12.8.12

Ihan kohta Lontoossa räjähtää POMMI!

Jestas sentään, herran pieksut, kauhistuksen kanahäkki eli chicken cage of terror! Melkein unohdin tämän asian. Aivan kohta alkaa Lontoon olympialaisten lopetusjuhla. Tästä vaihtoehtotodellisuuden piirit ovat varoittaneet meitä monen kuukauden ajan. Toisiaan tukevat tulkintamahdollisuudet ovat kertoneet samaa sanomaa. Teelehdet, peltokuviot, numerologia, avaruusolentojen yhteyshenkilöt ja monet muut ovat varoittaneet ihmiskuntaa tästä illasta.

Lopetusjuhla tulee olemaan se kliimaksi, jota Illuminatin reptiliaanit valmistelivat avajaisjuhlan saatanallisilla seremonialla. Nyt maailma näkee kauhean ihmisuhrin, kun täystuhoa kohtaa Lontoota. Useat Youtube-videot ja kommenttiketjut mm. David Icken fanien joukoissa ovat varmistaneet tämän asian. Mm. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi varoitti meitä tulevasta tuhosta. Useampaan otteeseen.

Jos jostain käsittämättömästä syystä lopetusjuhlissa ei kuitenkaan tapahdu terrori-iskua, niin salaliittoteoreetikoilla ei ole hätäpäivää. He ovat onnistuneet estämään iskun. Illuminati pakotettiin perumaan aikeensa, kun salaliittoteoreetikot paljastivat heidän aikeensa suurelle yleisölle. He onnistuivat muuttamaan ihmiskunnan tietoisuutta positiiviseen suuntaan.

Sitten vain odottamaan seuraavaa Illuminatin metkua.

4 comments:

Anonymous said...

Lontoossa oli lehden mukqn ainakin suuri tulipalo. Tyhmä Illuminati! False Flag -operaatiota pitää retostlla eikä peitellä!

Anonymous said...

Oli kyllä laimein pommi ikinä. Kissanpierukin olisi saanut enemmän tuhoa aikaan.

Anonymous said...

Minulla on varma tieto siitä mitä tapahtui. Loppuseremonian ilotulitusten aikana kaikki stadionilla olleet ihmiset vaihdettiin nopeasti samannäköisiin ekstraterrestiaaleihin. Ilotulitukset veivät katsojien huomion ja kukaan ei huomannut vaihtoa. Tässä vaihtokaupassa Illuminati sai ylivertaista teknologiaa harmailta.

Anonymous said...

Toditusaineisto löytyy youtubesta. Vaihto joka tapahtui sekunnin murto-osassa näkyy kun katselee videoita kuva kerrallaan.