9.8.12

Yli 9 magnitudin maanjäristyksiä tulossa!

Havaintoja uudesta maailmanjärjestykestä -blogin kautta altistuin uusimmalle megatuhon ennustukselle. Facebook-tilillään ennustuksia latova Mitchell Coombes onnistui tarinoiden mukaan tietämään Japanin suurtuhot tarkalleen 104 tuntia ennen tsunamien iskemistä. Luotetaan Coombesia kehuvien sanaan. Ei sillä etteikö Facebookin aikajanaa pystyisi hakkeroimaan, kun tietää oikeat ohjelmat.

Coombesin ennustukset eivät perustu teelehdistä povaamiseen. Hän on kertonut, että tietolähteenä toimivat HAARP -superaseen tietokannoista hakkeroidut tiedostot. Joukko tuntemattomia tietomurtajia on siis onnistunut lävistämään Illuminatin vahvimman aseen turvajärjestelmät Hieno temppu!

Uusin ennustus ei lupaa hyvää Yhdysvaltojen ja Australian asukkaille. Tarkalleen ei voi sanoa, että Coombes olisi vielä tehnyt ennustusta. Hän on ilmoittanut Facebookissa, että lähipäivinä hän voisi tehdä ennustuksen uudesta tsunamituhosta. Aallot yltäisivät jopa 70 mailin päähän rannasta.

"Ok everyone, you've been warned of what's to come, we are getting extremely close to the 104 hour tsunami warning. I strongly advise that if you live on the east coast of NSW and west coast of USA, have your evacuation gear ready to go as soon as possible. I said on March 11 that California would be next after Japan's countdown... Sydney's earthquake will be magnitude 9.5, California's earthquake will be magnitude 9.6, followed by two 9.4's, all of these tsunamis will be created in the same exact hour."

Coombes kirjoittaa 104 kestävän varoituksen vasta HAARP-laitteen käynnistämisen jälkeen. Kun tuo salaperäinen skalaariase on kytketty tuhoamaan maita, ei sitä voi enää pysäyttää. Muista siis tarkkailla Coombesin tiliä, ettet vain jää aaltojen alle. Toivottavasti tuleva tuho ei satu samalle päivälle Lontoon olympialaisten lopetusjuhlien kanssa.


Kiitos vinkistä herra Nokelaiselle.

4 comments:

Anonymous said...

Muutat unirytmiä siten, että nukut yli 6h yössä, päivittäin liikuntaa ja otat lääkkeet ajallaan.

Muutamassa päivässä kaikki näyttää paremmalta.

RH said...

Hyvähän noita on ennustaa, kun niitä joka tapauksessa tulee aina. Sitten jos tuurilla osuukin niin, että voi sanoa "sanoneensa", niin heti on suuri tietäjä.

tyy said...

Pari kertaa viikossa kun ennustaa, niin joskus sattuu väkisin tuolla tarkkuudella.

Pimeä ateria said...

Niin ja kannattaa ennustaa asioita, joista kaikki tietävät että tapahtuu kumminkin joku päivä. Ei näissä maanjäristyksissä, hirmumyrskyissä ja ukkosissa ole mitään yliluonnollista.

Yrittäis ennustaa taloutta, Haha hii !