalaisessa kaupungissa on lopetettu Annabelle-elokuvan esitykset.

Itse uutista lukiessa on edessäni kuitenkin hieman toisenlainen tarina. Maailmalla samasta ilmiöstä kerrotaan vähemmän lööpähtävästi. The Guardianin versiossa ei turvauduta epämääräisiin vihjailuihin kauhuelokuvan voimasta. Alle 16-vuotiaat ovat heitelleet popcornia ja repineet penkkejä. Yhtenä lauantaina yhteen elokuvateatteriin saapui peräti tuhat ihmistä katsomaan elokuvaa.  Saliin mahtui vain 450 ihmistä. Tämä poppoo ei hallinut elokuvasalien etikettiä. Nuorisoa saapui riehumaan eikä nauttimaan elokuvasta.

Eikä se ollut ensimmäinen kerta, kun nuorisoa houkuttelevia kauhuleffoja on jouduttu perumaan esityslistoilta. Paranormal Activity -elokuvan kohdalla tapahtui samanlaista räyhäämistä Ranskassa.

Uutisoinnin jujuna olisi pitänyt olla jotain muuta kuin "outoja tapahtumia". Samaa leffaa esitellään ympäri maailmaa, mutta kaikkialla ei tapahdu samanlaista mellakointia ja - mikä kauheinta - porcornin tuhlausta. Mutta se ei olisi kerännyt klikkauksia.

1 comment:

AaJii said...

Koodisana "nuoriso" mainittu.