2.6.12

Vaaleanpunainen yölamppu

Sarjakuvien vakavassa maailmassa kohisee. DC Comics ilmoitti jokin aika sitten, että joku merkittävä supersankari päivitettäisiin uudessa sarjassa homoseksuaaliksi hahmoksi. Eilen paljastui tuon trikoosankarin identiteetti: Vihreä Lyhty. Sarjakuvien mielikuvitusmaailmoja muutellaan kun jounikuviot ovat alkaneet toistaa itseään liikaa. DC Comics teki vaihtoehtotodellisuuden, jossa tutuilla supersankareilla on uudet ominaisuudet. Ennen Vihreän Lyhdyn voimat katosivat (hahmon versiosta riippuen) puuesineitä tai keltaisia asioita kohdatessa. Se oli hahmon kryptoniitti.

DC Comics aloitti Earth 2 sarjakuvamaailman. Ikonisia supersankareita synnytetään uusilla tavoilla. Se on idealisoitu vaihtoehtotodellisuus perinteisistä vaihtoehtotodellisuuksista, jossa ihmisten teot ratkaisevat miten heitä arvostetaan tai tuomitaan. Siksi ihmisten seksuaalinen suuntautuminen ei ole Earth 2:ssa mikään iso juttu. Siksi Alan Scottin aka Vihreän Lyhdy pitkä ja vakaa suhde toisen miehen kanssa ei ole mikään iso juttu muille supersankareille. Sarjakuvafirma ei epäröinyt hahmon muuttamisessa. Sanoma on selvä: hahmon seksuaalisuus ei ole niin tärkeää kuin se minkälaisia päätöksiä hahmo tekee sarjakuvamaailmassa. Vihreä Lyhty tulee vaarantamaan henkensä suojellessaan planeettaa. Hän on sankarillinen sankari. Tällainen yhdentekevä suhtautuminen epäheteronormatiivisuuteen ei sovi kaikille oikean maailman ihmisille.

The Christian Post kuvailee miten huolestuneiden kukkahattutätien yhdistys aka One Million Moms ei hyväksy muutoksia. One Million Moms jos mikä kuulostaa pelottavalta rikollisjärjestöltä. He boikotoivat kaikkia poikkeavia sarjakuvia. Perusteluna tietenkin se, että lapset altistuvat niissä vääränlaiselle materiaalille.

"Why do adult gay men need comic superheroes as role models? They don't but do want to indoctrinate impressionable young minds by placing these gay characters on pedestals in a positive light,"
Miksi heterot tarvitsevat heteroseksuaalisia sarjakuvasankareita? No siksipä tietenkin, että... En tiedä. Aivopestiinkö sarjakuvilla lapsista heteroita ennen avoimesti homoseksuaalien sarjakuvahahmojen ilmestymistä?

One Million Moms ilmoitti suurimmaksi huolekseen, että lapset oppivat vääriä asioita homoseksuaalisuudesta. Eli heille myydään käsitystä jonka mukaan homoseksuaalisuudessa ei olisi muka mitään hävettävää.

Unfortunately, children are now being exposed to homosexuality at an early age. Comic books would be one of the last places a parent would expect their child to be confronted with homosexual topics that are too complicated for them to understand. Children do not know what straight, homosexual, or coming out of the closet even means, but DC Comics and Marvel are using superheroes to confuse them on this topic to raise questions and awareness of an alternative lifestyle choice. These companies are prompting a premature discussion on sexual orientation.
Lapsille täytyy ensin opettaa, että homous on syntiä. Sitten he osaavat lukea sarjakuvia oikealla tavalla.

Joku pastori kerkisi twiittamaan hassunhauskasti:

"Thanks to our depraved society, the Green Lantern will now be known as the Pink Nightlight,"

IHateTheMedia.com muistelee kaihoisasti keksimäänsä menneisyyttä:

Remember when comic books were just comic books? When a boy could read his comic and dream about being a hero? And a girl could decide whether she wanted to be Betty or Veronica? No political agenda being shoved down your throat? Those days are gone. Comics are part of the liberal spin machine now.

Sitä aikaa kun haaveilimme olevamme ihmisiä palasiksi pilkkovia kuolematon tappokone (Wolverine), demonin verestä voimaa saava maagi (John Constantine), tai ihmisiä sarjatulena teloittava sosiopaatti (Tuomari), jne. Muistaako kukaan miten Kapteeni Amerikka taisteli täysin ilman patriotismin ylistämistä ja kommunismilla peloittelua? Oi niitä aikoja.

Aivan kuin he eivät tajua, että aivan samalla tavalla Peter Parkerin nolailut tyttöjen kanssa ovat avointa heteroseksuaalisuuspropagandaa. Tai Clark Kentin ujosteleva piirileikki Luis Lanen kanssa on "luonnonmukaisen seksuaalisuuden" ylistämistä.

2 comments:

Anonymous said...

Vihreä Lyhty -elokuvapökäleen nähneenä voin todeta että se oli ihan homo leffa, joten uutinen ei yllätä.

Montakohan jäsentä tällä One Million Mummies -yhdistyksellä oikeasti on? Jonkun pitäisi perustaa yhdistys nimeltä Ten Billion Gays. Siinähän sitten voisi uhota edustavansa miljareja ihmisiä, vaikka jäseniä olisikin vain muutama.

Unknown said...

Tietenkään heterosuhteiden ylistäminen ja esittely ei ole heteropropagandaa eikä sillä ole mitään tekemistä minkään seksuaalisuuden kanssa! Se on vähän ninkuin se, että taukohuoneessa jos homoksi tiedetty puhuu jotain perheestään tai parisuhteestaan, se on semmoista SEKSIJUTTUJEN kertomista, mutta kun hetero tekee saman, siinä ei ole mitään ihmeellistä tai edes seksuaalista. Vain kaikki ei-heterot ovat yliseksuaalisia tuputtajia ja iholle tulijoita.