1.2.08

MySpace päättää, ateistit vikisevät

MySpace päätti poistaa suosituimman ateisti- ja agnostikkoryhmän sivuiltaan. Tammikuun alussa MySpace.com poisti Atheist and Agnostic Groupin (35,000 jäsentä) netistä. Ylläpitäjät olivat saaneet valituksia, joissa ateismi todettiin vastenmieliseksi. Ryhmän moderaattorin mukaan A & A Group ei rikkonut MySpacen sääntöjä, mutta sitä ei suostuta palauttamaan linjoille. Kun suurin kristitty ryhmä haksoroitiin pilalle, niin MySpacen perustaja Tom Anderson palautti sen henkilökohtaisesti ja lupasi suojella sitä.

3 comments:

http mistress said...

Samaa tapahtuu myös Youtubessa (aiheesta on julkaistu useita videoita). Ateistisia videoita on kadonnut listoilta joilla niiden pitäisi olla katsojamäärien ja saatujen tähtien mukaan.

Jussi K. Niemelä said...

The Rational Response Squad Jenkkilästä ja Nick Gisburne Briteistä ovat joutuneet YouTubessa vastaavien sensuuritoimien kohteeksi. Edellinen kritisoituaan vankilassa istuvaa young earth -kreationistihörhöä ja jälkimmäinen tehtyään islamkriittisen videoclipin.

Elämme orwellilaisia aikoja.

Anonymous said...

Olen tyrmistynyt. Jos tuo on totta(enemmästä tarvitsisin vielä vahvistusta, ehkä kysyn Tomilta), niin pitänee mun erota MySpacesta.. (?)