3.6.10

Jatkoa eiliseen

Antihomomentaliteetti ei ole radikaalia vain Afrikassa. Usko tai älä, mutta sellaista löytyy jopa Yhdysvalloista.

You Can Run But You Cannot Hide on reipas kristitty hardrock-bändi. He ovat kiertäneet mm. kertomassa lapsille Jumalan tärkeydestä. Bändi ei kavahda hankalia aiheita. He saarnaavat Sons of Liberty (mitä Solid Snake tuohon sanoisi?) nimellä. He mainostavat olevansa poliittisesti neutraali, mutta samalla he ovat mukana republikaanien vaalitilaisuuksissa. He eivät ole demokraatteja tai republikaaneja tai aristokraatteja, vaan "kristokraatteja." Tietenkin jäsenet ovat Aitoja Kristittyjä. He vaativat aborttikieltoa ja homouden poistoa. Ei-heteroja ei poistettaisi pelkästään lakeja laatimalla, vaan suoremmilla keinoilla. Eräässä haastattelussa bändin rockstara Bradlee Dean kertoi kadehtivansa muslimien korkeaa moraalia. Siinä missä rappeutuneet länsimaat eivät enää suostu teloittamaan homoja, niin muslimimaissa ollaan rohkeasti moraalisten tekojen puolella, eli homoja teloitetaan. Paremman puutteessa homoseksuaalit pitäisi lukita vankilaan.

Perusteluissa bändi ei tietenkään tuomitse pelkkää homoseksuaalisuutta, vaan kaikki Jumalan asettamien lakien rikkojat. Jumala laati lait ihmiskunnan suojaksi, joten lakeja rikkovat ovat uhka ihmiskunnalle, joten rikkojat pitää tuomita täällä ja nyt. Ainoa oikea moraali on Raamatun tarjoama versio. Ainoa oikea tulkinta on heidän tulkinta. Ainoa oikea uskonto on kristinusko. Yada yada.

Jotkut konservatiivit ovat ottaneet nolona etäisyyttä bändiin. Heitä ei enää kaivata vaalitilaisuuksiin.

1 comment:

Rami said...

Mitenkäs tähän soveltuu työnteko sapattina, toisten kansojen orjina pito ja olikos vielä jotain kaksista kangasmateriaaleista... Kyl se on niin kadehdittavan helppoa olla kiihkouskovainen ;)