10.3.07

Tanssii tähtien kanssa ja tähdet ovat mukana

Jos olet niitä ihmisiä jotka kestävät Maikkarin viihdeohjelmia, niin sinua ehkä kiinnostaa ottaa selvää ketkä putoavat ja mitkä parit pääsevät jatkoon. MTV3.fi:n sivuilla paljastetaan astrologian avulla miten parien kemiat sopivat yhteen ja mitä vaikeuksia tähtitaivaalla on tulossa. Onnistuminen voi siis johtua joko parin tähtimerkkien yhteensopivuudesta, tai siitä, että taivaalla on kriittisellä hetkellä oikea valopiste oikealla kohdalla. Jos astrologin selitys ei oikein mene kohdalleen, voi selitystä siis aina hakea joko epäsopivasta planeetasta taivaalla tai jostain skorpionin ominaisuudesta joka aiheuttaakin skismaa kalan kanssa.

Kuuntelin kerran miten kaksi naista luki ja pohti vuoden horoskooppejaan. Kyseessä oli tietenkin luotettavin mahdollinen versio, eli MeNaiset tai joku vastaava. Tekstissä kerrottiin, että toisen naisen parisuhteessa "vanha vala murtuu". Ensin kauhisteltiin suhteen loppumista. Sitten tulkinta muuttui yllättävän helposti. Nyt valan murtuminen tarkoittaakin sitä, että suhde muuttuu syvällisemmäksi ja tärkeämmäksi. Minuutin sisällä horoskoopin tulkinta vaihtui siihen mikä tuntui sopivan omaan elämään. Ei ihme, että ne ovat aina niin kohdallaan.

1 comment:

Anonymous said...

Sittenhän ne olivat hyviä horoskooppeja. Horoskooppeja myydään jotta ihmiset luulisivat saavansa jonkinlaista hallintaa(tieto on valtaa) elämäänsä.

Hyvä horoskooppi onkin siksi näennäisen kertova vaikka oikeasti "oikea tulkinta" johtaa ihan toisiin tuloksiin.

Joskin olen ihmetellyt että miten predestinaatio ei järkytä heitä, senhän pitäisi tarkoittaa että yksilöllä ei ole valtaa elämäänsä... Ehkä se on siinä että "olenko minä sittenkin tulkinnut oikein tuon 'Sinun kannattaa olla tarkkaavainen raha -asioissa' -kohdan kanssa"...