5.9.11

Kun skeptikot hyökkäävät

Lomaviikkoni alkaa kahden viikon kuluttua. Ajattelin vihdoinkin vierailla Helsingin parhaimmissa vaihtoehtotiedon kirjakaupoissa. En ole vielä päättänyt minä arkipäivänä (19 - 23) kurvaan paikalle, mutta se tulee tapahtumaan klo 12:00 aikoihin saapuvalla junalla. Asemalta suunnistan kirjakauppoja kohti.

Unio Mystica on houkutellut minua pitkään. Tiedän, että sen hyllyjen kätköistä löytyy joitakin kirjoja jotka kuuluvat kirjahyllyyni.

Toinen vierailun arvoinen paikka on Eranova. Esoteeristä tietoa pullollaan oleva kauppa on takuuvarmasti mielenkiintoinen paikka.

Pyrin metsästämään itselleni hieman harvinaisempia kirjoja, sillä perusteokset kissachakroista ja puiden henkisestä kehityksestä löytyvät jo kokoelmastani. Ilmoitan täällä tarkemmin, kun tiedän minä päivänä matkustan Helsinkiin. Teoreettinen pieni tapaaminen on myös mahdollista järjestää sinä päivänä jossakin sopivan rauhallisessa kuppilassa.

7 comments:

Acipenser said...

Lisää kohteita:

Antikvariaatti Syvä Uni: http://www.kolumbus.fi/antikvariaatti.syva.uni/

AATMA kirjakauppa:
https://www.aatma.fi/

Molemmista voi löytyä jännittäviä kirjallisia mysteereitä. Jälkimmäisestä myös kristalleja ja muuta sälää. Ovat myös suhteellisen lähellä toisiaan, joten kun käy yhdessä niin toinenkin löytyy helposti.

Paholaisen Asianajaja said...

Sain vinkin myös tällaisesta paikasta:

http://www.hamahakki.fi/

tyy said...

Että jaksatkin lukea noita, itselläni ei pokka pidä.

Pitäisi olla parempi pokka.

Järjestähän tapaaminen kun tulet pääkaupunkiseudulle, niin minäkin saatan ilmaantua paikalle silmiäni pyörittelemään.

Oscar Nissinen said...

Keskustan Akateeminen Kirjakauppa voisi olla hyvä tsekkaus kanssa?

Paholaisen Asianajaja said...

20. päivä tiistaina tulen Helsinkiin. Täytyy tarkistella kartasta minne päin kannattaa ensimmäisenä lähteä talssimaan, sillä kirjakauppoja on niin monta.

Ofelia said...

Olisin ehdottomasti muslimi-Maudin kanssa tullut mahdolliseen tapaamiseen ellei me just tuolloin hiipparoitais Itä-Suomessa! :( Mutta Unio Mystica on kyllä antoisa kauppa. ;-)

Geshtin said...

Kai täällä saa kilpailijoitansa mainostaa? Punainen Planeetta Harjutorilla, Sörnäisissä on myös loistava kirjakauppa, jossa aina joskus näkyy huuhaata hyvään hintaan. Mutta Aatma on ehdoton ykkönen huuhaan metsästäjille.

Yt: Hämähäkin Otto (ja kiitokset maininnasta!)