15.9.11

Jumala hallitsee tuulta

Raamatullista totuutta julistava Cindy Jacobs on palannut! Viimeksi hän on varoitellut mm. pakanallisuudesta ja paljastanut totuuden lintujen joukkokuolemista.

Nyt Jacobs on ratkaissut Teksasin väkivaltaisten alueiden mysteerin. Paikalla on asustanut intiaaneja, jotka olivat kannibaaleja. Pakanalliset menot ovat jättäneet kirouksen maahan. Jopa kristittyjen kirkoissa on ollut negatiivisia värinöitä näiden muinaisten kauheuksien takia. Onneksi kuvernööri Rick Perry järjesti ison rukoushulabaloon lähettyvillä, joten rukousten voima on alkanut parantamaan maaperää.Presidenttiehdokas Rick Perry on myös kertonut mitkä periaatteet ohjaavat hänen elämäänsä.Eli sade sai Perryn vakuuttumaan Jumalan olevan kiinnostunut hänen elämästään. Onneksi Cindy Jacobs on myös sitä mieltä, että kristityt hallitsevat säätä.Useampi profeetta yhdistelee Jumalaa maailman sääilmiöihin. Chuck Pierce paljasti, että presidentti Obaman puhe Lähi-idässä aiheutti demonivoimien vapautumista Yhdysvalloissa ja tämän päälle laukaisi tornadon Joplinin kaupungissa Missourissa."God controls the wind."

- Chuck Pierce

1 comment:

Morze said...

Premissit:
-Jumala hallitsee säätä

Havainnot:
-Täällä on kaunis sää
-USA:ssa sää on usein päin v:tä

>>Do the math

"In God we trust."

P.S. Herra iso Herra on siitä vain pikkumainen otus, ettei se toimi minkään valtakuntien (paitsi taivaan) sääntöjen mukaan, vaan saattaa ihan silkkaa v:mäisyyttään "koetella" jopa kaikkein hartaimpia palvojiaan. Job approves.