27.9.11

Tappelevat mainostaulut

Ateistit ovat loukanneet verisesti uskovaisia vuosikaudet rivoilla mainoskampanjoillaan. Nyt on ilmennyt uskovaisten keskinäistä kinastelua, joka suoritetaan mainostaulujen voimin. Toledon metodistikirkko on sieltä liberaalista päästä teologiaspektrumia. Papit hyväksyvät homoseksuaalit ihmiset seurakuntaansa ilman eheyttämisyrityksiä. Metodistit ovat maksaneet mainoksesta, jossa on hyväksyntää ja rakkautta edistävä sanoma.

Being gay is gift from GodChurch on Strayerin pappi Tony Scott koki mainoksen sanoman vaaralliseksi. Hänen kirkkonsa laittoi heti pystyyn vastalauseen mainostaulun muodossa. Siinä luki:

Being gay is NOT a gift from God - Forgiveness, Love, and Eternal Life Are


Taistelevat mainostaulut kilpailevat ihmisten sieluista. Liperinuottasia viettävät papit pääsivät paikallislehden haastateltaviksi. Pappi Scott toteaa rakastavansa ei-heteroita. Juuri sen takia hän haluaa varoittaa heidän valintansa olevan valheeseen perustuva.

"I love everyone. There's nothing on that billboard about hate," Mr. Scott said in an interview. "I'm getting hate mail from lesbian and gay people, but my point is that I love them too much to let someone believe a lie. I love this city too much to let a lie be sown."


Toki Scott osaa selittää tilanteen kansantajuisesti. Hän selittää, että Jumala loi mieheen ja naiseen yhteensopivan putkiston. Sen perusteella tiedämme miten niitä röörejä saa käyttää; vain lisääntymisen mahdollistavalla tavalla.

3 comments:

Tomi said...

Eikö kahdelta mieheltäkin löydy toisiinsa yhteensopivat osat?
Kahdella naisella on vaikeampaa ilman apuvälineitä. Oneksi on kieli ja suu.

Ironmistress said...

Tässäpä sitten kilpailevan uskonnon mielipide asiasta.

On muistettava, että kristinusko on avoda zara, mikäli kyseisen traktaatin folio 18a:ta on uskominen.

Anonymous said...

Lisäksi Tony Scott tekee surkeita elokuvia.