3.8.08

World of Download

Nyt kun pääsen nauttimaan ADSL-liittymästä, pääsen samalla nauttimaan nettipelien iloista. Päätin aloittaa World of Warcraft-pelillä. Eihän kymmenen miljoonaa pelaajaa voi olla väärässä. Itse pelin asentaminen vaan vie aikaa ja vaatii hermoja. Aloitin asentamisen eilen illalla. Päitysten lataaminen jatkuu parhaillaan. Ehkä pääsen pelaamaan sitä jo ensi viikon loppupuolella. Sitten kun pääsen pelaamaan, niin olen Horden joukoissa juoniva epäkuollut pappi.

Uuden modeemin myötä voin lähteä seikkailemaan XBox Liven maailmaan. Se vaatii kuukausimaksuja, mutta pääsen paljon helpommin kamppailemaan muita ihmisiä vastaan.

Maksullisen nettipelit joutuvat vuorottelemaan tietokoneen ja Xboxin välillä. Molempia ei kannata maksaa yhtäaikaa.

11 comments:

Anonymous said...

EVE Online sopisi paremmin kaltaisellesi avarakatseiselle, uusia horisontteja etsivälle ihmiselle.

Gameon said...

Jälkiviisastelu on kivaa, mutta WoWin pätsit olisi varmaan saanut ladattua yhtenä isona könttinä joltain nopeammalta sivustolta kuten esim. Gamershell tms.

Timo said...

Komppaan mattia, EVEssä on jotakin tavallista hienompaa verrattuna muihin mmorpg-tyyppisiin peleihin. Parasta on tietysti se, että hahmosi kehittyy vaikket olisikaan kirjautuneena sisään.

Anonymous said...

Älkäähän nyt heittäkö bensiiniä tuleen. 3.8.2008 saattoi olla viimeinen päivä kun Paholaisen Asianajaja blogiinsa kirjoitti.

Paholaisen Asianajaja said...

Opiskelen pimeyden saloja Steamwheedle Cartel RP maailmassa. Nimellä Jerech. Saa tulla tappamaan jos löytää.

Paholaisen Asianajaja said...

Olen 5 lv Pappi, joka on juuri uskaltanut lähteä tutkimaan aloituspaikan ulkopuolista virtaalimaailmaa. Toistaiseksi kaikki vaikuttaa erittäin lupaavalta. Grafiikat eivät töki. Musiikki on tunnelmallista. Enkä ole kokenut sitä paljon mainostettua grindausta. En ole niitä ihmisiä jotka pyrkivät nostamaan tasot mahd. korkealle mahd. nopeasti, vaan niitä jotka haluavat tutkia kaikkia mahdollisuuksia.

Hyvällä lykyllä löydän tuolta RP-maailmasta samanhenkisiä aloittelijoita. Ainakin alkeiden oppiminen menee vielä ihan yksisteenkin.

Anonymous said...

Osta mun acco.

Paholaisen Asianajaja said...

Joo. Minä muutenkin maksan elokuvista ja kirjoista, jotta en katselisi ja lukisi niitä.

Kuten sanoin; kyse ei ole huipputason leveleistä ja úbervarusteista, vaan matkasta sinne.

Paholaisen Asianajaja said...

Olen 8 lv ja oppinut paljon uusia kykyjä. Mm. neulomista. Ei hassumpi tulos yhdeltä illalta. Ja kävin siinä välissä katsomassa Wanted-leffan.

Paholaisen Asianajaja said...

Lv 10 ja takana ensimmäinen lepakkolento sekä pikavisiitti Undercityssä. Pian pitää harkita kiltaa ja jonkinlaisen vakioporukan etsimistä. Pelin maailma on valtava. Eilen koin myös ensimmäisen ryhmätyöskentelyn, joka meni mainiosti. Alussa tosin huokailin, kun porukassa jotkut pohtivat enemmän sitä miten hahmon saa piereskelemään, mutta onneksi metsästys alkoi taas kiinnostamaan hupailua enemmän.

Töiden jälkeen aion metsästää valkoisia ihmissusia Silverpine metsässä. Sitten vanhaan kartanoon varastamaan loitsukirjaa. Sitten...

Paholaisen Asianajaja said...

Lv 13. Onnistuin löytämään toisen aloittelijan, joka oli vain kokeilemassa ilmaista 10 päivän latausta. Kun olin niin auttavainen ja osoitin vielä olevani luotettava (antoi rahat minulle siksi aikaa kun deletoi hahmon ja loi uuden), niin hän päätti ostaa koko pelin. Tutkimusmatkat ovat vieneet minut käytännössä vasta yhden mantereen pienen kulman jokaiseen kolkkaan. Tutkittavaa riittää vielä moneksi kuukaudeksi.

Ensi viikolla liityn johonkin kiltaan.