15.8.08

Kuollut Isojalka löydetty

Näin väittävät kaksi miestä(toinen tarjoaa sattumalta isojalkaretkiä metsään), joilla on karvainen raato vanhassa pakastimessa. Heidän sivulle on varmasti valtavasti liikennettä, sillä se ei suostu latautumaan. Onneksi sivuilla ollut kuva raadosta on leviämässä netissä:SciAmin ei ole kovin vakuuttunut, vaikka löytäjät ovat pitäneet lehdistötilaisuuden. He eivät tuoneet ruumista näytille, vaan vakuuttivat, että jotkut nimeltämainitsemattomat tiedemiehet tulevat tutkimaan sen. DNA-vertailu ja muut tieteelliset prosessit ovat vasta tulossa. Löytäjät eivät kerro mistä he löysivät ruumiin, sillä he näkivät eläviä isojalkoja samalla paikalle. He eivät halua häiritä karvaista yhteiskuntaa.

Kuvan laittaminen nettiin taisi kuitenkin olla paha virhe, sillä jotkut huomasivat oudon yhdennäköisyyden myynnissä olevan Sasquatch-puvun kanssa.

Parivaljakkoon lukeutuu Carmine Thomas Biscardi, jolla on mainetta väärennösten tekemisestä. Jopa Bigfoot Field Researches Organization on ilmoittanut, että parivaljakko on liikenteessä väärennöksen kanssa. Mutta miesten tehtävä on valmis, sillä he ovat päässeet New York Times-lehteen ja lukuisiin muihin uutisiin. Jopa CNN ja FoxNews esittivät Biscardin lehdistötilaisuutta sivuillaan vartin verran.

Edit: DNA-testi oli pettymys.

1 comment:

Anonymous said...

Minun silmiini tuo pakastimessa oleva puku on huomattavasti halvemman ja heikkolaatuisemman näköinen kuin tuo foorumilinkissäsi oleva. Halpa puku, halpa huijaus, halpa viisi minuuttinen (tai vartti kuten postauksestasi käy ilmi) julkisuudessa. Omassa kylässään saavat sekä kylähullun että kylänsankarin maineen. Harmi, että kotosuomessamme von Dänikenit päätyvät lähinnä edelliseen =)

Olisi se kyllä itsekin hienoa nimetä joku uusi eläin yhtä kekseliäästi kuin nämä kaksi kaveria nimesivät bigfoottinsa RICKMATiksi.

"The body that is currently being studied is being referred to as the "RICKMAT" creature, a name derived from the names of Rick Dyer and Matthew Whitton."

En ymmärrä miksi repesin nauramaan... =D