5.8.12

Kohta Lontoossa räjähtää Pommi! Osa 3

Tätä on hyvin vaikea uskoa, mutta salaliittoteoriat lauantain tapahtumista Lontoossa eivät olleetkaan aivan kohdallaan. Toisin kuin numerologia ja peltokuvioiden tulkinnat olivat antaneet ymmärtää, ei Lontoossa räjähtänyt pommia tai muutakaan terroristi-iskua tehty. Pahoittelen tapahtunutta sekaannusta. Kaikesta huolimatta todistusaineisto False flag -iskulle vain lisääntyy päivä päivältä. Tai oikeastaan yö yöltä, jolloin luen läpi salaliittoteorioisointiin syventyneitä keskustelupalstoja. En millään halua uskoa, että urakkani olisi naurettavaa ajanhukkaa, joten ladon eteesi lisää todistusaineistoa Illuminatin hämärähommista.

Kuuluista Big Ben -kellotorni otettiin osaksi salaliittoteorioita aivan uudella tavalla. GodLikeProductions keskustelupalstalla huomattiin miten kellotorni oli lyönyt poikkeukselliseen aikaan, poikkeuksellisen monta kertaa. Avajaispäivän aamuna klo 8:12 Big Ben löi peräti 40 kertaa. Koska mikään ei ole sattumaa ja kaikella on tarkoituksensa, johti tämä mysteerinen aika ja ajankäyttö teorisointiin. Miksi Illuminati soitatti Big Beniä? Mikä oli ajan symbolismi?

Klo 8:12 sisältää luvut 812. Niiden merkitys on selkeä kaikille, jotka ovat syventyneet vapaamuurarien uskomuksiin. Tai ainakin oletettuihin muurarien uskomuksiin. Niistä voi lukea lisää tuolla keskusteluketjussa, mutta olennainen asia on osattu poimia esiin. Klo 8:12 tarkoittaa päiväystä. Amerikkalaisittain siitä saadaan elokuun 12. päivä. Mitä tapahtuu tuona päivänä?

Silloin on olympialaisten lopetusseremonia.

Sattumaako?

Silloin tapahtuu aivan varmasti False flag -isku!

Kellojen soitattaminen oli kuitenkin laitettu melko avoimesti esille. Kyseessä oli All the bells tempaus, jolla taiteilija Martin Creed halusi kaikki Britannian merkittävät kellot soimaan yhteisellä hetkellä. HMS Belfast jopa laukoi tykkejään tätä varten. Klo 8:12 on symbolinen aika, josta poimittiin minuutit edustamaan juhlavuotta 2012. Eikä tätä yhteyttä edes kielletä!

1 comment:

Anonymous said...

Aikanaan Sherlock Koirassa prof. Moriarty onnistui varastamaan Big Benin kellon. Eikös itse kellotorni ole nimetty Englannin nykyisen hallitsijan mukaan? Liekö sekin vapaamuurarien salajuoni.