24.2.08

Scientologiakirkon vastaisku

Anonyymi jatkaa kavalien juonien punomista. Scientologiakirkko erittää säilyttää kontrollin organisaatioidensa sisällä. Tärkeintä on vakuutella merkittäville scientologeille, että järjestö toimii eikä Anonyymi ole vakava uhka. Scientologit ovat keksineet mistä tämä yllättävä Anonyymin aloittama hyökkäys johtuu. Avaruudessa on parhaillaan lähestymässä Marcabien Neljäs avaruuslaivasto, joka on käyttänyt internettiä - yhteistyössä Psykiatrien kanssa - ja ottanut haltuun tuhansia nettikäyttäjiä. Anonyymi on siis Psykiatrien ja avaruusolentojen nukke.

Tuo voi kuulostaa uskomattoman tyhmältä, mutta ei pidä unohtaa millaisia asioita scientologien oppi sisältää.

Scientologit ovat antaneet virallisen lausunnon vastaukseksi 10. helmikuuta pidetyille protesteille. Anonyymin tekemät iskut (nettihyökkäys scientologien sivua vastaan, faksipilailut, jne) ovat viharikoksia. Scientologiakirkko kuvailee Anonyymin terroristijärjestöksi. Vaikka maailmanlaajuisessa protestissa ei tapahtunut yhtäkään väkivaltaista tekoa. Samassa lausunnossa väitetään, että Anonyymin ohjemateriaaleihin kuuluisi Kommunistinen manifesti ja Hitlerin Mein kampf. Samaan syssyyn Anonyymin kuvaillaan vastustavan uskonnonvapautta, sananvapautta ja olevan amerikanvastainen.

Useat scientologiakirkon jäsenet ovat lähteneet lätkimään. Kokoussaleja on tyhjillään. Scientologiakirkko on jäänyt jälkeen internetin ihmeellisestä maailmasta. Kirkon sisäiset valvojat eivät ymmärrä nuorisokulttuuria. Entiset jäsenet uskaltavat ottaa yhteyttä Anonyymiin. Tiedotusvälineet kertovat avoimesti scientologiakirkon tekemistä rikoksista.

Tulevaisuus näyttää lupaavalta.

2 comments:

Anonymous said...

Perkele, netti häröilee. Kommentoin uudestaan...

Millaisiin "pahuuksiin" kyseinen instituutio on Suomen kamaralla syyllistynyt?

Mikä on skientologiakirkon nykytila?

Anonymous said...

http://www.whyaretheydead.net/misc/Factnet/HELSINKI.TXT