22.3.07

Hitler ja ID - Vaiettu yhteys

On olemassa eräs epämiellyttävä totuus, jota IDeistit yrittävät parhaansa mukaan peitellä. Mutta nyt on tullut aika paljastaa tuo karmea fakta. Tämä on Älykkään suunnittelun suurimpia häpeätahroja.

Jo vuosia IDeistit ovat yrittäneet langettaa natsien hirmutekoja erään tieteellisen teorian syyksi. Matti Leisola on todennut, etteivät natsit olisivat voineet nousta valtaan ilman Darwinin aloittamaa tieteellistä vallankumousta. Monet muutkin IDeistit toistavat samaa väitettä kirjoituksissaan.

"The philosophy that fueled German militarism and Hitlerism is taught as fact in every American public school, with no disagreement allowed."

-Phillip Johnson

Aiheesta on jopa kirjoitettu kirjoja.

Mutta mitä voimme päätellä faktoista?

-Valitsiko Hitler uhrinsa sattumanvaraisesti?


Ei. Hänellä oli mielessä selvät - spesifiset - kohteet, jotka joutuisivat hänen hirmutekojensa uhreiksi. Eli Hitlerin uhrit olivat ennakkoon harkittujen ja suunniteltujen tekojen kohteita.

- Rakennettiinko kaasukammiot darwinistisilla mekanismeillä?


Ei. Kaasukammiot olivat selvästikin suunniteltuja. Voisi sanoa jopa täsmennetysti monimutkaisia systeemejä. Ja niissä käytetty kaasu oli myös Älykkään suunnittelun tulosta. Natsit eivät kaataneet sattumanvaraisesti eri materiaaleja ilmastointiputkiin. Kaikki askeleet osoittivat harkintaa ja suunnitelmallisuutta. Ne ovat asioita joita emme voi löytää evoluutioteoriasta.

Voisin listata vaikka kuinka monta muuta faktaa, mutta nämä kaksi riittävät. Natsien hirmuteot olivat Älykkään suunnittelun tulosta. IDeistien on aika kohdata todellisuus.

3 comments:

Gameon said...

Paras. Blogimerkintä. Ikinä.

Anonymous said...

Voivoi teitä. Eihän niitä Älykkään Suunnittelun motiiveja voida tietää. Joten emme pysty väittämään että natsismi olisi paha asia! Näin te darwinistit ette voi väittää ID:istejä pahoiksi! Sitä paitsi natseihin rinnastaminen on aina "ad hominem", ja sellaisia käyttävät vain idiootit!

(Jos mietitte miten tosissaan tämä viesti on kirjoitettu, lukekaa:

http://sandwalk.blogspot.com/
2007/03/
dumping-darwin-from-british-currency.html

http://scienceblogs.com/
pharyngula/2007/03/
the_creationist_quotemining_re.php

http://scienceblogs.com/
pharyngula/2007/03/
was_darwin_a_racist.php )

Paholaisen Asianajaja said...

Erik, sain idean tähän yli kolme vuotta sitten, kun oli Matti Leisolan ID-luennolla. Yleisöstä 80% täytyi olla kristittyjä (kristittyjen järjestöjen järjestämä luento), mutta onneksi Leisolan darwin->natsit puhe sai kaikki vaivautuneeksi.