1.2.08

Myers vs Simmons radiossa

PZ Myers ja Discovery Instituten Geoff Simmons väittelivät kristillisellä radiokanavalla. Sitä mainostettiin jopa Uncommon Descentissä. Väittelyn jälkeen ketju kuitenkin haihtui eetteriin, kuten niin moni muu ketju Uncommon Descentissä. Syy on selvä. Simmons ei osaa.

Onneksi CeilingCat oli valppaana, ja tallensi haihtuneen ketjun kommentit.

Jäljelle jäi toinen väittelyä käsittelevä ketju, mutta sieltä on yön aikana kadonnut muutama viesti (luin ne ennen nukkumaan menoa, mutta unohdin tallentaa), joissa voivoteltiin Simmonsin sanomisia.

Odottelen iltaan asti, jos vaikka pystyisin kuuntelemaan ohjelman, ennen kuin kuvailen mitä kaikkea tapahtui väittelyn aikana.

5 comments:

Anonymous said...

Kuuntelin keskustelun livenä eilen illalla. "Väittely" oli aivan uskomaton fiasko IDioottiosapuolen kannalta. PZ on sankarini <3

Simmons on kuulemma kirjoittanut kirjan "puuttuvasta fossiiliaineistosta", ja osaa antaa ainoana validina lähteenään väittelyssä "Scientific American-lehden jonka luin joitain kuukausia sitten".

Väittelyn jälkeen juontajat ottivat pari puhelua, mutta huomasivat että eivät osaa keskustella ajattelevien ihmisten kanssa.

Nauroin, miltei itkin, heittelin tyynyjä. Happy times.

PZ suostui tulemaan linjoille myöhemmin, joten luvassa on ehkä lisää iloisia hetkiä KKMS:n laatuohjelmien parissa.

- Henri

Anonymous said...

the radio debate between PZ Myers and Geoffrey Simmons

Paholaisen Asianajaja said...

Kiitokset linkistä, anonyymi.

Tulin juuri saunasta, tein purtavaa ja lasissa on kylmää juomaa. Nyt laitan ohjelman pyörimään ja nautin siitä täysillä.

Paholaisen Asianajaja said...

Olipas mahtava väittely. PZ Myers piti äänensä vakaana ja naurahti vain karmeimmille aivopieruille. Alku antoi heti oikean kuvan siitä mitä on luvassa, kun Simmons sanoi evoluution olevan teoria, eikä fakta.

Kinastelu valasfossiileista oli myös hauska. Mies on kirjoittanut kirjan puuttuvista fossiileista, mutta ei tiedä mitä Ambulocetus ja kumppanit ovat. Oli lähellä ettei juomani pärskähtänyt ruudulle.

Nyt ymmärrän miksi se ketju haihtui Uncommon Descentistä ja eräs IDeisti toivoi ettei tuota väittelyä enää muistella.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Uskomatonta. Jopa Suomi24:ssä on laadukkaampia keskusteluja. Sinänsä ymmärrän, että ID:läiset eivät halua sitä muistaa.

Toisaalta tuo oli linjassaan niin huono, että sen käyttäminen on jo lähes olkinukkeilua. ID:läiset kun selvästi itsekin tajusivat mitä tuli suollettua. (Eivät siis usko itsekään noihin sanomisiin.)