23.3.07

Nyrkki vs Huuhaa

Aina välillä vastaan tulee ihmisiä, joilla selvistikin uskomus ohjaa lihaksia. Joskus tämä esiintyy taistelulajien harrastajilla. Heillä on uskomattomia kykyjä. Nyrkinisku ilmaan aiheuttaa vastustajien kaatumisia ilman kosketusta. He voivat heittää hämmästyttäviä psi-palloja kesken taistelun. Näillä ilmiöillä on yhteistä se, että kun vastaan laitetaan ihminen, joka ei usko vastustajan yliluonnollisiin kykyihin, on seuraamuksena auttamattomasti "Mestarin" kaatuminen.

http://www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I

Vastaavaa yliluonnollista taistelutaktiikkaa tarjosi pari vuotta sitten Yellow Bamboo-niminen ryhmä. Heillä on harrastajia jopa pohjoismaissa. Ei liene yllätys, että kun vastaan laitettiin "negatiivisella auralla" varustettu vastustaja, niin Bambu-mies puri permantoa. Huomatkaa, että ryhmän oppilaat kyllä aina kaatuvat harjoituksissa maahan kuin käskystä, mutta joku joka ei ole saanut oikeaa opetusta pystyy voittamaan Keltaisen Bambun taitavan miehen.

2 comments:

Anonymous said...

Tuossa "bambumies puree permantoa" -videossahan kuvakulmassa näkyy koko ajan sellainen UFO taivaalla. Todiste!

Anonymous said...

Suggestio on siisti juttu. Evankelistat ja Chi -soturit tietää sen. Kunhan muistaisivat, ettei sitä kannata ruveta yrittämään ihan kaikkialla...