21.9.11

Skeptikot hyökkäsivät, bloggaaja muistelee

Käväisin eilen Helsingissä. Asemalta suunnistin kohti Hämähäkkiä, joka sijaitsee Toisella linjalla. Antikvariaatti on varustettu hyvällä teologisella osastolla. Tiesin matkalaukun täyttyvän matkan aikana, joten rajoitin ostokseni vain kouralliseen kirjoja. Sainkin mukaani Aikani ateismin kasvot -kirjan. Ignace Leppin 60-luvulla kirjoittama kirja kertoo siitä miten ateismi on yleistymässä ja nuoriso maallistuu. Kirjassa käsitellään mm. neuroottista jumalankielteisyyttä, joka kumpuaa rakkautta janoavasta uskonnon tarpeesta. Hoidoksi ei aina kelpaa edes psykoanalyysi. On mukana myös marxilaisuuteen ja nietzscheläisyyteen vetoavia ateisteja. Haluan kerätä niitä kirjoja, joissa on tietoa jota ei löydy Googlella. Kohtelias myyjä tarjosi kahveet, siitä kiitos.
Ostin myös Synti vai siunaus - homoseksuaalit, kirkko ja yhteiskunta sekä Myönteinen energia kirjat. Jälkimmäisessä energiapsykiatriaan erikoistunut Judith Orloff kertoo miten mielenterveys viritetään kuntoon positiivisella energialla. Kirjassa varoitetaan energiavampyyreistä. Orloff diagnosoi potilaitaan intuition voimalla. Oh boy!

Hämähäkistä suuntasin pikaisesti Kukunorin pieneen myymäälään. Ei ole enää Tampereella sijainneen myymälän veroinen paikka, mutta siitä saamme syyttää verkkokaupan yleistymistä.

Sitten keula kohti Unio Mystica -kirjakauppaa. Sen edessä tapasin kaksi herrasmiestä, jotka halusivat rupatella kanssani. Aina virkistävää puhua aiheista joille ei löydy juttuseuraa täältä Toijalasta. Mysticassa opin, että reikihoitoa varten on saatavilla energiaviriteltyä musiikkia. Se vahvistaa reikiterapian tehoa. Samoin on olemassa musiikkia, joka edistää lemmikkieläinten terveyttä. Ostin Reiki - parantava energia kirjan. Pian opin lataamaan kasvien kasteluveden reikienergialla! Jos minulla siis olisi viherkasveja. Leipiin kerääntynyttä hometta ei kannata hoitaa reikillä.

Tuolta kolmikko vaelsi Rajatiedon keskukseen. Sieltä laukkuuni eksyi aimo annos esitteitä. Mm. fotoniresonanssiterapian ja Oneness blessing-hoidon esitteet kertovat, ettei tämä ala pode runsaudenpulaa.

Viimeisenä pysäkkinä oli Era Nova. Melkolailla samanlainen paikka kuin Unio Mystica. Ostin asialliselta vaikuttavan The God Gene kirjan.

Vietän parhaillaan lomaviikkoani, joten pyrin keskittymään näiden kirjapinojen läpilukemiseen. Rentoutuminnen tapahtuu pelejä pelaamalla ja musiikkia kuuntelemalla. Seuraavalla viikolla jaksan näpytellä näppäimistöä entistä suuremmalla tarmolla.

2 comments:

Anonymous said...

Oli hauska tavata Juha! Tässä on kaveri joka TODELLA perehtyy vastapuolen argumentteihin vaivaa (ja aikaa) säästämättä. Mutta tämän blogin seuraajat tiesivätkin jo.

Paholaisen Asianajaja said...

Tutustuminen taattua. Ymmärtäminen ei.