21.6.12

Bemerillä rikkauksiin

Bemer-signaalijärjestelmä on herättänyt huomiota skeptikkopiireissä. Sähkömagneettisella kentällä ihmisten mikroverenkiertoa parantava aparaatti on ostettavissa vain muutamilla tuhansilla euroilla itselleen. Älä tuhlaa rahaasi kilpailijoiden tuotteisiin, sillä vain Bemer takaa parhaan tuloksen, joka on peräti tieteellisellä tutkimuksella varmistettu parhaimmaksi. Ideana on Bemerin käyttämän signaalin ainutlaatuisuus. Siinä missä muiden valmistamissa tuotteissa sähkömagneettinen pulissi voi tuottaa sahanterältä näyttävän käyrän, on Bemerillä selkeä nouseva aalto, joka on yhtä tiivistä pulssivaihtelua. Tämä signaali on patentoitu, joten älä luota kilpailijoiden sähkömagneettisiin kenttiin. Äläkä mieti miksi samat ihmiset panikoivat kännyköiden kentistä, mutta innostuvat Bemeristä.
Jos et kuitenkaan jostain syystä halua ostaa itsellesi laitetta, vaan haluat käyttää sitä vuokrauslaitteena, niin ainakin Yhdysvalloissa voit laatia myyntitöihin tarkoitetun vuokrasopimuksen Bemerin kanssa. Hinnoittelu on varmasti ihan asiallista. Mutta itse kiinnitin huomiotani pieneen printtiin papereiden lopussa. Kohdassa 18 tehdään selväksi mihin Bemer-laitteet on tarkoitettu ja mikä on niiden toimivuuden perusta:

Kaikki Bemerin tarjoama materiaali on tarkoitettu vain opetustarkoituksiin

Bemerin tuotteita ei ole liitettävän terveyteen liittyviin väittämiin

Laitetta ei ole tarkoitettu diagnoosin, hoidon, sairauksien ehkäisyyn,

Terapia -sanan käyttö esitteissä ei tarkoita, että Bemeriä olisi tarkoitettu lääketieteelliseksi terapiaksi, vaan esim. aromaterapian kaltaiseksi terapiaksi.

Ja niin edelleen. Bemerin virallisilla sivustoilla on vakiovarusteeksi muovautunut vastuunvapautus.

Kaikki tällä sivustolla esitetyt tiedot, tulokset, tarjoukset ym. on laadittu julkaisijan parhaan tiedon mukaisesti ja tarkistettu mahdollisimman huolellisesti. Virheitä ei voida kuitenkaan sulkea täysin pois. Siksi julkaisija ei ole vastuussa minkään tiedon oikeellisuudesta eikä takaa sitä. Mikään tällä sivustolla esitetty lausuma ei missään tapauksessa ole rinnastettavissa lääketieteelliseen arvioon.

Bemer-tuotteita kuvaillaan "lääkinnällisiksi tuotteiksi" kun mainitaan CE-tunnuksen saaminen, mutta toki täytyy muistaa tieteellisen tutkimuksen perimmäinen epävarmuus. Samoin Bemerin "Virstanpylväät" sivulla mainitaan, että:

BEMER-tutkimus vie lääketiedettä merkittävästi eteenpäin

Siksi Bemerin mainosmateriaalissa olevat lääketieteelliset väittämät eivät ole Bemerin esittämiä terveysväittämiä, vaan enemmänkin sellaisia sarkastisia toteamuksia tuotteen terveysvaikutuksista. Siksi Bemer-tutkimus vie lääketiedettä eteenpäin tavalla, joka ei ole rinnastettavissa lääketieteellisiin arviointeihin.

Toki Bemerin sivulla sanotaan, että tuoteelle on kertynyt runsaasti tieteellistä näyttöä. Valitettavasti sivuston tekijä on jostakin syystä unohtanut laittaa linkit näihin tutkimusmateriaaleihin. Sen sijaan tarjolla on tohtori Rainer Kloppin kirja Mikrozirkulation.

Mutta tutkimuksesta lisää tulevaisuudesta. Miksi vaivata päätään tutkimuksia lukemalla, kun voit rikastua myymällä Bemer-tuotteita!

Videossa mainitaan, että Bemer laitteet ovat lääketieteellisiä laitteita, mutta varmasti se lausuttiin sillain sarkastisesti. Muilla Bemer-videoilla puhutaan myös Bemeristä "hoitomenetelmänä "ja "sairauksien hoitajana". Puheet "kumppaniverkostosta" ja "vain eteenpäin rullaavasta Bemer-junasta" kuulostavat kovin tutuilta kaikkien verkostomarkkinoinnisa rikastuneiden korvissa.

Saamieni tietojen mukaan Bemer-laitteen patenttihakemus on lähetetty arviointiin täällä Suomessa. Ehkä tuote saa patenttioikeuden, ehkä ei. Patenttihakemuksen kohtaloa odotellessa voin vain olla iloinen siitä, että Suomen Olympiakomitean yhteistyö Bemerin kanssa ei tarkoita verorahojeni kyseenalaista käyttöä. Varmasti Olympiakomitean parhaimmat asiantuntijat arvoivat läpi sähkömagneettisen kentän käytön urheilijoiden hoidossa. Varmasti he tietävät, että valmennukseen laittettavat rahat menevät vain kaikkein parhaimpaan mitä rahalla saa.

Suomen Olympiakomitean rahoitus muodostuu olympiadeittain noin 2/3 opetus- ja kulttuuriministeriön jakamista veikkausvoittovaroista ja 1/3 omasta varainhankinnasta, josta valtaosan muodostavat yhteistyöyritysten kanssa tehtävien sopimusten tulot.

23 comments:

Anonymous said...

Käyttäähän - tai ainakin käytti - moni urheilijakin niitä magneettimuovirannekkeita taannoin.

Toisaalta, koska huipputasolla urheilussa menestyminen on suurelta osin kiinni myös psyykkisestä puolesta niin voidaankin kysyä onko power balance, bemer tai muu vastaava härpäke humpuukia jos urheilija sen tehoon uskoessaan onnistuu suorituksessaan paremmin? :)

Monilla urheilijoilla on muutenkin erilaisia taikauskoisia rituaaleja ennen kilpasuoritusta, esim. varusteiden pukeminen tietyssä järjestyksessä tai muuta vastaavaa. Kun palkat ja palkkiot liikkuvat kuusinumeroisissa summissa, voi muutama tonni olla pieni summa psykologisesta boostista - vaikka vaikutusmenetelmä olisikin homeopatiaa.

Juha Huuhaa said...

Huijaus on huijaus ja humpuuki on humpuukia, vaikka uhri siihen uskoisikin.

Paholaisen Asianajaja said...

Jos tietää saavansa n. 4000 euron edestä humpuukia, niin se varmasti toimii paremmin kuin 40 euron arvoisen hologrammirannekkeen tarjoama humpuuku-boostaus.

Anonymous said...

"... Suomen Olympiakomitean yhteistyö Bemerin kanssa ei tarkoita verorahojeni kyseenalaista käyttöä"

Kai tässä on kyse sponsoroinnista, eli Olympiakomitea saa rahaa tai tavaraa ja sponsori uskottavuutta ja näkyvyyttä.

Jos biimeri on niin mullistava ja tehokas, miksei sitä myydä kaupoissa? Koska yksityishenkilöitä ("liikekumppaneita!") on helpompi jymäyttää kuin yrityksiä. Yksityishenkilönä voi lähteä mukaan mihin tahansa typeryyteen, koska vastaa teoistaan vain itselleen.

Paljonkohan nuo seminaarit maksavat? Ei taida olla ihan ilmaista. Mutta rajattomia liiketoiminnan kasvumahdollisuuksiahan ei voi mitata rahalla...

Anonymous said...

"Äläkä mieti miksi samat ihmiset panikoivat kännyköiden kentistä, mutta innostuvat Bemeristä."

Kentät ovat erilaisia. Magneettihoidoissa käytetään matalataajuisia sykkiviä kenttiä, jotka ovat yleensä alle 50hz taajuudeltaan riippuen mitä hoidetaan. Bemerin taajuus on muistaakseni 33hz.
Tekniset laitteet tuottavat käsittääkseni erilaisen, jatkuvan magneettikentän ja niiden taajuuden ovat suurempia, kännyköiden esimerkiksi 900.000.000hz.
Magneettihoitoja (pemf) on käytetty maailmalla jo kymmeniä vuosia, ja nykyisin niistä löytyy tuhansia tutkimuksia.

Juha Huuhaa said...

Jos tutkimuksia on näin paljon ja laite niin tehokas, niin miksi ihmeessä en ole sairaalassa nähnyt vielä ensimmäistäkään magneettihoitolaitetta?

Anonymous said...

Tästä voi päätellä ehkä hiukan onko Bemer pyramidihuijaus vai ei.

Näinkö myydään oikeasti toimivaa lääkintäelektroniikkaa?

Päästäkseen myymään Bemeriä tulokkaan on ostettava vähintään yli 3000 laite. Viimeisimpien kyselyiden mukaan aloituspakettiin kuitenkin suositellaan laittamaan jopa reippaasti yli 5000 euroa. "Periaate on, ettei voi myydä sellaista mistä ei ole itsellä kokemuksia. Siispä mitä enemmän laitat rahaa alotuspakettiin sitä enemmän sinulla on ansaitsemismahdollisuuksia"

Tämän jälkeen on parin päivän peruskurssi, jonka jälkeen pääsee 4 vrk Bemer-akatemia kurssille. Kurssin vetäjinä ylälinjalaiset, jotka aikanaan saavat prosentit jokaisen kouluttamansa tulokkaan myymästä Bemer tuotteesta. Kurssien hinta vaatimaton 1900 euroa. Jos ilmoittautuu ennen 1.8.2012 saa 500E alennusta.

Uusi myyjä saa aioitettuaan 20% jokaisesta myymästään tuotteesta. Kun hän etenee verkostohuij..myyjän uralla, prosentti nousee 28%

Eli kymmenkunta Bemerin perusmallia joutuu myymään ennenkuin uusi myyjä pääsee edes omilleen.

Mikä rehellisesti ja eettisesti toimiva saairaala tai lääkärikeskus ostaisi laitteita joissa on suora 28% kate? Pitäähän sitä valmistajallekin jotain jäädä.

Myöhemminl kun pääsee kouluttajaksi asti saa vielä noin 4% jokaisen koulutukseen osallistuneen alalinjalaisen Bemer tuoteiden myynneistä.

Lisäksi on vielä Bemer Medical kurssi jonka hintaa ei minulle systeemiä tyrkyttänyt enää osannut sanoa, koska erehdyin esittämään pari liian vaikeaa kysymystä. Esim: "Mitä jos minulla onkin rikkinäinen laite, enkä voi tietää onko se rikki kun se ei kerran tunnu miltään, eikä noille ode edes suomessa huoltoa?

"Miksi se AFB instituutti mikä on suurimmat Bemer tutkimukset on tehnyt sijaitsee samassa osoitteessa kuin Bemer?"

Jos olympiakomitea on tähän rahaa laittanut, kaikki se raha on suoraan ja lyhentämättömänä pois urheilijoiden valmennuksesta ja fysioterapiasta!

Siitähän urheilijat tykkäävät. Ennustan niille Olympiakomitean henkilöille jotka ovat Bemerin kanssa sopimuksen tehneet todella vaikeita aikoja kun homma osottautuu huuhaaksi.

Verkostomarkkinoille tyypillinen markkinoiden kyllästyminen tulee vääjäämättä vastaan.

Ainakin yksi Bemeriä Olympiakomitealle suositelleista on pitkän linjan verkostomarkkinointi mies ja oikeudenkäyntiä odotteleva Wincapita suursponsori.

"Onko moraalisesti oikein antaa tyhmien pitää rahansa*" Sanoi hän muinoin...

Anonymous said...

Minullapa se on tässä laite, jolla saan luotua monimutkaisilla taajuussynteeseillä juuri samanlaisia aaltomuotoja kuin Bemerin laitteilla ja juuri samoilla taajuuksilla. Laitteen ominaisuuksiin kuuluu myös valmiiksi luotujen signaalimaillien luomat monimutkaiset taajuusvaihteluihin perustuvat hoitosessiot, pituudeltaan keskimäärin 2 - 6 minuuttia. Nämä mallit ovat vuosikymmeniä, osa jopa vuosisatoja vanhoja koeteltuja malleja, joiden teho on todistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Tämä monimutkainen elektrofysikaalinen signaalinluontijärjestelmä myös kykenee signaalin modifoimiseen hoidettavana olevan henkilön mielentilan mukaan.

Lukuisien tutkimusten mukaan, mielentilan muutokset johtuvat hyvin usein kehon fysiologisten enerigiavirtausten häiriöistä, jotka voivat aiheuttaa mitä moninaisimpia häiriötiloja psykofyysiseen kokonaisuuteen joka vaikuttaa ihmisen energiatasojen kautta hyvinvointiin.

Siinä kuin Bemer toimii vain muutaman aaltomodon ja hyvin monotonisen ja suppean taajuuskentän alueella, kehittämäni monimutkainen taajuussynteesiin perustuva magneettikenttiin sekä audiovaikutuksiin perustuva signaalijärjestelmä toimii 20 - 20 000Hz:n taajuuksilla.

Myös aaltomuotojen, sekä erilaisten modulaatio tapojen runsaus, auttaa hoidettavana olevan henkilön väittömään energiatasojen nousuun, sekä tarvittaessa yliaktiivisen potilaan kohdalla selvästi havaittavaan rauhoittumiseen, kunhan monimutkaisen signaalin taajuus ja amplitudi valitaan tarkoituksen mukaisesti potilaan henkisen sekä fyysisen tilan mukaisesti.

Teknisesti järjestelmä terustuu vapaaseen taajuuksie käyttöön alueella 20 - 20 000Hz. laitteessa on taajuussyteesi ja modulaatioosio jolla voi tuottaa yhtäaikaa, sekä suurehkoja magneettivuon kentänvoimakkuuksia, kulloinkin käsilläolevan hoiteosession mukaisesti, että koko kehoon vaikuttavaa audioterapiaa vapasti valittavissa olevalla
amplitudilla.

Kestomagneettien ympäröiviin keloihin syötetty monimutkainen sähköinen signaali liikuttaa keloja tarkkaan kalibroitujen kestomagneettien ympärillä saaden aikaan voimakkaan magneettikentän vaihtelun.

Jätjestelmään om mahdollista saada myös useita eri taajuuksia varten optimoituja kestomagneetti/kela kokonaisuuksia. Pienellä lisäpanostuksella onmyös saatavilla erityinen matalia taajuuksia ja voimakkaita magneettivuonvaihtelun tuottamia lisälaitekokonaisuuksia. Laitteistosa on myös mahdollisuus eri taajuusalueiden balansointiin hoidettavna olevan henkilön tarpeiden mukaiseksi.

Viimeisempien tutkimusten mukaan (24.6.2012 klo: 20:00 lähtien) On Hurriganes yhtyeen esittämä hoitotaajuuskokonaisuus omiaan lisäämään energiatasoja kohdehenkilössä, kuten myös ZZ-Top ja Rammstein. Kuitenkin, liiallinen amplitudi lisäsi huomattavasti ärsytystä kohdehenkilön vaimossa.

Miles Davisin ja Händelin tuottama erittäin monimutkainen signaalikokonaisuus taas rauhoitti kohdehenkilöä ja laittoi hänet esittämään kysymyksen. Miksi?

Koko rotti nyt halavalla 5999;- Iliman alvia pimiänä. Sinulle ja vain sinulle. Nyt!

Anonymous said...

"Jos tutkimuksia on näin paljon ja laite niin tehokas, niin miksi ihmeessä en ole sairaalassa nähnyt vielä ensimmäistäkään magneettihoitolaitetta?"

Tutkimuksia löytyy paljon eri tietokannoista. Esim Pubmed antoi hakusanalla pemf 325 osumaa.
Magneettihoidot ovat suosittuja varsinkin Yhdysvalloissa, Kanadassa sekä etelä ja itä euroopan maissa. Laitteita on myös sairaalakäytössä esim Saksassa. Yhdysvalloissa lääkintäviranomaiset ovat hyväksyneet hoidot tehokkaina ortopedian alueella. Käsittääkseni hoitoja myös korvataan tiettyihin vaivoihin. Hoidon leviämistä estävät taloudellset syyt. Kun hoitoa ei voida patentoida, ei saada voittoakaan. Sen vuoksi alalla olevat suuret toimijat eivät halua siihen panostaa. Monelle muullekin hoidolle on käynyt samalla tavalla.
Valta ja raha hallitsevat paljon, kyse ei ole pelkästään siitä toimiiko joku hoito.

Anonymous said...

Magneettihoidot ovat suosittuja varsinkin Yhdysvalloissa, Kanadassa sekä etelä ja itä euroopan maissa.
-Kertooko suosio asian toimivuudesta? En Huomannut asuessani eteläeuroopan maissa.

Laitteita on myös sairaalakäytössä esim Saksassa.
-Missä Sairaalassa? Laita tiedot niin soittellaan ja kysellään. Oiskohan ovenpönkkänä?

Yhdysvalloissa lääkintäviranomaiset ovat hyväksyneet hoidot tehokkaina ortopedian alueella.
-Mitkä lääkintäviranomaiset? Laita linkki ja tiedot niin soitellaan ja kysellään kuinka on toimineet.

Käsittääkseni hoitoja myös korvataan tiettyihin vaivoihin.
-Mihin vaivoihin ja kuinka paljon korvataan? Laita linkkiä ja lisätietoja niin otetaan selvää.

Hoidon leviämistä estävät taloudellset syyt. Kun hoitoa ei voida patentoida, ei saada voittoakaan.
-Bemer väittää että silä on lukuisia patentteja. Tässä Bemerin suositelijalta saadut patenttinumerot. Nytkö niitä ei sitten olekaan?
Bemer Signal EP-B-0995463

Bemer Plus Signal WO 2008/025731 A1

Bemer Signal 2010 WO 2011/023634 A1

Bemer Night Signal WO 2011/023635 A


Sen vuoksi alalla olevat suuret toimijat eivät halua siihen panostaa. Monelle muullekin hoidolle on käynyt samalla tavalla.
Valta ja raha hallitsevat paljon, kyse ei ole pelkästään siitä toimiiko joku hoito.
-Niin, ihan kuin Wincapitassa. Pankit ja rahasuvut estivät toimivan signaalijärjestelmän leviämisen ettei niiltä mene bisnes.

Voi hellallettas sentään!

Anonymous said...

"Kertooko suosio asian toimivuudesta?"

Siksi mainitsinkin, että aiheesta on nykyisin jo suuri määrä tutkimuksia. Kerroin myös, että esimerkiksi Pubmedista voit heti hakea ja löytää niitä. Hoitotuokset ja tutkimukset osaltaan lisää suosiota ja käyttöä esim klinikoilla, hoitoloissa ja kylpylöissä.

"Missä Sairaalassa? Laita tiedot niin soittellaan ja kysellään"

Saksassa ainakin Garmisch-Partenkirchenin sairaalassa on käytetty luunmurtumien ja muiden siihen liittyvien ongelmien hoidossa.

"Mitkä lääkintäviranomaiset? soitellaan ja kysellään kuinka on toimineet"

Näitä viranomaisia ovat FDA eli Food and Drug Administration ja CMS eli Center of Medicare Services, joka myös tunnustaa hoidot tutkittuina ja toimivina menetelminä. Netistä löytyy yhteystiedot, ja voit tarkastaa pitävätkö nämä minulle kerrotut tiedot paikkansa.

"Nytkö niitä ei sitten olekaan?"

Lääketeollisuus on vahvasti yhteydessä lääketieteeseen, mitä enemmän lääkkeitä syödään, sitä tuottoisampaa se on. Lääkkeettömillä hoidolla ei tehdä samanlaista tuottoa eikä niihin haluta panostaa. Eivät magneettihoidot ole Bemerin tai jonkun muun valmistajan yksinoikeus, niitä voidaan antaa lukuisilla muidenkin valmistajien laitteilla. Esimerkiksi otsonihoitoja on myös tutkittu paljon, mutta koska sillä ei ole kaupallista arvoa, ei kiinnostusta juuri ole.

Anonymous said...

Garmisch-Partenkirchenin sairaalaan laiton jo sähköpostia. Missään ei kuitenkaan mainittu Bemer hoidoista. Mainitsin myös postissani että Suomessa Bemerin ympärillä hyörii myyjiä jotka ovat tutkinnassa suomen suurimmassa talousrikosasiassa.

FDA:lta löytyi tämä Import Refusal Report:
http://www.accessdata.fda.gov/scripts/importrefusals/ir_detail.cfm?EntryId=H42-0066788-3&DocId=1&LineId=1&SfxId=&utm_campaign=Google2&utm_source=fdaSearch&utm_medium=website&utm_term=Bemer&utm_content=9

CMS ei tuntenut koko Bemeriä.

Pubmedistä löytyi tutkimuksia tasan kaksi. Molemmat julkaistu huuhaa hoitoja mainostavissa julkaisuissa. Tutkijat new-age ja vaihtoehtolääketieteen parissa kunnostautuneita.

Anonymous said...

"Pubmedistä löytyi tutkimuksia tasan kaksi."

Tiedot koskivat magneettihoitoja yleensä. Jos haluat tietää pelkästään Bemer laitteella tehdyistä tutkimuksista tai missä sitä laitetta käytetään, niin kannattaa ensin kysyä tietoja yritykseltä itseltään ja sitten varmistaa ne. Mutta käsittääkseni Bemerillä tehtyjä hoitoja Saksassa korvattaisiin myös, muistelen myyjien kertoneen.

Anonymous said...

Kyllähän myyjät kertoo mielellään ja innokkaasti. On vähän pakko, kun on useampi tuhat euroa laitteissa kiinni.
Minulla on hallussani kaikki Bemeristä tehdyt tutkimukset.
Niistä yksikään ei kestä edes ylimalkaista tieteellistä tarkastelua.
Ne tutkimukset olen saanut yritykseltä itseltään ja ne on isolla porukalla sekä tekniikan ja lääketieteen osaajien toimesta todettu humpuukiksi.
Kunhan asiasta saadaan yhteenveto aikaiseksi, lähtee tieto lääkintöhallitukselle, kuluttajavirastolle että, keskurikospoliisille.

Anonymous said...

Anonyymi sanoi: "Minullapa se on tässä laite, jolla saan luotua monimutkaisilla taajuussynteeseillä juuri samanlaisia aaltomuotoja kuin Bemerin laitteilla ja juuri samoilla taajuuksilla."

Kiitos nauruista. Viestisi paljastaa kuinka epämääräisiä viittaukset "taajuuksiin" on humpuukimaakareiden puheissa.

Tutkimuksista puheenollen, homeopatiaa on tutkittu vuosikymmeniä, ilman mainittavia positiivisia tuloksia. Epämääräiset viittaukset "lukuisiin tutkimuksiin" ei siis itsessään anna minkäänlaista osviittaa härpäkkeen tai hoidon toimivuudesta. Mainosteksteihin se tietenkin kelpaa, eihän mainoksessa tarvitse kertoa koko totuutta.

Anonymous said...

"Tutkimuksista puheenollen, homeopatiaa on tutkittu vuosikymmeniä"

Mitä mieltä olet tästä Kärkkäisen lehden jutusta? Onkohan perää?
http://www.magneettimedia.com/?p=8865

"Niistä yksikään ei kestä edes ylimalkaista tieteellistä tarkastelua"

Kiintoisaa. Haluaisin kysyä, mitä mieltä olet niistä youtuben bemer videoista, joissa on kameroilla kuvattu hoidon aikaansaama verenkierron vilkastuminen. Eikö näitä videoita nimeomaan käytetä laittee tehon todistamiseen? Bemerissä minua mietityttää tämä verkostomarkkinointi ja lisäksi se, että laite tuottaa niin mietoja kenttiä, alle 1 gaussi. Yleensä magneettihoidossa voimakkuus on enemmän, satakin gaussia.
Riittääkö se, jos on tarkoituksena hoitaa esim luita? Toisaalta Bemeriä markkinoidaan lähinnä verisuoniterapialaitteena, jonka tarkoituksena on mikroverenkierron vilkastuttaminen ja sitä kautta auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Käsittääkseni laite lupaa tämän, mutta loput vaikutukset ovat sitten yksilöllisiä, mitä sen seurauksena tapahtuu.

Juha Huuhaa said...

Ääreisverenkierron vilkastuttamiseksi ei tarvita mitään magneettihöpötyksiä. Siihen kelpaa monet asiat, joiden joukossa saunominen, käsin tiskaaminen tai ääneen nauraminen.

Anonymous said...

"ei tarvita mitään magneettihöpötyksiä. Siihen kelpaa monet asiat"

Varmasti näinkin.Liikuntakin parantaa verenkiertoa, mutta silti liikkuivatkin ihmiset hyötyvät siitä esim alkulämmittelyn tehostamiseen ja palautumiseen, särkyjen ym hoitamiseen. Varmasti laitteella on oma paikkansa ja käyttöalueensa.
On oikein selvittää asioita ja olla kriittinenkin. Monesti kuitenkin asioita tyrmätään tosi nopeasti ja suoralta kädeltä, sekään ei ole oikein eikä auta totuuden selvittämisessä. Monesti ihmiset ovat joko tosi herkkäuskoisia tai sitten kaiken kieltäviä, harmi minusta. Olen itse kokeillut laitetta. Kokemus oli myönteinen. Koin samanlaisia tuntemuksia kuin liikkuessa, kun verenkierto alkaa vilkastumaan ja lisäksi särky helpottui. Mutta vaadin perusteellista selvitystä, ennekuin teen varmoja johtopäätöksiä mihinkään suuntaan.

Juha Huuhaa said...

Magneettihoidot on jo moneen kertaan todettu hölynpölyksi. Ei sitä tarvitse tehdä joka kerta erikseen uuden yrittäjän tullessa markkinoille.

Toisaalta.

Se vain nyt on uusien hoitojen kohdalla samoin kuin uusien lääkkeiden kanssa. Uusi hoito pitää todistaa toimivaksi. Sitä ei tarvi erikseen todistaa toimimattomaksi.

Juha Huuhaa said...

Lisättäköön vielä aihetodiste.

Tämäkin magneettilaite on markkinoilla ennen kuin mitään kunnollisia tutkimuksia asiasta on tehty. Se osoittaa, että valmistaja ja markkinoijat eivät ole kiinnostuineita siitä, toimiiko laite vai ei. Kunhan käy kaupaksi.

Anonymous said...

Magneettihoidot on jo moneen kertaan todettu hölynpölyksi

Kuka ne on todennut ja missä? En nyt puhu pelkästään Bemer laitteesta vaan pulsoivista magneettihoidoista yleensä, joista tuntuu paljonkin löytyvän tutkimuksia eri tietokannoista. En voi uskoa, että asia olisi noin helposti kuitattavissa hölynpölyksi.

Paholaisen Asianajaja said...

Anonymous: "Mitä mieltä olet tästä Kärkkäisen lehden jutusta? Onkohan perää?
http://www.magneettimedia.com/?p=8865"

Ei ole perää.

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2012/04/homeopatiaa-sveitsista-ja-hieman.html

Anonymous said...

Laite toimii kuten luvataan!
Dr. Rainer Klopp on tutkinut mikroverenkiertoa yli 25 vuotta ja todennut että BEMER-terapia on tehokain tapa auttaa heikentynyt/häirintynyt mikroverenkiertoa. Luettava löytyy http://www.bemer.fi/bemerGroup/service/literaturempfehlung/
sitten löytyy Palmenwald consensus raportti, tässä katsottavana http://www.youtube.com/watch?v=1g7FilrZxVc
Pubmedissä julkaistut tieteelliset tutkimukset löytyy nykyään myös Bemerin sivuilla http://www.bemer.fi/bemerGroup/warum-bemer/bemer-teknologia/tieteellisesti-todistettu/
Bemer on lääketietellinen laite http://www.bemer.fi/bemerGroup/produkte/zertifizierung/
Ei Bemer päässyt mukaan Lontooseen ellei olisi ollut urheilijoiden hyvät käyttökokemukset http://www.bemer.fi/bemerGroup/palvelu/news/news-detail/d/bemer-finnland-offizieller-partner-1/2012/05/07/3a9dd1e0d751b0b78e54c927de300b91/
:-) = Onnellinen Bemer-käyttäjä