2.6.10

Sairaat kristityt Afrikassa

Afrikassa kampanjoidaan aktiivisesti homoseksuaalisuutta vastaan. Valkoihoiset evankelistat ovat olleet mukana saarnaamassa luonnottomien toimien syntisyydestä. Ugandassa laadittiin rankka lakiehdotus, jossa ei-heterous oli rangaistava rikos.

Pastori Martin Ssempa on harras kristitty. Hän on perehtynyt antaumuksella syntien kauheuksiin. Ssempa esittelee yleisölle sen mitä homoseksuaalit eivät halua heidän näkevän. Varoitus. Älä syö tai juo mitään kun video pyörii.Sitten asiallisempi katsaus liikkeen toimista Ugandassa (90% kristitty maa). Homovastaiset mielenosoitukset ovat yleistymässä. He vaativat anti-homolakeja. Lakiehdotuksella on uskonnollinen perusta. Lain puolesta rukoillaan. Lapsia on suojeltava! Ei-heterouden vaara on alati läsnä. Homot täytyy tappaa, kuten kansan riveissä tiedetään. Hirttosilmukat ovat valmiina. Pastori Martin "PooPoo" Ssempa esittelee yleisölle pulloilla miten homojen seksielämä ei voi olla luonnollista.

Videolle on taltioitu myös lähetyssaarnaajien valistuspuheita. Hauskana älynväläyksenä Ssempan puhe siitä, että antihomolain tekemistä kaikki kunnia kuuluu vain afrikkalaisille. "Kun afrikkalaiset tekevät jotain hyvää, niin valkoiset varastavat kunnian."

Sentään antihomokampanjointi on tuonut jotain hyvää Ugandaan. Kristityt ja muslimit tekevät yhteistyötä, joka on normaalisti harvinaista maassa. He ovat huolissaan mm. Ruotsin osallisuudesta homojen salaliittoon, jossa värvätään nuoria ugandalaisia iPodeilla ja läppäreillä. Noh, katsokaa video...

Kesto yli 44 min, joten ota mukava asento.Jos lakiehdotus menee lopulta läpi. Jos siinä säilyy homoseksuaalisuuden status rikoksena. Niin uskovaisilla on valmiit listat paljastetuista homoseksuaaleista. Heidän kohtalo ei ole ollenkaan hyvä.

Tähän kaikkeen täytyy vain todeta: jotkut kristityt ovat todella sairaita ihmisiä.

3 comments:

Anonymous said...

Lähempääkin löytyisi (konekäännös):

he basic element of anti-family propaganda is the propaganda of homosexuality. На сегодня важнейшим политическим вопросом для лютеранской церкви стала возможность добиться разрешения заключать браки между людьми одного пола. At today's most important political issue for the Lutheran Church was the opportunity to get permission to enter into marriages between people of the same sex. При этом наша лютеранская церковь применяет репрессивные методы по отношению к тем, кто выступает против рукоположения женщин в сан священника. In this case, our Lutheran Church uses repressive methods against those who oppose the ordination of women to the priesthood. Таких отлучают и подвергают наказаниям. There are separated and punished. Самую большую известность в Финляндии получил один протоирей, сделавший операцию по смене пола и превратившийся из мужчины в женщину! The largest known in Finland has been one archpriest, who made a sex change operation and turned from a man into a woman! Она (он, оно?) совершает службы и дает интервью журналистам, с помощью которых это существо теперь является публичным образцом для подражания среди детей и молодежи. She (he, is it?) Performs the service and gives interviews to journalists in which the creature is now a public role model for children and youth.

http://kohudosentti.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html

timo-veli said...

Harkitsin liittää tuon lyhyemmän videon omaan facebook-profiiliini, mutta niin alkoi yököttää ja tuollainen tyhmyys pyörryttää, että en kyennyt

Aqua Fortis said...

*tykkää*