8.3.15

Tasa-arvoisen avioliittolain vastainen kansalaisaloite melkein julkaistu

Jännitys tiivistyy yleisössä, kun perusarvojen kannattajat ovat melkein valmiita julkaisemaan kansalaisaloitteensa. Sitä onkin varmasti hiottu ja suunniteltu yömyöhään monen viikon ajan. Tavoitteena on jotenkin kumota eduskunnassa edennyt avioliittolain muutos. Tätä työtä tehdään hartiavoimin ja hyvin venytellyin sormin Aito avioliitto -järjestyksen toimesta. He julkaisivat jo päivämäärään kansalaisaloitteensa julkaisemiselle. Se tapahtuu 28.3 lauantaina tiedekeskus Heurekan tiloissa. Tapahtuman tiedot on luettavissa avoimella facebook-sivulla.

Paikalla on kansainvälisiä kutsuvieraita.


Vieraina Ranskan suurmielenilmaisut avioliiton puolesta järjestäneen La Manif Pour Tous -järjestön presidentti Ludovine de La Rochère sekä Varro Vooglaid Viron ja Valdis Grinsteins Puolan avioliittoliikkeistä. Tulkkaus suomeksi. Mukana myös eduskunnan lakivaliokunnan jäsenet Peter Östman ja Mika Niikko sekä Aito avioliitto ry:n puheenjohtaja Jukka Rahkonen.
Sekä tietenkin vanha tuttumme professori Puolimatka, joka järjestää luennon aiheesta:
  

"Miten sukupuolineutraali avioliittolaki murentaa yhteiskunta elämän perustaa"

Varmasti erittäin mielenkiintoista kuunneltavaa, mutta valitettavasti en työkiireiden takia pääse tilaisuuteen. Muuten olisin jo tehnyt ennakkoilmoittautumisen.

5 comments:

Anonymous said...

Heurekassa? Tiedekeskus HEUREKASSA?? No, kaipa sieltä saa kuka tahansa vuokrata tiloja omiin tilaisuuksiinsa. Pitäisköhän kuitenkin lähettää sinne palautetta ja toivomus Tiedekeskus Heurekan pitämisestä huuhaa-vapaana vyöhykkeensä?

Anu Markkanen

Anonymous said...

Rukoillaan yhdessä ettei tiedevastaiset osallistujat altistu ateistisille tiedeajatuksille tiedekeskuksessa. Aikamoisen riskin tässä ottavat.

Vai onko kyseessä tahallinen provokaatio jeesusjengiltä?

Paholaisen Asianajaja said...

Heureka on täysin ymmärrettävissä oleva paikka julkaisulle, sillä pyrkiihän tuo Aito avioliitto-liike esiintymään uskonnoista riippumattomana ryhmänä.

Anonymous said...

Liikkeen puolelta Heureka on varmasti mainio paikka, sillä saahan sen näin näyttämään tieteelliseltä jutulta. Sen sijaan ihmettelen suuresti tiedekeskuksen lähetmistä mukaan tällaiseen, kai sekin voi valita kenelle ja mihin tarkoituksiin tilojaan vuokraa/antaa/lainaa?

MrrKAT, Skepsis ry:n jäsen said...

MTV: Uutiset-kotimaa 11.3.2015:
Heurekalle kritiikkvyöry..

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/heurekalle-kritiikkivyory-avioliiton-miehen-ja-naisen-valiseksi-julistavasta-tapahtumasta/4895744