15.2.08

Dembski paljastaa listansa

Kuukauden odottelun jälkeen, ja pienen muistutuksen, William Dembski on vihdoinkin vilauttanut sitä Listaa. Listassa on ne ID-teoriaan perustuvat ennustukset, jotka ovat tieteellisen tutkimuksen jälkeen todettu olleen oikeassa.

Listalla on kolme kohtaa.

1) Biologisilla systeemeillä pitäisi olla funktioita. Kuten kaikki tiedämme, evoluutioteorian mukaan biologiset systeemit ovat sattumanvaraisia hässäköitä, sillisalaatteja, joilla ei pitäisi olla mitään funktioita. Jotkut roska-dna:n pätkät ja umpilisäke ovat esimerkkejä älykkäästä suunnittelusta, sillä niillä on jokin funktio.

2) ID ennustaa, että solujen rakenne on todella monimutkainen. solut ovat todella monimutkaisia. ID on täten todettu oikeaksi.

3) Informaation säilyminen. Evoluutio ei luo uutta informaatiota. Siihen tarvitaan älyä. Tässä kohtaa Dembski tekee julkean julistuksen: Moreover, ID theorists have applied these results to actual biological systems to show that they are unevolvable by Darwinian means.

IDeistit ovat siis todenneet tiettyjen biologisten systeemien olevan mahdottomia evoluution kehitykselle! Missä se Nobel biipyy?

Kommentoijien joukossa olevat Semprini ja vesf jatkavatkin Listan käsittelyä. Heitä syytetään törkeästä sarkasmista ja vaikka mistä.

Dembskin paljastama lista on pettymys, sillä se ei sisältänyt mitään mitä emme ole saaneet lukea aikaisemmin kreationistien kirjallisuudesta.

Edit: Täytyy huomauttaa, että tämä ketjui haihtui eetteriin vähän aikaa sitten. En ymmärrä miksi.

No comments: