11.6.10

Poikuuden varmistaminen Vietnamissa

Akupunktio on hivuttautunut osaksi virallista lääketiedettä täällä länsimaissa. Idässä sillä on vielä suurempi merkitys. Akupuntiota tarjoavat terapeutit otetaan hieman vakavammmin jopa oikeussaleissa. Pham Thi Hong on vietnamilaisen vankilan virallinen akupunktioterapeutti. Hong huolestui, sillä hänen tietotaito kertoi parin vangin olevan syyttömiä. Kolme miestä oli tuomittu naisen raiskaamisesta. He olivat viruneet kymmenisen vuotta vankilassa, kunnes Hong tarkasteli heidän akupisteitä korvien alapuolella. Hong kauhistui. Hän huomasi etteivät miehet ole voineet raiskata naista. Kyseiset kolme miestä olivat neitsyitä, eli poikuus tallella. Tietyt korvan alla olevat hiussuonet olivat ehjiä. Tätä pidetään perinteisessä vietnamilaisessa lääketieteessä merkkinä makuumambon harrastamattomuudesta. Johtopäätös oli selvä: Miehet eivät olleet harrastaneet seksiä naisten kanssa, joten he eivät voineet olla raiskaajia.

Akupunktioterapeutti ja pari muuta vankilan viranomaista kirjoittivat kirjeitä eteenpäin. Raiskaustapaus avattiin uudelleen. Poliisi havaitsi, että alkuperäiset tutkijat olivat tehneet vakavia virheitä. He olivat tunnistaneet väärän veitsen ja väärän kaulakorun pidätetyillä miehillä.

Kolme miestä vapautettiin.

Nyt Hong saa kirjeitä vangittujen raiskaajien sukulaisilta, jotka haluavat tietää totuuden.

Neitsyyshiussuonten löytäminen on varmasti hieno lisäys ihmisen anatomiaan. Naisilla tuon mysteerisen neitsyyden löytäminen on melko varmaa immenkalvon ansiosta.

Kiitos vinkistä V. Aarnikolle.

Oikeuden toteutuminen ei ole koskaan helppo ja nopea prosessi. Varsinkaan jos oikeudenkäynnissä päivystävät valamiehet kiihottuvat seksuaalisesti todistusaineistosta.

No comments: